• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

kedikedi84 kedikedi84 sayfanızı görünce ne kadar kendimi buldum hikayenizde anlatamam, 62 hedefim derken kilolarımı bu denli sorun etmişken, nişanlımın yanında oldum 85 ve gerçekten hayatımın en kilolu zamanını en güzel olmam gereken zamanda yaşıyorum.. Siz geçen zamanda 100'den 87ye düşmüşssünüz ne güzel.. İsterseniz beraber birbirmize söz verip kilo verme savaşına yeniden canlılık katabiliriz.. En azından bırakmamak için buna ihtiyacım var, çok mutsuzum :KK43:
Hadi valla ya çok mutlu olurum çok saldım bu aralar. Perşembe diyetisyene gidicem ama bu 2 hafta hiç kilo vermedim . Sen napıyosun nasıl bir diyet uyguluyorsun? Spor yapıyor musun?

Selam kızlar kedikedi84 kedikedi84 ve ISILDURU ISILDURU canlar nasılsınız iyimisiniz ben spor salonuna yazıldım tekrardan birde sabahları dükkana giderken 10 durak öncesi iniyor yürüyüyerek gidiyorum dükkana 45 dk kızlar şuan kilom 74 kg bakalım Ramazan ayının ilk haftasına kadar tartı yasak
Ramazan ayına kadar tartılmadan nasıl durucan. Ben saldığım zamanlar çıkmıyorum tartıya ama dikkat etmeye başlayınca resmen baskülün üstünde yaşıyorum.

İki cadiyla uğraşıyorum napim, maydanoz kürü yaptım zamansız regl oldum herşeyi söküyormuş haberim yoktu sinir oldum ben ödem atacak diye sanmıştım kilo vereyim diye regl oldum iki kilo fazla çıkıyor gulermisin aglarmisin
Olsun bitince belki ödem de gider. Ben bi gün ödem atsın diye ödem sökücü ilaç içtim kafama göre spor da yapıyorum ya heralde tüm tuz mineral bi anda gitti vücudumdan gözlerim karardı soğuk ter boşaldı elim ayağım zangır zangır titremeye başladı. Eşim de yoktu evde bayılıp kalıcam sandım. Sakın benim yaptığımı yapmayın.

Ramazan ayına kadar tartılmadan nasıl durucan. Ben saldığım zamanlar çıkmıyorum tartıya ama dikkat etmeye başlayınca resmen baskülün üstünde yaşıyorum.
Verdikçe şımarıyorum canım sonrada malum salıyorum en güzeli çıkmamak zaten bugün tartıldım +600 gr gösterdi adetimde :bicak:yaklaşıyor ya :110:

Olsun bitince belki ödem de gider. Ben bi gün ödem atsın diye ödem sökücü ilaç içtim kafama göre spor da yapıyorum ya heralde tüm tuz mineral bi anda gitti vücudumdan gözlerim karardı soğuk ter boşaldı elim ayağım zangır zangır titremeye başladı. Eşim de yoktu evde bayılıp kalıcam sandım. Sakın benim yaptığımı yapmayın.
sen ne yaptın canım şakın bir daha yapma
canım ne yaptın sen çok tehlikeli bir daha yapma bence

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim canım nasılsın iyi misin
Ben iyiyim cok şükür canim herserferinde yeniden başlıyorum diyete :)) regliyim ya odem atmaya sisilikten kurtuluyum dedim bskalim ISILDURU ISILDURU nun maydonoz kurunu denicem :)) artik donmek yok nidim nereye kadar basla birak basla birak bu sefer artık bitsin gitsin pis kglalar dimi..
Sen nasilsin canim..

Ben iyiyim cok şükür canim herserferinde yeniden başlıyorum diyete :)) regliyim ya odem atmaya sisilikten kurtuluyum dedim bskalim ISILDURU ISILDURU nun maydonoz kurunu denicem :)) artik donmek yok nidim nereye kadar basla birak basla birak bu sefer artık bitsin gitsin pis kglalar dimi..
Sen nasilsin canim..
Ay kesinlikle canım ya bende sıkıldım artık biran önce bitsin kurtulalım değil mi gına geldi

Ay kesinlikle canım ya bende sıkıldım artık biran önce bitsin kurtulalım değil mi gına geldi
Aynenn bugun cok zorlandim evde kalip diyetimi uygulamaya calisacam ins vakit buldukca burayada ugrarim ins kedikedi84 kedikedi84 burdanda devam canim toparlanma zamani hadi bakalim su yaza kadar hic olmasa bi 10kg daha verelimm dimi yine buna şükür ayağa kalkma zamani beybiler..

kedikedi84 kedikedi84 seker hapi sende kabizlik yapiyormu moralim cok bozuk cumada basladim tekrar hem bebik icin hem kg cumadan bu yana 1.5kg fazla ciktim ben sokk ve moralim bozuk ama deva edecem diyetime hapi birakiyim artik
Yok bende ishal yapmıştı ben bu ilacı yine bıraktım zaten:110: onunla yıldızım bi türlü barışmadı. bu aralar resmen depresyondayım bütün gün uyusam kimseyi görmesem kimse beni görmese hiç bi şey yapmasam. Sabah uyanıyorum uyumaya devam etmek için kendimi zorluyorum.

Back