- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
- #3.701
BitmeyenUmidim damatliginida gör canım aminn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canim benimBitmeyenUmidim damatliginida gör canım aminn
Aynenn ya yaz geliyor benimde 15kg versemde kurtulsam bi gelen gidenden başım selamete cikmadi ama böyle de yapip icee salmak istemiyorum zaten zor guc verdik bu kg lari ha biraz daha gayret dimii.sen naptin kac kg oldun suan kac lg verdinHepimiz ayniyiz kış diye bence kilo gitmiyor direniyor bugün bende karar verdim başlıyorum tekrardan yaz geliyor az kaldı en az 10 kilo daha vermeliyim havuzu var denizi var tatili var :))
Bende bende ayniyim kac aydır yuhh baaa bi veremedim arada kaçamaklarim oluyor heo bunun yuzunden bazense hep kabizlik problemi yasadimmm103 ile başlamıştım 84 üm bir ileri iki geri kirmaliyim artık bu zinciri kaç ay oldu aynı yerdeyim
Öylede Canım ama biraz daha vermem lazımBenim de ilaç kullanıyorum, sen ama çok güzel zayıfladın ben daha yolun yarısındayım.
Rabbim mürüvvetinide göstersin canımSlm sakin pes etme sindi sen spora basladinya o kas yapiyor vucut su toplarmus belli bi sure sonra kesin odem gidermis sen istikrarli bir bayansin tarti sindilik kisa bi sure icin seni sasirtir..
Bende bir al veer bi al öyle gidiyor eve tasindim tasinali gelen gidenimiz maşallah eksik olmadi kendime uygun diet yapamadım habire mücadele icindeyim su bi 15gunude atlatiyimda bu arada oglani çarşamba günü sünnet ettirdim onla uğraşıyorum ve gelen giden bi bitsin öyle mucadelem var..
Aminnn ins sen nasilsin miyav suRabbim mürüvvetinide göstersin canım
İyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsınAminnn ins sen nasilsin miyav su
Kusura bakma msj yeni gordum bende cok iyiyim iste kg mücadelesi var öyle yuvarlanip gidiyok :))İyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın
Kusura bakma msj yeni gordum bende cok iyiyim iste kg mücadelesi var öyle yuvarlanip gidiyok :))
Benim de aynı 87 de takıldım hastaydım bu hafta bi de. Sen napıyosun?kedikedi84 nerelerdesin canım hiç görüşemiyoruz merak ettim arada yaz ben aynı tas aynı hamam 7 leri hala göremedim 83-84 sürünüyor kilo işi
Ömürsün ne güldüm ama aklımda olsun Zaten benimde bu hafta gelecek gibi adetim hemen yapayımda gelsinİki cadiyla uğraşıyorum napim, maydanoz kürü yaptım zamansız regl oldum herşeyi söküyormuş haberim yoktu sinir oldum ben ödem atacak diye sanmıştım kilo vereyim diye regl oldum iki kilo fazla çıkıyor gulermisin aglarmisin
Eşime karşı kullanmak istiyorum bu hafta gelecek süper olur inşallah işe yararMaydanoza bak sen adeti gelmeyenler hemen denesin bir litre su bir çubuk tarçın bir avuç maydanoz yarım limon geceden suya koy hepsini ertesi gün iç üç gün yaptım hergunde aynı suya su ekleyip içtim içim dışım söküldü