• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Gaziantepteyim ben. bizim de mutfak yok. evden küçük saklama kaplarına koyup getiriyorum. salatalar biraz solmuş, yemekler soğuk ama napalım. zaten vakti zamanında bol bol yemiştim şimdi böyle yesem de olur diyorum :KK70: yeni başladım ya ödemler gider diye düşündüm de 6 dedim. bakalım inş olur :KK66: sen nerdesin??
Canım genelde zeytinyağlı yap bende burada ayçiçek yağı kullandıkları için yemiyorum şu sıralar geç kahvaltı yapıyorumda öğlen yemeği aramıyorum ilerleyen günlerde erken kahvaltı yaparsam öğlen termosda getirmeyi düşünüyorum

Baba sadece protein diyeti iyi geliyor onuda yemek falan gormek istemimm bide böyle sryleride yapınca eryesi gun yemeklere saldirmis vaziyette buluyorum hopp iki fazla cikimm ben bu ilac yuzunde karbonhidrat gibi seyler yedim azda olsa duzene girecek simdi ekmegi birakirimm tamammdir bude spor yaptimmi tmm
Bende öyle yaptım yaramadı birde yulaf kepeği filan tüketmek gerekiyormuş onuda yapmadım ben Karataya uygun değil diye bol bol lifli gıda tüket Canım

Ben İstanbuldayım . Ödem atıcı büyük yardımcı tarih atıyorum herkes uygulasın belki bilirisniz ama bir kere daha tekrarlamış oluruz.
1 Su bardağı tonik
1 su bardağı soda
1 su bardağı su
3 dilim limon.
1 ltrelik şişe veya sürahilerde yapıp içinnn acayip işe yarıyorr. Önceden yapmıştım gene tekrar edicem
Aklımızda olsun canım sağol tarif için

Back