- 30 Haziran 2016
- 2.507
- 5.330
- 88
- 45
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.421
Canımsen yazdıysan kilonu atladım sanırım çok yazışma olduğu için tekrar yazar mısın? Yoksa sabah tartılıp yazabilir misin?
Selam canım,
Ben cuma günü ayak tırnak operasyonu geçirdim tartılmadım ama işallah kilo almam ya ye iç yat durumu var 4 gün oldu Yarın tartılayım bakalımhayırlısı olsun
Kızlar bugünki menüm : kuru domates,semizotu ,peynir ,zeytin ,çiğ fındık ,2 küçük elma Demir ilacından sonra açıktım biraz çiğ fındık bundan sonra ilacı gece alıcam fena yaptı akşam spor çıkışı et döner olur yanında yeşillik
Ayni bende bende pufff bee
Çalışma saatlerimiz aynı biraz zor olsada olacak En azından korktuğun başına gelmemiş :) ben de evliyim çocuk yok 27 yaşındayım ve 82 kiloyum küsürleri bile var utanıyorum. Allah bağışlasın oğlunuda verirsinnn en azından vereceğin toplam kilo belli şimdi hedef zamanı arakdaşımm ilk edap 70 olmalısınn.günaydın. 28 yaşındayım. gaziantepteyim. evliyim 1 çocuğum var 3,5 yaşında oğlan. Allah bağışlar inş.
çalışıyorum 8-5. yani sabah 7 de kalkıp gece 12 ye kadar sürüyor günüm.
qubis tartıldım sabah. kendi kendime bol bol konuştum. en fazla 80 olmuşsundur. sen 82lerden nerelere düştün hatırlasana diye diye çıktım tartıya. 75.4 . sevindim mi?? kısmen
Çalışma saatlerimiz aynı biraz zor olsada olacak En azından korktuğun başına gelmemiş :) ben de evliyim çocuk yok 27 yaşındayım ve 82 kiloyum küsürleri bile var utanıyorum. Allah bağışlasın oğlunuda verirsinnn en azından vereceğin toplam kilo belli şimdi hedef zamanı arakdaşımm ilk edap 70 olmalısınn.
Bu arada günaydın :)
Afiyeet olsun canım güzel menünDünki menüm;
Sabah: 1 krep, peynir , zeytin
Öğle: tarhana çorbası, salata
Ara: elma
Akşam: yoğurt çorbası , karnıyarık, salata
Nerde ikamet ediyorsun merak ettim. :) İş yerinde zor oluyo dedğin gibi birde benim çalıştığım yerde mutfak yok öutfak olsaa oooo salatamıda rahat yaparım etimi tavuğumuda bakalım ya vericezz. İlk edap 6 kilo iyi bakalımm bende 4 koydum hedef ilh edap 30 gündeevet çalışırken zor oluyor. elimde poşetlerle geliyorum. odam kalabalık. mescitte yemeklerimi yiyebiliyorum öğle arası. yaşlarımı yakınmış. utanma vereceğiz inş. ilk hedefim 69yani 6 kilo gibi bir şey. muhtemelen ilk hafta iyi gider zaten. ondan sonrada motivemi düşürmezsem inş giderler diye umuyorum.
Nerde ikamet ediyorsun merak ettim. :) İş yerinde zor oluyo dedğin gibi birde benim çalıştığım yerde mutfak yok öutfak olsaa oooo salatamıda rahat yaparım etimi tavuğumuda bakalım ya vericezz. İlk edap 6 kilo iyi bakalımm bende 4 koydum hedef ilh edap 30 günde
Ben İstanbuldayım . Ödem atıcı büyük yardımcı tarih atıyorum herkes uygulasın belki bilirisniz ama bir kere daha tekrarlamış oluruz.Gaziantepteyim ben. bizim de mutfak yok. evden küçük saklama kaplarına koyup getiriyorum. salatalar biraz solmuş, yemekler soğuk ama napalım. zaten vakti zamanında bol bol yemiştim şimdi böyle yesem de olur diyorumyeni başladım ya ödemler gider diye düşündüm de 6 dedim. bakalım inş olur sen nerdesin??
Güzel güzel çok fazla kilon yok. Boyun kaç bilmiyorum ama şu an 75 güzel bence daha fazla ileri gitmeden almış oluyorsun önlemini. Ekliyim mi tabloya tartılacak mısın pazartesileri?günaydın. 28 yaşındayım. gaziantepteyim. evliyim 1 çocuğum var 3,5 yaşında oğlan. Allah bağışlar inş.
çalışıyorum 8-5. yani sabah 7 de kalkıp gece 12 ye kadar sürüyor günüm.
qubis tartıldım sabah. kendi kendime bol bol konuştum. en fazla 80 olmuşsundur. sen 82lerden nerelere düştün hatırlasana diye diye çıktım tartıya. 75.4 . sevindim mi?? kısmen
Güzel güzel çok fazla kilon yok. Boyun kaç bilmiyorum ama şu an 75 güzel bence daha fazla ileri gitmeden almış oluyorsun önlemini. Ekliyim mi tabloya tartılacak mısın pazartesileri?
Ödemdir o yağ değildirkedikedi84 Günaydın canım tartıda 82.800 grm çıktım 4 günde 700 grm almışım tebrik ederim kendimiii ama vericemm haftaya pazartesi ben 81 olucammmmmm taktım fenaa aramazan ayına kadar 78 olucam küçük hedeflerle devammmm
Ödem suyu hazırlıcam ve yeşil detoks yapıcammmm hedefler büyükkk ve zafere ulaşıcam gebe kalana kadar ne yaptım yanıma karÖdemdir o yağ değildir
Doğal yöntemlerde yapabilirisn denemedim ben ama aspirin felan diyorlar.Ben kilo alınca lat karında çatlaklıklar oldu ilk defa ömürmde çatlak gördüm.Buna çözümünüz var mı ???Şu K ile başlayan Alman markasının yazılışını bilmiyorum selülit kremini sürdüm yaz gelmeden bitsin yazın çekilmez çünkü diye şimdi Kızlar size şarkı söylemek istiyorum
Alev Alev yazdığım doğruuuu
Böyle bir yanma yok!! Kutu bitene kadar hergün süreceğim ama allahtan yarısını kullanmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?