- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #3.721
Bağırsaklarında çalışmıştır EminimMaydanoza bak sen adeti gelmeyenler hemen denesin bir litre su bir çubuk tarçın bir avuç maydanoz yarım limon geceden suya koy hepsini ertesi gün iç üç gün yaptım hergunde aynı suya su ekleyip içtim içim dışım söküldü
Hadi valla ya çok mutlu olurum çok saldım bu aralar. Perşembe diyetisyene gidicem ama bu 2 hafta hiç kilo vermedim . Sen napıyosun nasıl bir diyet uyguluyorsun? Spor yapıyor musun?kedikedi84 sayfanızı görünce ne kadar kendimi buldum hikayenizde anlatamam, 62 hedefim derken kilolarımı bu denli sorun etmişken, nişanlımın yanında oldum 85 ve gerçekten hayatımın en kilolu zamanını en güzel olmam gereken zamanda yaşıyorum.. Siz geçen zamanda 100'den 87ye düşmüşssünüz ne güzel.. İsterseniz beraber birbirmize söz verip kilo verme savaşına yeniden canlılık katabiliriz.. En azından bırakmamak için buna ihtiyacım var, çok mutsuzum
Alemsin ya koptumEşime karşı kullanmak istiyorum bu hafta gelecek süper olur inşallah işe yarar
Ramazan ayına kadar tartılmadan nasıl durucan. Ben saldığım zamanlar çıkmıyorum tartıya ama dikkat etmeye başlayınca resmen baskülün üstünde yaşıyorum.Selam kızlarkedikedi84 ve ISILDURU canlar nasılsınız iyimisiniz ben spor salonuna yazıldım tekrardan birde sabahları dükkana giderken 10 durak öncesi iniyor yürüyüyerek gidiyorum dükkana 45 dk kızlar şuan kilom 74 kg bakalım Ramazan ayının ilk haftasına kadar tartı yasak
Olsun bitince belki ödem de gider. Ben bi gün ödem atsın diye ödem sökücü ilaç içtim kafama göre spor da yapıyorum ya heralde tüm tuz mineral bi anda gitti vücudumdan gözlerim karardı soğuk ter boşaldı elim ayağım zangır zangır titremeye başladı. Eşim de yoktu evde bayılıp kalıcam sandım. Sakın benim yaptığımı yapmayın.İki cadiyla uğraşıyorum napim, maydanoz kürü yaptım zamansız regl oldum herşeyi söküyormuş haberim yoktu sinir oldum ben ödem atacak diye sanmıştım kilo vereyim diye regl oldum iki kilo fazla çıkıyor gulermisin aglarmisin
Verdikçe şımarıyorum canım sonrada malum salıyorum en güzeli çıkmamak zaten bugün tartıldım +600 gr gösterdi adetimdeRamazan ayına kadar tartılmadan nasıl durucan. Ben saldığım zamanlar çıkmıyorum tartıya ama dikkat etmeye başlayınca resmen baskülün üstünde yaşıyorum.
sen ne yaptın canım şakın bir daha yapmaOlsun bitince belki ödem de gider. Ben bi gün ödem atsın diye ödem sökücü ilaç içtim kafama göre spor da yapıyorum ya heralde tüm tuz mineral bi anda gitti vücudumdan gözlerim karardı soğuk ter boşaldı elim ayağım zangır zangır titremeye başladı. Eşim de yoktu evde bayılıp kalıcam sandım. Sakın benim yaptığımı yapmayın.
canım ne yaptın sen çok tehlikeli bir daha yapma benceOlsun bitince belki ödem de gider. Ben bi gün ödem atsın diye ödem sökücü ilaç içtim kafama göre spor da yapıyorum ya heralde tüm tuz mineral bi anda gitti vücudumdan gözlerim karardı soğuk ter boşaldı elim ayağım zangır zangır titremeye başladı. Eşim de yoktu evde bayılıp kalıcam sandım. Sakın benim yaptığımı yapmayın.
Ben iyiyim cok şükür canim herserferinde yeniden başlıyorum diyete :)) regliyim ya odem atmaya sisilikten kurtuluyum dedim bskalimBitmeyenUmidim canım nasılsın iyi misin
İyiyiz sağol bitanem sezonun açılmasını bekliyoruz malum
Ay kesinlikle canım ya bende sıkıldım artık biran önce bitsin kurtulalım değil mi gına geldiBen iyiyim cok şükür canim herserferinde yeniden başlıyorum diyete :)) regliyim ya odem atmaya sisilikten kurtuluyum dedim bskalimISILDURU nun maydonoz kurunu denicem :)) artik donmek yok nidim nereye kadar basla birak basla birak bu sefer artık bitsin gitsin pis kglalar dimi..
Sen nasilsin canim..
Aynenn bugun cok zorlandim evde kalip diyetimi uygulamaya calisacam ins vakit buldukca burayada ugrarim insAy kesinlikle canım ya bende sıkıldım artık biran önce bitsin kurtulalım değil mi gına geldi
Canım geçen hafta çok koşturma içindeydim bu hafta da öyle olacak gibi giremedim. Sen napıyorsun.Kızlar günaydın hayırlı cumalar herkese nrdsnz Allah aşkınakedikedi84 anacim topigine hergun bi uğra
Yok bende ishal yapmıştı ben bu ilacı yine bıraktım zatenkedikedi84 seker hapi sende kabizlik yapiyormu moralim cok bozuk cumada basladim tekrar hem bebik icin hem kg cumadan bu yana 1.5kg fazla ciktim ben sokk ve moralim bozuk ama deva edecem diyetime hapi birakiyim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?