- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.741
Misafir zaten sevmem yatılı misafir benim için tam bir kabusNeyse bugün herkes gitti evime kavuştum :))) 1,5 aydır misafir vardı artık diyetime bakabilirim
Sen bi de yoruldun ev kalabalık olunca daha da yoruyor şnsanı. 2 gündür diyete geri döndüm ben de. Ama pazara kadar hergün ayrı bi yere gidicem nasıl irademi koruyacağım bilmiyorum.Bu aralar bende hep gündüzleri uyumak istiyorum hamilelikteki gibi oldum paso uykum var bahar yorgunluğunu sanırım
Bende ayni durumfayimm bi turlu zayiflamayadim bu ara bende uyku var uyuyom sonra lop kg donuy zorlamamiz lazim usandim bu durumdan kgdan artik eve misafir kabul etmiyecegim diyet ne yapamiyim pasta borekten off offfYok bende ishal yapmıştı ben bu ilacı yine bıraktım zatenonunla yıldızım bi türlü barışmadı. bu aralar resmen depresyondayım bütün gün uyusam kimseyi görmesem kimse beni görmese hiç bi şey yapmasam. Sabah uyanıyorum uyumaya devam etmek için kendimi zorluyorum.
Kendini zabdett 5dk zevk gidiyor hemen pisman olursun tekrar basa doncenn..napalim kizlar tekrarr motive olup baslayalimmi kim var yokSen bi de yoruldun ev kalabalık olunca daha da yoruyor şnsanı. 2 gündür diyete geri döndüm ben de. Ama pazara kadar hergün ayrı bi yere gidicem nasıl irademi koruyacağım bilmiyorum.
ben varim başlangıç kilo +1 olarak =103
Herkes yarin yoklamaya katilsin :))) K kimyayas burayada katilirmisin bizde sana ugrariz..GIDI kedikedi84 aysem25 Miyav_su BitmeyenUmidim birisi daha vardı nikini hatırlayamadım onuda siz yazın kızlar hadi yaza az kaldı tekrar başlayalım
Anaaam ben buraya uğramayalıben varim başlangıç kilo +1 olarak =103
GIDI kedikedi84 aysem25 Miyav_su BitmeyenUmidim birisi daha vardı nikini hatırlayamadım onuda siz yazın kızlar hadi yaza az kaldı tekrar başlayalım
Tantanalar bir bitse toparlanıcam ben süslenip püslenip gezmeye gidiyorum devamlı. Nişan,kına,söz, kız isteme,bohça götürme, düğün, sünnet tek kişinin de değil abartmıyorum. Çarşamba günü bitecek inşallah. Ama yarından itibarn gaza geldim az zararla çarşambaya kadar gidip o gün tekrar son sürrat başlayacağım.Herkes yarin yoklamaya katilsin :))) K kimyayas burayada katilirmisin bizde sana ugrariz..kedikedi84 sende toparlan belli bir kurallar ver kacamak yok gibi vs..
Oh ne güzel işte gez toz çocuk yokken hayat sana güzel canım ama artık diyete kaldığımız yerden devam edelimTantanalar bir bitse toparlanıcam ben süslenip püslenip gezmeye gidiyorum devamlı. Nişan,kına,söz, kız isteme,bohça götürme, düğün, sünnet tek kişinin de değil abartmıyorum. Çarşamba günü bitecek inşallah. Ama yarından itibarn gaza geldim az zararla çarşambaya kadar gidip o gün tekrar son sürrat başlayacağım.
Yarin basla bacimm dedigin gibi carsamba sifir kacamagin olur bizde ayni hep is guc erteletti kg vermemizi evet isildurunun dedigi gibi kacamaksiz verelim su kg lari eller zayifladi bi biz kaldik yine aci cekmeyi bile ozledimm ac kalmayidaaTantanalar bir bitse toparlanıcam ben süslenip püslenip gezmeye gidiyorum devamlı. Nişan,kına,söz, kız isteme,bohça götürme, düğün, sünnet tek kişinin de değil abartmıyorum. Çarşamba günü bitecek inşallah. Ama yarından itibarn gaza geldim az zararla çarşambaya kadar gidip o gün tekrar son sürrat başlayacağım.
Yok ya ben çok sıkılıyorum bu işlerden. Spora gidemiyorum vicdan yapıyorum yiyorum vicdan yapıyorum bi de.Oh ne güzel işte gez toz çocuk yokken hayat sana güzel canım ama artık diyete kaldığımız yerden devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?