- 9 Ocak 2012
- 15.031
- 28.980
- 798
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.481
Canım genelde zeytinyağlı yap bende burada ayçiçek yağı kullandıkları için yemiyorum şu sıralar geç kahvaltı yapıyorumda öğlen yemeği aramıyorum ilerleyen günlerde erken kahvaltı yaparsam öğlen termosda getirmeyi düşünüyorum
Eki Görüntüle 1987045
Tablomuz yukarıdadır önümüzdeki hafta geçmiş kolonları sileceğim tablo çok uzadı.
Çok fazla selülitim var milletin sırf arka bacağında olur benim ön taraflarda göbekte neredeyse suratımda bile olacak yani o derece.
slm kizlar oglanin 23 nisan ertelendiydi bugün sindi kutluyukk
Sabah kalktım camlar dolaplar sildim ev supurilecek kaldi yarin misafirlerim var oyyyy daha yiyecek hazirligi yapcamm adını yazmicam canınız cekmesin ve suan cok acimmm ..
Slm kızlar annemde gün vardı günü kilo veremiyorum diye bıraktığım halde annem ısrar etti diye gittim ama tek lokma dahi yemedim çok şükür eve geldim açım yeşil salatayla fırında palamut yaptım hemen yedim oh mis vicdanimda rahat daha ne olsun
Slm kızlar annemde gün vardı günü kilo veremiyorum diye bıraktığım halde annem ısrar etti diye gittim ama tek lokma dahi yemedim çok şükür eve geldim açım yeşil salatayla fırında palamut yaptım hemen yedim oh mis vicdanimda rahat daha ne olsun
Bugünde yoğun olucam kızlar hem malzeme yerleştirme yapıcam hem müşteri yoğunluğu var ara ara yazarım malum eve gidince direk uykuya yatıyorum sporda yorucu oluyor malesef
İnşallah istediği puanı alır. Allah yardımcısı olsunKızlar bugün büyük oğlum teog sınavına girecek dua edebilirmisiniz
Kızlar bugün büyük oğlum teog sınavına girecek dua edebilirmisiniz
Kızlar bugün büyük oğlum teog sınavına girecek dua edebilirmisiniz
Çok iyi maşallahha bu arada sabah tartıldımhem regl bitmek üzere hem de ilk günün şişlikleri atması nedeniyle 75.4 den 74.1 e gelmişim. çok fena gaza getirdi beni bu eksiliş
Çok iyi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?