- 23 Mayıs 2010
- 245
- 266
- 303
- Konu Sahibi kedikedi84
- #5.401
teşekkür ederim canım sağolGeçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım sağolGeçmiş olsun canım
Yemiş olabilirim hareket yok canım o yüzden korkuyorum geçen ayda diğer ayağımı yaptırmıştım resmen 1kilo almıştım 1hafta yatmamla dikişler çıkınca akşamları beni sıkı spor bekliyorrrrGeçmiş olsun. Hamur işi ve tatlı yemezsen bi şey olmaz bence.
Menün çok güzel Canım afiyet olsun umarım görürsünBenim menüm
Sabah:1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir bol maydanoz
Akşam:Yeşil mercimek
Pazartesi artık şu 83 leri kıyısından köşesinden görsem çok sevineceğim. 85 i bir kıramadım...
Sağol canım
Benim evdeki internetin kotası doldu yavaşladı cepten giriyorum iyi...Kızlar 1 saattir buraya giremedim ve şuan çok yavaş sizlerin bağlantı nasıl diğer instgram facebook ,Twitter da girmiyor
Cepte aynıydı arkadaşlarımında aynı CanımBenim evdeki internetin kotası doldu yavaşladı cepten giriyorum iyi...
Sizin oralarda bi şey ver demek.Cepte aynıydı arkadaşlarımında aynı Canım
Supersin30 dk yürüyüş +1 saat ağırlık sporu yaptım kızlar
İyi geceler canım bende eşimi bekliyorum of Canım sıkıldıKızlar ben kaçar sizlere iyi geceler
Ayni bende bende pufff beeneredeyse 11 yıl olacak 68 görmeyeli
Evett ekmegi kescem hap dokunuy diye bide kabiz oluyom diye yiyordum sabahlari aaa bugun ekmek yemedim bu ilac yuzunden sevmedigim karbonhidratlara yoneldimm..Allah allah ya. İki gün ekmeği çöreği tamamen bir kesmeyi denesen. Sıkma canını o kadar uzun yol kat ettik. Daha öncede takılmaların olmuştu sonunda gitti.
Baba sadece protein diyeti iyi geliyor onuda yemek falan gormek istemimm bide böyle sryleride yapınca eryesi gun yemeklere saldirmis vaziyette buluyorum hopp iki fazla cikimm ben bu ilac yuzunde karbonhidrat gibi seyler yedim azda olsa duzene girecek simdi ekmegi birakirimm tamammdir bude spor yaptimmi tmmCanım şu dukanın atak evresini yapsana bende işe yaramadı belki sende işe yarar
Ay inşallah bir an önce alışırsın şu ilaca sonra da bi daha bırakmazsın. Ne çektiğini çok iyi anlıyorum.Baba sadece protein diyeti iyi geliyor onuda yemek falan gormek istemimm bide böyle sryleride yapınca eryesi gun yemeklere saldirmis vaziyette buluyorum hopp iki fazla cikimm ben bu ilac yuzunde karbonhidrat gibi seyler yedim azda olsa duzene girecek simdi ekmegi birakirimm tamammdir bude spor yaptimmi tmm
İnşallah yardımımız dokunur. Kaç yaşındasın, hangi şehirdesin?
Bence tartılmalısın en azından bir haftada ne kadar kilo vereceğini göreceksin bunlar gerçkeler yüzleşmen lazım canım
sen bilmeden tartılıcan okadar spor o kadar dikkat etmemotiven olmayacak.Kesinlikle tartıl ve 1 hafta sonra ne göreceksin ozaman şaşır. Benimdüşüncem