- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.441
Evet biliyorum ama zor geliyor biraz, streçlemek falan gerekiyor onu streçler aşağı kayıyor falan.Doğal yöntemlerde yapabilirisn denemedim ben ama aspirin felan diyorlar.Ben kilo alınca lat karında çatlaklıklar oldu ilk defa ömürmde çatlak gördüm.Buna çözümünüz var mı ???
Oyy oyy allah yardımcın olsunŞu K ile başlayan Alman markasının yazılışını bilmiyorum selülit kremini sürdüm yaz gelmeden bitsin yazın çekilmez çünkü diye şimdi Kızlar size şarkı söylemek istiyorum
Alev Alev yazdığım doğruuuu
Böyle bir yanma yok!! Kutu bitene kadar hergün süreceğim ama allahtan yarısını kullanmışım
Çok fazla selülitim var milletin sırf arka bacağında olur benim ön taraflarda göbekte neredeyse suratımda bile olacak yani o derece.Oyy oyy allah yardımcın olsun
Bendede var maalesef eee okadar kilo alırsam olacağı buydu zatenÇok fazla selülitim var milletin sırf arka bacağında olur benim ön taraflarda göbekte neredeyse suratımda bile olacak yani o derece.
Tamam canım sağolEvet biliyorum ama zor geliyor biraz, streçlemek falan gerekiyor onu streçler aşağı kayıyor falan.
Valla benim de oldu alt karnımda çatlak. Biooil sürmeye başladım ona da. Bakalım bi değişiklik olursa yazarım.
TunayydiiinnnnTunaydinnnn kızlar
Kolay gelsin canım sana uygun şekilde hazırla şakın pasta börek yapma ,kuru börülce biliyor Musun onu haşla sarımsaklı yoğurt dök aynı mantı gibi oluyor yanına yeşil mercimek salatasıslm kizlar oglanin 23 nisan ertelendiydi bugün sindi kutluyukk
Sabah kalktım camlar dolaplar sildim ev supurilecek kaldi yarin misafirlerim var oyyyy daha yiyecek hazirligi yapcamm adını yazmicam canınız cekmesin ve suan cok acimmm ..
Kolay gelsin sana, bol kazançların olsun inşallahKızlar ne yapıyorsunuz bende çok yoğundum bir bakayım dedim neler yazdınız henüz okumadım fırsatım olursa olup yazıcam size
Amin inşallah canım ya aslında kuru kalabalık İnan işimiz çok zorKolay gelsin sana, bol kazançların olsun inşallah
Valla bravo bana da bu azimden lazimSlm kızlar annemde gün vardı günü kilo veremiyorum diye bıraktığım halde annem ısrar etti diye gittim ama tek lokma dahi yemedim çok şükür eve geldim açım yeşil salatayla fırında palamut yaptım hemen yedim oh mis vicdanimda rahat daha ne olsun
Yolladım canım yakalaValla bravo bana da bu azimden lazim
Beni de ekler misinnnnn.Eki Görüntüle 1987045
Tablomuz yukarıdadır önümüzdeki hafta geçmiş kolonları sileceğim tablo çok uzadı.
İyi gecelerİyi geceler kızlar
Günaydın canım çok iyi yapmışsın harikasınSlm kızlar annemde gün vardı günü kilo veremiyorum diye bıraktığım halde annem ısrar etti diye gittim ama tek lokma dahi yemedim çok şükür eve geldim açım yeşil salatayla fırında palamut yaptım hemen yedim oh mis vicdanimda rahat daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?