• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Kızlar bugünki menüm : kuru domates,semizotu ,peynir ,zeytin ,çiğ fındık ,2 küçük elma Demir ilacından sonra açıktım biraz çiğ fındık bundan sonra ilacı gece alıcam fena yaptı akşam spor çıkışı et döner olur yanında yeşillik

Afiyet olsun canım

Kuru domatese baıyılırım

günaydın. 28 yaşındayım. gaziantepteyim. evliyim 1 çocuğum var 3,5 yaşında oğlan. Allah bağışlar inş.
çalışıyorum 8-5. yani sabah 7 de kalkıp gece 12 ye kadar sürüyor günüm.

qubis qubis tartıldım sabah. kendi kendime bol bol konuştum. en fazla 80 olmuşsundur. sen 82lerden nerelere düştün hatırlasana diye diye çıktım tartıya. 75.4 . sevindim mi?? kısmen :KK66:
Çalışma saatlerimiz aynı biraz zor olsada olacak En azından korktuğun başına gelmemiş :) ben de evliyim çocuk yok 27 yaşındayım ve 82 kiloyum küsürleri bile var utanıyorum. Allah bağışlasın oğlunuda verirsinnn en azından vereceğin toplam kilo belli şimdi hedef zamanı arakdaşımm ilk edap 70 olmalısınn.
Bu arada günaydın :)

Çalışma saatlerimiz aynı biraz zor olsada olacak En azından korktuğun başına gelmemiş :) ben de evliyim çocuk yok 27 yaşındayım ve 82 kiloyum küsürleri bile var utanıyorum. Allah bağışlasın oğlunuda verirsinnn en azından vereceğin toplam kilo belli şimdi hedef zamanı arakdaşımm ilk edap 70 olmalısınn.
Bu arada günaydın :)

evet çalışırken zor oluyor. elimde poşetlerle geliyorum. odam kalabalık. mescitte yemeklerimi yiyebiliyorum öğle arası. yaşlarımı yakınmış. utanma vereceğiz inş. ilk hedefim 69 ;) yani 6 kilo gibi bir şey. muhtemelen ilk hafta iyi gider zaten. ondan sonrada motivemi düşürmezsem inş giderler diye umuyorum.

evet çalışırken zor oluyor. elimde poşetlerle geliyorum. odam kalabalık. mescitte yemeklerimi yiyebiliyorum öğle arası. yaşlarımı yakınmış. utanma vereceğiz inş. ilk hedefim 69 :KK66: yani 6 kilo gibi bir şey. muhtemelen ilk hafta iyi gider zaten. ondan sonrada motivemi düşürmezsem inş giderler diye umuyorum.
Nerde ikamet ediyorsun merak ettim. :) İş yerinde zor oluyo dedğin gibi birde benim çalıştığım yerde mutfak yok öutfak olsaa oooo salatamıda rahat yaparım etimi tavuğumuda bakalım ya vericezz. İlk edap 6 kilo iyi bakalımm bende 4 koydum hedef ilh edap 30 günde

Nerde ikamet ediyorsun merak ettim. :) İş yerinde zor oluyo dedğin gibi birde benim çalıştığım yerde mutfak yok öutfak olsaa oooo salatamıda rahat yaparım etimi tavuğumuda bakalım ya vericezz. İlk edap 6 kilo iyi bakalımm bende 4 koydum hedef ilh edap 30 günde

Gaziantepteyim ben. bizim de mutfak yok. evden küçük saklama kaplarına koyup getiriyorum. salatalar biraz solmuş, yemekler soğuk ama napalım. zaten vakti zamanında bol bol yemiştim şimdi böyle yesem de olur diyorum :D yeni başladım ya ödemler gider diye düşündüm de 6 dedim. bakalım inş olur ;) sen nerdesin??

Gaziantepteyim ben. bizim de mutfak yok. evden küçük saklama kaplarına koyup getiriyorum. salatalar biraz solmuş, yemekler soğuk ama napalım. zaten vakti zamanında bol bol yemiştim şimdi böyle yesem de olur diyorum :KK70: yeni başladım ya ödemler gider diye düşündüm de 6 dedim. bakalım inş olur :KK66: sen nerdesin??
Ben İstanbuldayım . Ödem atıcı büyük yardımcı tarih atıyorum herkes uygulasın belki bilirisniz ama bir kere daha tekrarlamış oluruz.
1 Su bardağı tonik
1 su bardağı soda
1 su bardağı su
3 dilim limon.
1 ltrelik şişe veya sürahilerde yapıp içinnn acayip işe yarıyorr. Önceden yapmıştım gene tekrar edicem

bugün ipi kaçırmamak adına menümü de paylaşayım da liste dışına çıkmamış olurum ;)

sabah
2 küçük dilim kepek ekmeği (arasına ev salçası sürdüm)
bir parça peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta

ara
1 bardak yeşil çay
3 tane form bisküvi

öğlen
3 tane et köfte
salatalık-domates-yeşil biber (birer tane sade)

ara
yarım paket ikisibir arada

akşam
1 kase taze fasulye
1 bardak ayran

3 litrede su inş.

günaydın. 28 yaşındayım. gaziantepteyim. evliyim 1 çocuğum var 3,5 yaşında oğlan. Allah bağışlar inş.
çalışıyorum 8-5. yani sabah 7 de kalkıp gece 12 ye kadar sürüyor günüm.

qubis qubis tartıldım sabah. kendi kendime bol bol konuştum. en fazla 80 olmuşsundur. sen 82lerden nerelere düştün hatırlasana diye diye çıktım tartıya. 75.4 . sevindim mi?? kısmen :KK66:
Güzel güzel çok fazla kilon yok. Boyun kaç bilmiyorum ama şu an 75 güzel bence daha fazla ileri gitmeden almış oluyorsun önlemini. Ekliyim mi tabloya tartılacak mısın pazartesileri?

Şu K ile başlayan Alman markasının yazılışını bilmiyorum selülit kremini sürdüm yaz gelmeden bitsin yazın çekilmez çünkü diye şimdi Kızlar size şarkı söylemek istiyorum:KK75:
Alev Alev yazdığım doğruuuu :mad:
Böyle bir yanma yok!! Kutu bitene kadar hergün süreceğim ama allahtan yarısını kullanmışım

Güzel güzel çok fazla kilon yok. Boyun kaç bilmiyorum ama şu an 75 güzel bence daha fazla ileri gitmeden almış oluyorsun önlemini. Ekliyim mi tabloya tartılacak mısın pazartesileri?

saol. valla moral oldu ;) boyum 168 cm. evet zahmet olmazsa ekleyebilirsin. nasıl olsa ilk korkuyu atlattım :D

Şu K ile başlayan Alman markasının yazılışını bilmiyorum selülit kremini sürdüm yaz gelmeden bitsin yazın çekilmez çünkü diye şimdi Kızlar size şarkı söylemek istiyorum:KK75:
Alev Alev yazdığım doğruuuu :mad:
Böyle bir yanma yok!! Kutu bitene kadar hergün süreceğim ama allahtan yarısını kullanmışım
Doğal yöntemlerde yapabilirisn denemedim ben ama aspirin felan diyorlar.Ben kilo alınca lat karında çatlaklıklar oldu ilk defa ömürmde çatlak gördüm.Buna çözümünüz var mı ???

image.jpeg

Tablomuz yukarıdadır önümüzdeki hafta geçmiş kolonları sileceğim tablo çok uzadı.

Back