Evliliğim için 35 kilo

Afiyet olsun canım

Kuru domatese baıyılırım

Çalışma saatlerimiz aynı biraz zor olsada olacak En azından korktuğun başına gelmemiş :) ben de evliyim çocuk yok 27 yaşındayım ve 82 kiloyum küsürleri bile var utanıyorum. Allah bağışlasın oğlunuda verirsinnn en azından vereceğin toplam kilo belli şimdi hedef zamanı arakdaşımm ilk edap 70 olmalısınn.
Bu arada günaydın :)

evet çalışırken zor oluyor. elimde poşetlerle geliyorum. odam kalabalık. mescitte yemeklerimi yiyebiliyorum öğle arası. yaşlarımı yakınmış. utanma vereceğiz inş. ilk hedefim 69 yani 6 kilo gibi bir şey. muhtemelen ilk hafta iyi gider zaten. ondan sonrada motivemi düşürmezsem inş giderler diye umuyorum.

Nerde ikamet ediyorsun merak ettim. :) İş yerinde zor oluyo dedğin gibi birde benim çalıştığım yerde mutfak yok öutfak olsaa oooo salatamıda rahat yaparım etimi tavuğumuda bakalım ya vericezz. İlk edap 6 kilo iyi bakalımm bende 4 koydum hedef ilh edap 30 günde

Gaziantepteyim ben. bizim de mutfak yok. evden küçük saklama kaplarına koyup getiriyorum. salatalar biraz solmuş, yemekler soğuk ama napalım. zaten vakti zamanında bol bol yemiştim şimdi böyle yesem de olur diyorum yeni başladım ya ödemler gider diye düşündüm de 6 dedim. bakalım inş olur sen nerdesin??

Ben İstanbuldayım . Ödem atıcı büyük yardımcı tarih atıyorum herkes uygulasın belki bilirisniz ama bir kere daha tekrarlamış oluruz.
1 Su bardağı tonik
1 su bardağı soda
1 su bardağı su
3 dilim limon.
1 ltrelik şişe veya sürahilerde yapıp içinnn acayip işe yarıyorr. Önceden yapmıştım gene tekrar edicem

bugün ipi kaçırmamak adına menümü de paylaşayım da liste dışına çıkmamış olurum

sabah
2 küçük dilim kepek ekmeği (arasına ev salçası sürdüm)
bir parça peynir
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta

ara
1 bardak yeşil çay
3 tane form bisküvi

öğlen
3 tane et köfte
salatalık-domates-yeşil biber (birer tane sade)

ara
yarım paket ikisibir arada

akşam
1 kase taze fasulye
1 bardak ayran

3 litrede su inş.

Güzel güzel çok fazla kilon yok. Boyun kaç bilmiyorum ama şu an 75 güzel bence daha fazla ileri gitmeden almış oluyorsun önlemini. Ekliyim mi tabloya tartılacak mısın pazartesileri?

Şu K ile başlayan Alman markasının yazılışını bilmiyorum selülit kremini sürdüm yaz gelmeden bitsin yazın çekilmez çünkü diye şimdi Kızlar size şarkı söylemek istiyorum
Alev Alev yazdığım doğruuuu
Böyle bir yanma yok!! Kutu bitene kadar hergün süreceğim ama allahtan yarısını kullanmışım

Güzel güzel çok fazla kilon yok. Boyun kaç bilmiyorum ama şu an 75 güzel bence daha fazla ileri gitmeden almış oluyorsun önlemini. Ekliyim mi tabloya tartılacak mısın pazartesileri?

saol. valla moral oldu boyum 168 cm. evet zahmet olmazsa ekleyebilirsin. nasıl olsa ilk korkuyu atlattım

Doğal yöntemlerde yapabilirisn denemedim ben ama aspirin felan diyorlar.Ben kilo alınca lat karında çatlaklıklar oldu ilk defa ömürmde çatlak gördüm.Buna çözümünüz var mı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…