• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Bu aralar bende hep gündüzleri uyumak istiyorum hamilelikteki gibi oldum paso uykum var bahar yorgunluğunu sanırım

Bu aralar bende hep gündüzleri uyumak istiyorum hamilelikteki gibi oldum paso uykum var bahar yorgunluğunu sanırım
Sen bi de yoruldun ev kalabalık olunca daha da yoruyor şnsanı. 2 gündür diyete geri döndüm ben de. Ama pazara kadar hergün ayrı bi yere gidicem nasıl irademi koruyacağım bilmiyorum.

Yok bende ishal yapmıştı ben bu ilacı yine bıraktım zaten:110: onunla yıldızım bi türlü barışmadı. bu aralar resmen depresyondayım bütün gün uyusam kimseyi görmesem kimse beni görmese hiç bi şey yapmasam. Sabah uyanıyorum uyumaya devam etmek için kendimi zorluyorum.
Bende ayni durumfayimm bi turlu zayiflamayadim bu ara bende uyku var uyuyom sonra lop kg donuy zorlamamiz lazim usandim bu durumdan kgdan artik eve misafir kabul etmiyecegim diyet ne yapamiyim pasta borekten off offf

Sen bi de yoruldun ev kalabalık olunca daha da yoruyor şnsanı. 2 gündür diyete geri döndüm ben de. Ama pazara kadar hergün ayrı bi yere gidicem nasıl irademi koruyacağım bilmiyorum.
Kendini zabdett 5dk zevk gidiyor hemen pisman olursun tekrar basa doncenn..napalim kizlar tekrarr motive olup baslayalimmi kim var yok

Herkes yarin yoklamaya katilsin :))) K kimyayas burayada katilirmisin bizde sana ugrariz.. kedikedi84 kedikedi84 sende toparlan belli bir kurallar ver kacamak yok gibi vs..
Tantanalar bir bitse toparlanıcam ben süslenip püslenip gezmeye gidiyorum devamlı. Nişan,kına,söz, kız isteme,bohça götürme, düğün, sünnet tek kişinin de değil abartmıyorum. Çarşamba günü bitecek inşallah. Ama yarından itibarn gaza geldim az zararla çarşambaya kadar gidip o gün tekrar son sürrat başlayacağım.

Tantanalar bir bitse toparlanıcam ben süslenip püslenip gezmeye gidiyorum devamlı. Nişan,kına,söz, kız isteme,bohça götürme, düğün, sünnet tek kişinin de değil abartmıyorum. Çarşamba günü bitecek inşallah. Ama yarından itibarn gaza geldim az zararla çarşambaya kadar gidip o gün tekrar son sürrat başlayacağım.
Oh ne güzel işte gez toz çocuk yokken hayat sana güzel canım ama artık diyete kaldığımız yerden devam edelim

Yarin basla bacimm dedigin gibi carsamba sifir kacamagin olur bizde ayni hep is guc erteletti kg vermemizi evet isildurunun dedigi gibi kacamaksiz verelim su kg lari eller zayifladi bi biz kaldik yine aci cekmeyi bile ozledimm ac kalmayidaa

Back