• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

iyi aksamlar herkese....yarin sabah bismillah dicem....
kendimi hazir hissediyorum ama
doymak icin 3 4 yumurta mu yesem malûm ilk gunden hucuma gecmek istemiyorum..
100 kilo olmak cok zor arkadaşlar

Evet ne bilim bu hafta a dikkat etmeye calisiyorum neyi yanlis yapiyorumki arti cikabiliyorum yesiloigimi yiyorum suyumu iciyorum ee45dk yuruyusu de yaptimm misal bugun benim istek disi patatesli gun oldu ogle patatse kavurmasi aksam patatesli bulgur pilav yarim porsiyon yedim yanina yesil fasulye ve roka ,yogurtlu yulaf ve chia tohumlu karisim yedim 18:30yeme isi bitti neyse bugun boyle oldu ama ogle ile aksamin arasi 6saat ac kaldim cok aciktim aksami abartttim galiba

Valla bende anlamadım sabah +1 kilo çıktı gulermisin aglarmisin ne yedimki ben nohutmu fazla geldi bir dolu tabakti sporda yapmamistim perşembeden beri böyle oldu sonuç bir ileri iki geri

Sinirlendim +1 e güne gidince hepsini yedim, ben birde yiyince hepsini yiyenlerdenim en kötü huyum malesef battı balık hesabı
Yok yok artik artida ciksak yemek yok bacim ayda 2-3 kg ne verirsek kar canim ben kabiz oliyum bir gun icinde iki kg fazla çıkıyorum vucudumuz bayagi direniyor ama gercekten bi basliyalim tam iki hafya kacamaksiz nasil kg veriyoruz yeterki su kglardan kurtulalim.. :(((

Back