• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Doğal yöntemlerde yapabilirisn denemedim ben ama aspirin felan diyorlar.Ben kilo alınca lat karında çatlaklıklar oldu ilk defa ömürmde çatlak gördüm.Buna çözümünüz var mı ???
Evet biliyorum ama zor geliyor biraz, streçlemek falan gerekiyor onu streçler aşağı kayıyor falan.
Valla benim de oldu alt karnımda çatlak. Biooil sürmeye başladım ona da. Bakalım bi değişiklik olursa yazarım.

Şu K ile başlayan Alman markasının yazılışını bilmiyorum selülit kremini sürdüm yaz gelmeden bitsin yazın çekilmez çünkü diye şimdi Kızlar size şarkı söylemek istiyorum:KK75:
Alev Alev yazdığım doğruuuu :mad:
Böyle bir yanma yok!! Kutu bitene kadar hergün süreceğim ama allahtan yarısını kullanmışım
Oyy oyy allah yardımcın olsun

slm kizlar oglanin 23 nisan ertelendiydi bugün sindi kutluyukk
Sabah kalktım camlar dolaplar sildim ev supurilecek kaldi yarin misafirlerim var oyyyy daha yiyecek hazirligi yapcamm adını yazmicam canınız cekmesin ve suan cok acimmm ..
Kolay gelsin canım sana uygun şekilde hazırla şakın pasta börek yapma ,kuru börülce biliyor Musun onu haşla sarımsaklı yoğurt dök aynı mantı gibi oluyor yanına yeşil mercimek salatası

Slm kızlar annemde gün vardı günü kilo veremiyorum diye bıraktığım halde annem ısrar etti diye gittim ama tek lokma dahi yemedim çok şükür eve geldim açım yeşil salatayla fırında palamut yaptım hemen yedim oh mis vicdanimda rahat daha ne olsun
Valla bravo bana da bu azimden lazim:KK9:

Slm kızlar annemde gün vardı günü kilo veremiyorum diye bıraktığım halde annem ısrar etti diye gittim ama tek lokma dahi yemedim çok şükür eve geldim açım yeşil salatayla fırında palamut yaptım hemen yedim oh mis vicdanimda rahat daha ne olsun
Günaydın canım çok iyi yapmışsın harikasın

Back