• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Çok seviniriz aramıza katılmana. Sabredebilirsen tartılma sen Nasıl motive olacaksan. Normalde biz pazartesi günleri tartılıp yazıyoruz. Sen isteyene kadar tabloya eklemem seni.

çok teşekkür ederim sağol ;) burası beni çok motive edecek inş.
şimdi regl dönemindeyim. tabi kilomda var. birazcık pantolonlar rahat gelene kadar tartılmayayım. cesaretim gelince listelere de katılırım inş. artık yarına tam gaz burdayım :)

çok teşekkür ederim sağol :KK66: burası beni çok motive edecek inş.
şimdi regl dönemindeyim. tabi kilomda var. birazcık pantolonlar rahat gelene kadar tartılmayayım. cesaretim gelince listelere de katılırım inş. artık yarına tam gaz burdayım :)
İnşallah yardımımız dokunur. Kaç yaşındasın, hangi şehirdesin?

Sen ağırlık da çalıştığın için şiş olabilirsin gerçekten. Geçen hafta sıfır spor bugün zumbayı kaçırdım uyudum buraya yazdıktan sonra çok yorgundum. Çarşamba başlayacağım artık spora.
Anladım canım havalar çok garip burada güneş var ama bildiğin kış gibi soğuk Benide Demir ilacı mahvetti acayip açıktım ve uykum geldi bundan sonra geceleri alıcam

çok teşekkür ederim sağol :KK66: burası beni çok motive edecek inş.
Bence tartılmalısın en azından bir haftada ne kadar kilo vereceğini göreceksin bunlar gerçkeler yüzleşmen lazım canım
sen bilmeden tartılıcan okadar spor o kadar dikkat etmemotiven olmayacak.Kesinlikle tartıl ve 1 hafta sonra ne göreceksin ozaman şaşır. Benimdüşüncem

Selam canım,
Ben cuma günü ayak tırnak operasyonu geçirdim tartılmadım ama işallah kilo almam ya ye iç yat durumu var 4 gün oldu Yarın tartılayım bakalımhayırlısı olsun
Geçmiş olsun. Hamur işi ve tatlı yemezsen bi şey olmaz bence.

Kızlar bugünki menüm : kuru domates,semizotu ,peynir ,zeytin ,çiğ fındık ,2 küçük elma Demir ilacından sonra açıktım biraz çiğ fındık bundan sonra ilacı gece alıcam fena yaptı akşam spor çıkışı et döner olur yanında yeşillik
Afiyet olsun çok iyi... Oh sporda var

Back