- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
- #5.341
Tünaydın canım iyiyiz şükür sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tünaydın canım iyiyiz şükür sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız
Seninde mübarek olsun canım Kandil'inHayirli geceler kizlar Miraç kandiliniz mübarek olsun...
Kedi kedi benimde malesef oyle oldu patates salatasi bi dilim borek oldu sabahta normal kahvalti oldu yarin inş fazla çıkmam. .
Kizlar birkez daha azminize hayran kaldim miyav_su ISILDURU kedikedi darisi inş bana..
@KUBAR hoşgeldin :)) oo vc sorunu bendede var bir hafta once gayet cok güzel gidiyordum diyete basladim yemem azalinca vc sorun çıktı artik bol su ve gun kurusuylar idare edecegizz..
Canım artıdan iyidir reglin bitsin patır patır gider o kilolar merak etmeIlk bildirimi yapıyorum malesef sabitim 93.0 regl olucam ondan böyle oldu sanırım
Tünaydın canım amin inşallah öyle olurGünaydın kızlar :)
Umarım bu hafta sağlıklı beslendiğimiz, bol hareketli bir hafta olur
Yemek yediysen bugün hiç tartılma bence yarın sabah aç karna tartılırsın.olsun gayet iyi böyle devamm ben eve gelince tartilip soylerim islerim var canimm..
Canım biraz yürüyüş eklesen olmuyor mu o zaman bu direnci kırarsın emin olBende kilo bildiriminde bulunayım.
bu hafta : 85,5
Ben takıldım bu 85 'e bir türlü altına inemiyorum, aylardır
Ben nasıl yapayım bugün spor yapıcam yarın şiş olur muyum ki neyse tartılırım bakalım yediğim patates ve ekmekler ne yapmışYemek yediysen bugün hiç tartılma bence yarın sabah aç karna tartılırsın.
Ay çok sevindim 68 olmayı o kadar isterdim ki şu an 3 ay sonra ben de ulaşırım o rakama inşallah.Günaydın kızlar,
Nasılsınız? Keyifler nasıl? Cuma günü diyetisyene gittim 2400 gr vermişim 1100 gr' ı yağdan gitmiş. Çok mutluyum ve şuan tamı tamına 68 kg oldum :)
Ama tabii ki bitmedi devam ediyorum kaldığım yerden azimle. Arada illa ki kaçamaklarımız oluyor ama kaldığımız yerden devam etmeliyiz.
Haftasonu cts günleri 3 km yürüyüş ve bisiklete biniyorum bir o kadar da. Faydasını görüyorum sanırım.
Kolay gelsin canımHaftasonu bolca yazışmışsınız, çayımıda aldım, geriye doğru okuyayım :)
İnşallah canım bu hafta tatil sonrası hemen toparladın maşallah bence görürsün emin olAy çok sevindim 68 olmayı o kadar isterdim ki şu an 3 ay sonra ben de ulaşırım o rakama inşallah.
Sende kendine özel yap Canım olmaz mı onlarıda sevdiği yemekleri çok faydalı bu gıdayı boş geçmeAfiyet olsun canım.
Ciğere bayılırım ben , ancak evdekiler sevmediği için senede bir iki defa ancak yapıyorum
İşte bu tatil sonrası hemen toparlandın ve tartıda çok güzel bir rakam harikasınKilom 85.1 kızlar 600gr gitti sadece.
Ok dir.Günaydın kızlar bugün tartılmadım dükkana çok ama çok erken geldim bu hafta sabit kalsın çünkü akşama spora gideceğim hoca tartılmamızı istemiyor sabahda spordan dolayı şiş olacağı için birde gecen hafta ekmek patates Zaten başa döndürmüştür beni
Maşallah canım süpersinGünaydın kızlar,
Nasılsınız? Keyifler nasıl? Cuma günü diyetisyene gittim 2400 gr vermişim 1100 gr' ı yağdan gitmiş. Çok mutluyum ve şuan tamı tamına 68 kg oldum :)
Ama tabii ki bitmedi devam ediyorum kaldığım yerden azimle. Arada illa ki kaçamaklarımız oluyor ama kaldığımız yerden devam etmeliyiz.
Haftasonu cts günleri 3 km yürüyüş ve bisiklete biniyorum bir o kadar da. Faydasını görüyorum sanırım.
Görücez Canım bu sene olsun artıkAyyy maşallah darisi bana ins bende görürüm 68 ♡♥♡
Tamam Canım zaten artıda olduğum kesin hiç olmazsa moralim bozulmasın değil miOk dir.
İnşallahAyyy çok iyi ya inşallah bu yaz bitimine kadar 60 olursun
Depresif olma hafta sonu su içmene falan dikkat etmemişsindir ondan olmuştur heralde.Kilom hafta içi 81.7 çıktı bugün gene artidaydim ben hiç bişey anlamadım bu kilo işinden moralim bozuldu yedim gene baya birşeyler depresifim
Sen ağırlık da çalıştığın için şiş olabilirsin gerçekten. Geçen hafta sıfır spor bugün zumbayı kaçırdım uyudum buraya yazdıktan sonra çok yorgundum. Çarşamba başlayacağım artık spora.Ben nasıl yapayım bugün spor yapıcam yarın şiş olur muyum ki neyse tartılırım bakalım yediğim patates ve ekmekler ne yapmış