- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
- #3.781
Kızlar bütün koşulları kabul ediyorum yanlız tartılamadım malesef bugün arkadaşda kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yarın sabah atıyorum tartı fotosu bende durum hiç de iyi değil malesef88.2 kilo ile burdayım evde yatılı misafir var sabah kahvaltı hazırla öğlen börek çörek yap şimdi oturdum 2 saate zaten akşam yemeği hazırla. Perşembe gidecekler.
Tabiki Canım yiyebilirsiniyi aksamlar herkese....yarin sabah bismillah dicem....
kendimi hazir hissediyorum ama
doymak icin 3 4 yumurta mu yesem malûm ilk gunden hucuma gecmek istemiyorum..
100 kilo olmak cok zor arkadaşlar
Yok yok artik artida ciksak yemek yok bacim ayda 2-3 kg ne verirsek kar canim ben kabiz oliyum bir gun icinde iki kg fazla çıkıyorum vucudumuz bayagi direniyor ama gercekten bi basliyalim tam iki hafya kacamaksiz nasil kg veriyoruz yeterki su kglardan kurtulalim.. ((Sinirlendim +1 e güne gidince hepsini yedim, ben birde yiyince hepsini yiyenlerdenim en kötü huyum malesef battı balık hesabı
Aa vallami afferin kiz bundan sonra yemicegiz ins soda neym ic onun bile cok faydasi olur bide alkali su yap karbonattan ondanda ic supersin hic olmasa yediklerinin kalorisini alir izda olsaHaklısın çok pişmanım şuanda koşu bandında yürüyüş yapıyorum