- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.461
Benimde arka bacak da o kremi alıp başlayamadım malesefÇok fazla selülitim var milletin sırf arka bacağında olur benim ön taraflarda göbekte neredeyse suratımda bile olacak yani o derece.
Canım genelde zeytinyağlı yap bende burada ayçiçek yağı kullandıkları için yemiyorum şu sıralar geç kahvaltı yapıyorumda öğlen yemeği aramıyorum ilerleyen günlerde erken kahvaltı yaparsam öğlen termosda getirmeyi düşünüyorumGaziantepteyim ben. bizim de mutfak yok. evden küçük saklama kaplarına koyup getiriyorum. salatalar biraz solmuş, yemekler soğuk ama napalım. zaten vakti zamanında bol bol yemiştim şimdi böyle yesem de olur diyorumyeni başladım ya ödemler gider diye düşündüm de 6 dedim. bakalım inş olur sen nerdesin??
Afiyet olsun canımDünki menüm;
Sabah: 1 krep, peynir , zeytin
Öğle: tarhana çorbası, salata
Ara: elma
Akşam: yoğurt çorbası , karnıyarık, salata
Bende öyle yaptım yaramadı birde yulaf kepeği filan tüketmek gerekiyormuş onuda yapmadım ben Karataya uygun değil diye bol bol lifli gıda tüket CanımBaba sadece protein diyeti iyi geliyor onuda yemek falan gormek istemimm bide böyle sryleride yapınca eryesi gun yemeklere saldirmis vaziyette buluyorum hopp iki fazla cikimm ben bu ilac yuzunde karbonhidrat gibi seyler yedim azda olsa duzene girecek simdi ekmegi birakirimm tamammdir bude spor yaptimmi tmm
İnşallah canımCanım dün yazmıştım, 85,5 :)
İnşallah haftyaa 85'in altını görebilirim
Günaydın canım nasılsınGunaydinlar
Sağol Canım bende çok seviyorum yerli domatesler çıksın o Zaman bol bol alırım tazecikAfiyet olsun canım
Kuru domatese baıyılırım
Aklımızda olsun canım sağol tarif içinBen İstanbuldayım . Ödem atıcı büyük yardımcı tarih atıyorum herkes uygulasın belki bilirisniz ama bir kere daha tekrarlamış oluruz.
1 Su bardağı tonik
1 su bardağı soda
1 su bardağı su
3 dilim limon.
1 ltrelik şişe veya sürahilerde yapıp içinnn acayip işe yarıyorr. Önceden yapmıştım gene tekrar edicem
Iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyorGünaydın canım nasılsın
Dünden çok yorgundum bugünde öyle olucak hem yoğun hem yorucuIyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor
Allah kolaylık versin canım bol kazançlarDünden çok yorgundum bugünde öyle olucak hem yoğun hem yorucu
Amin canım sağolAllah kolaylık versin canım bol kazançlar
Afiyeet olsun canımDünkü menüm sabah klasik Karatay artık yumurtadan bıktım kızlar fenalardayım onu yemezsem bu sefer aç kalıyorum resmen akşam eve geç gittim et döner ,turşu ve turşu suyu
Sağol canımAfiyeet olsun canım
Başarılar canım Allah yardımcısı olsun dua ediyorumKızlar bugün büyük oğlum teog sınavına girecek dua edebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?