• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

İşte bizim hatamız bunu bende çok sık yapmaya başladım eksiyi görüyoruz şımarıyoruz Allah ne verdiyse yiyoruz sonra bala dönüyoruz bıktım gerçekten bu hafta ipleri sağlam tutucam şunu şurasında yaza ne ah vah derken yıllarımız geçti
Artı çıkınca yedim ama bu kez canım öncesinde yemedim bende sinirlendim yiyim madem dedim

İşte bizim hatamız bunu bende çok sık yapmaya başladım eksiyi görüyoruz şımarıyoruz Allah ne verdiyse yiyoruz sonra bala dönüyoruz bıktım gerçekten bu hafta ipleri sağlam tutucam şunu şurasında yaza ne ah vah derken yıllarımız geçti

Çok doğru söylüyorsun. Ah vah derken yıllarımız geçti :(

Yani kizlar 78 ciktimm cildircanmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnmmmm :))
Allah allah ya. İki gün ekmeği çöreği tamamen bir kesmeyi denesen. Sıkma canını o kadar uzun yol kat ettik. Daha öncede takılmaların olmuştu sonunda gitti.

meraba hanımlar. ben de kendime uygun diyet arkadaşları ararken burda buldum kendimi.
ünlülerin aşk hayatı gibi kilo iniş çıkışlarım var :D

2012 de eşimle nikah yaptık. tabi sevinçle fotoğraflar falan çektik. sonra o fotolar bakarken yuh dedim kendime. eşimin yanında kocaman duruyorum. tartıldım ve 82 kiloyum!
sonra diyete başladım hemen 59 kiloya kadar düştüm. o kilolarda gelinliğimi giydim. nikahta şişkoydum ama düğünde gayet iyiydim. boyumda 168 cm.
tabi evlendik 64 kilo falanken hamile kaldım. 74 le doğuma gittim. doğumdan sonra 67de kaldım. emzirdiğim için kilo almıyordum ama vermiyordum da. çünkü bünyem rejim yapmadan hem de sıkı olarak vermiyor vermiyor.
67 deyken de hep dikkat ederek sabit kaldım. artık bi ara ipin ucunu bıraktım.bırakış o bırakış.
Allah bilir ne oldum :( tartılmaya çok korkuyorum. yıllardır yani 5 yıldır iyiydim tutarak ama bıraktıktan sonra tekrar o rakamları görmeye korkuyorum.
öğle arası gidip alışveriş yaptım. kepek ekmek, sebze, et, tavuk aldım. yarına başlayacağım. biraz diyet yapayım da tartılayım diyorum. depresyona girerim diye tartıya çıkmıyorum. tabi bir de seneye Rabbim nasip ederse oğluma kardeş istiyorum.
beni de aranıza alır mısınız??

meraba hanımlar. ben de kendime uygun diyet arkadaşları ararken burda buldum kendimi.
ünlülerin aşk hayatı gibi kilo iniş çıkışlarım var :KK70:

2012 de eşimle nikah yaptık. tabi sevinçle fotoğraflar falan çektik. sonra o fotolar bakarken yuh dedim kendime. eşimin yanında kocaman duruyorum. tartıldım ve 82 kiloyum!
sonra diyete başladım hemen 59 kiloya kadar düştüm. o kilolarda gelinliğimi giydim. nikahta şişkoydum ama düğünde gayet iyiydim. boyumda 168 cm.
tabi evlendik 64 kilo falanken hamile kaldım. 74 le doğuma gittim. doğumdan sonra 67de kaldım. emzirdiğim için kilo almıyordum ama vermiyordum da. çünkü bünyem rejim yapmadan hem de sıkı olarak vermiyor vermiyor.
67 deyken de hep dikkat ederek sabit kaldım. artık bi ara ipin ucunu bıraktım.bırakış o bırakış.
Allah bilir ne oldum :KK43: tartılmaya çok korkuyorum. yıllardır yani 5 yıldır iyiydim tutarak ama bıraktıktan sonra tekrar o rakamları görmeye korkuyorum.
öğle arası gidip alışveriş yaptım. kepek ekmek, sebze, et, tavuk aldım. yarına başlayacağım. biraz diyet yapayım da tartılayım diyorum. depresyona girerim diye tartıya çıkmıyorum. tabi bir de seneye Rabbim nasip ederse oğluma kardeş istiyorum.
beni de aranıza alır mısınız??
Çok seviniriz aramıza katılmana. Sabredebilirsen tartılma sen Nasıl motive olacaksan. Normalde biz pazartesi günleri tartılıp yazıyoruz. Sen isteyene kadar tabloya eklemem seni.

Back