Evliliğim için 35 kilo

Yarin basla bacimm dedigin gibi carsamba sifir kacamagin olur bizde ayni hep is guc erteletti kg vermemizi evet isildurunun dedigi gibi kacamaksiz verelim su kg lari eller zayifladi bi biz kaldik yine aci cekmeyi bile ozledimm ac kalmayidaa
Ooo süper sen istedikten sonra yaparsın.

Kiloları yazalım o halde bu sabah Ben 83.3 idim inşallah yarın 82 yi görürüm
Maşallah sende iyi vermisin kg ins yeniden basliyalim bi 10-15kg daha verelimm tmm senin hedef en yakın kg kac olmak istiyorsunuz mesala ben 69-65 kg sonralar 60olmayi isterimm..
Gunaydin bu arada kizlar :))

valla kızlar diyecek sozum yok napalim buna da şükür .burasi da kürkçü dukkani gibi oldu dönüş buraya oluyo..
osman müftüoğlunun yazisini okudum oyle karar verdim zayiflamaya
vucut agirliginin %10 unu verip bir yil koruyabilmek basaridir yazmış
ben bir yil değil 3 ay bile korusam verdiklerimi bana yeticek
yoyo gibi ben atiyorum onlar ayni hizla geri geliyor
biktim artik 40 yasinda olunca artik
bu kadar kilolu olunca yuruyemiyorum da artik evde leslie falan takilcam
midem de cok büyüdü nasil kuculcek bilmiyorum

Evett ķurkcu dükkanı gibi :))) sabah otobuste giderken aynisi aklima grlmisti ve ozlemisim dedim kendi kendime..
Spor olara senin icin yuruyus daha iyi olur kg verdikce hafiledikce o sporlari yaparsin hem sikilasirsin bende öyle yapıcam simdi agir sporlar yapilirsa o kg lar kas olarak kalirmis zayiflayip yaptinmi super bizim icin sindi yürüyüş guzel bide erinmesem pufff

Kurallar neler kızlar
Kaptanimiz bi dönüş yapsin kuralları soyler bana kslirsa kacamak olmasin iki hafta bi deneyelim gorelim bakalim ne kadar kg gidiyor ne kadar mutlu motive olacagiz sonrasi gelir fazla kendimize taviz vermeyelim degilmi gunluk en az 15-20 spor olsun sonrasini artiririz yediklerimizi yazarmiyiz buraya bilmim herkes dusuncesini aciklar kaptanda onaylasin bu kaa oldu bitti kurallar :))
Isterseniz spor listeside olusturalim haftada hergun kac dk yaptiklarimizi yazalim belki yspmayan ben utanirda spor yaparım :))

Süpersin canım kesinlikle bana uyar

Kızlar bu sabah 9 da çıktım ve tartılmayı unuttum yarın yazarım. Sen iyi kural koymuşsun 2 hafta kaçamaksız bu kesin olmalı.
Hergün yediklerimizi ve sporumuzu yazalım 20 dk en az olsun onu bile yapamayan günde aralıklı da olsa 50 mekik ya da şınav çeksin.
Tartı günümüz hangi gün olsun pazartesi mi devam edelim?

Tarti gunu pazartesi olsun ozamn en azindan hafta sonu kacamak olmz dimi arkadaslar nasil soylerseniz ben uyarim canim ayy haydi bismillah basliyalim olsun yarin tartil nolcakki bundan sonra o gordugumuz kglar gormucegiz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…