- 9 Ocak 2012
- 15.035
- 29.006
- 798
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #5.381
Çok seviniriz aramıza katılmana. Sabredebilirsen tartılma sen Nasıl motive olacaksan. Normalde biz pazartesi günleri tartılıp yazıyoruz. Sen isteyene kadar tabloya eklemem seni.
Ay çok sevindim 68 olmayı o kadar isterdim ki şu an 3 ay sonra ben de ulaşırım o rakama inşallah.
İnşallah yardımımız dokunur. Kaç yaşındasın, hangi şehirdesin?çok teşekkür ederim sağolburası beni çok motive edecek inş.
şimdi regl dönemindeyim. tabi kilomda var. birazcık pantolonlar rahat gelene kadar tartılmayayım. cesaretim gelince listelere de katılırım inş. artık yarına tam gaz burdayım :)
Anladım canım havalar çok garip burada güneş var ama bildiğin kış gibi soğuk Benide Demir ilacı mahvetti acayip açıktım ve uykum geldi bundan sonra geceleri alıcamSen ağırlık da çalıştığın için şiş olabilirsin gerçekten. Geçen hafta sıfır spor bugün zumbayı kaçırdım uyudum buraya yazdıktan sonra çok yorgundum. Çarşamba başlayacağım artık spora.
Canım şu dukanın atak evresini yapsana bende işe yaramadı belki sende işe yararYani kizlar 78 ciktimm cildircanmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnmmmm :))
Selam canım,qubis tatlım tartıldın mı tartılmadıysan yarın sabah aç karna tartılıp yazar mısın.
Bence tartılmalısın en azından bir haftada ne kadar kilo vereceğini göreceksin bunlar gerçkeler yüzleşmen lazım canımçok teşekkür ederim sağolburası beni çok motive edecek inş.
şimdi regl dönemindeyim. tabi kilomda var. birazcık pantolonlar rahat gelene kadar tartılmayayım. cesaretim gelince listelere de katılırım inş. artık yarına tam gaz burdayım :)
Geçmiş olsun. Hamur işi ve tatlı yemezsen bi şey olmaz bence.Selam canım,
Ben cuma günü ayak tırnak operasyonu geçirdim tartılmadım ama işallah kilo almam ya ye iç yat durumu var 4 gün oldu Yarın tartılayım bakalımhayırlısı olsun
Geçmiş olsun canımSelam canım,
Ben cuma günü ayak tırnak operasyonu geçirdim tartılmadım ama işallah kilo almam ya ye iç yat durumu var 4 gün oldu Yarın tartılayım bakalımhayırlısı olsun
İşte bize onlar kilo aldırıyor malesefGeçmiş olsun. Hamur işi ve tatlı yemezsen bi şey olmaz bence.
Afiyet olsun çok iyi... Oh sporda varKızlar bugünki menüm : kuru domates,semizotu ,peynir ,zeytin ,çiğ fındık ,2 küçük elma Demir ilacından sonra açıktım biraz çiğ fındık bundan sonra ilacı gece alıcam fena yaptı akşam spor çıkışı et döner olur yanında yeşillik
Bu menulerle görürsün insaallah canımBenim menüm
Sabah:1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir bol maydanoz
Akşam:Yeşil mercimek
Pazartesi artık şu 83 leri kıyısından köşesinden görsem çok sevineceğim. 85 i bir kıramadım...
Afiyeet olsun canımKızlar bugünki menüm : kuru domates,semizotu ,peynir ,zeytin ,çiğ fındık ,2 küçük elma Demir ilacından sonra açıktım biraz çiğ fındık bundan sonra ilacı gece alıcam fena yaptı akşam spor çıkışı et döner olur yanında yeşillik
Afiyet olsun canım yürüyüşde süper olmuşBugün yediklerim
Sabah 2 dilim ekmek 1dilim peynir zeytin haşlanmış yumurta
Öğlen biraz patlamış mısır
Akşam patates yemeği pilav salata
Su 2lt 2000 adım yürüme
Sağol canımAfiyet olsun canım yürüyüşde süper olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?