Evliliğim için 35 kilo

Kızlar 1 saattir buraya giremedim ve şuan çok yavaş sizlerin bağlantı nasıl diğer instgram facebook ,Twitter da girmiyor

Kızlar bugün spora başlamış bulunmaktayım.
Çocuğumu babasına bırakamıyorum.
Niye bilmiyorum ama güven problemi var kimseye emanet etmek felan düşününce bile kötü oluyorum.
Bahçemiz var ip atladım ağırlık kaldırdım. Egzersiz yaptım. Şuan pertim. Gece oğlum bol bol uyanıyor.
Ayy ilk gün fazla zorladım. Bugün sadece çorba içtim. Bol su içtim. Şimdilik güzel gibi....

Allah allah ya. İki gün ekmeği çöreği tamamen bir kesmeyi denesen. Sıkma canını o kadar uzun yol kat ettik. Daha öncede takılmaların olmuştu sonunda gitti.
Evett ekmegi kescem hap dokunuy diye bide kabiz oluyom diye yiyordum sabahlari aaa bugun ekmek yemedim bu ilac yuzunden sevmedigim karbonhidratlara yoneldimm..

Canım şu dukanın atak evresini yapsana bende işe yaramadı belki sende işe yarar
Baba sadece protein diyeti iyi geliyor onuda yemek falan gormek istemimm bide böyle sryleride yapınca eryesi gun yemeklere saldirmis vaziyette buluyorum hopp iki fazla cikimm ben bu ilac yuzunde karbonhidrat gibi seyler yedim azda olsa duzene girecek simdi ekmegi birakirimm tamammdir bude spor yaptimmi tmm

Ay inşallah bir an önce alışırsın şu ilaca sonra da bi daha bırakmazsın. Ne çektiğini çok iyi anlıyorum.

İnşallah yardımımız dokunur. Kaç yaşındasın, hangi şehirdesin?

günaydın. 28 yaşındayım. gaziantepteyim. evliyim 1 çocuğum var 3,5 yaşında oğlan. Allah bağışlar inş.
çalışıyorum 8-5. yani sabah 7 de kalkıp gece 12 ye kadar sürüyor günüm.

qubis tartıldım sabah. kendi kendime bol bol konuştum. en fazla 80 olmuşsundur. sen 82lerden nerelere düştün hatırlasana diye diye çıktım tartıya. 75.4 . sevindim mi?? kısmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…