• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Hayirli geceler kizlar Miraç kandiliniz mübarek olsun...
Kedi kedi benimde malesef oyle oldu patates salatasi bi dilim borek oldu sabahta normal kahvalti oldu yarin inş fazla çıkmam. .
Kizlar birkez daha azminize hayran kaldim miyav_su ISILDURU kedikedi darisi inş bana..
@KUBAR hoşgeldin :)) oo vc sorunu bendede var bir hafta once gayet cok güzel gidiyordum diyete basladim yemem azalinca vc sorun çıktı artik bol su ve gun kurusuylar idare edecegizz..
Seninde mübarek olsun canım Kandil'in

Günaydın kızlar,
Nasılsınız? Keyifler nasıl? Cuma günü diyetisyene gittim 2400 gr vermişim 1100 gr' ı yağdan gitmiş. Çok mutluyum ve şuan tamı tamına 68 kg oldum :)
Ama tabii ki bitmedi devam ediyorum kaldığım yerden azimle. Arada illa ki kaçamaklarımız oluyor ama kaldığımız yerden devam etmeliyiz.
Haftasonu cts günleri 3 km yürüyüş ve bisiklete biniyorum bir o kadar da. Faydasını görüyorum sanırım.
Ay çok sevindim 68 olmayı o kadar isterdim ki şu an 3 ay sonra ben de ulaşırım o rakama inşallah.

Günaydın kızlar bugün tartılmadım dükkana çok ama çok erken geldim bu hafta sabit kalsın çünkü akşama spora gideceğim hoca tartılmamızı istemiyor sabahda spordan dolayı şiş olacağı için birde gecen hafta ekmek patates Zaten başa döndürmüştür beni
Ok dir.

Günaydın kızlar,
Nasılsınız? Keyifler nasıl? Cuma günü diyetisyene gittim 2400 gr vermişim 1100 gr' ı yağdan gitmiş. Çok mutluyum ve şuan tamı tamına 68 kg oldum :)
Ama tabii ki bitmedi devam ediyorum kaldığım yerden azimle. Arada illa ki kaçamaklarımız oluyor ama kaldığımız yerden devam etmeliyiz.
Haftasonu cts günleri 3 km yürüyüş ve bisiklete biniyorum bir o kadar da. Faydasını görüyorum sanırım.
Maşallah canım süpersin :nazar::nazar:

Ben nasıl yapayım bugün spor yapıcam yarın şiş olur muyum ki neyse tartılırım bakalım yediğim patates ve ekmekler ne yapmış
Sen ağırlık da çalıştığın için şiş olabilirsin gerçekten. Geçen hafta sıfır spor bugün zumbayı kaçırdım uyudum buraya yazdıktan sonra çok yorgundum. Çarşamba başlayacağım artık spora.

Back