• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim damatliginida gör canım aminn
Sağol canim benim
Hepimiz ayniyiz kış diye bence kilo gitmiyor direniyor bugün bende karar verdim başlıyorum tekrardan yaz geliyor az kaldı en az 10 kilo daha vermeliyim havuzu var denizi var tatili var :))
Aynenn ya yaz geliyor benimde 15kg versemde kurtulsam bi gelen gidenden başım selamete cikmadi ama böyle de yapip icee salmak istemiyorum zaten zor guc verdik bu kg lari ha biraz daha gayret dimii.sen naptin kac kg oldun suan kac lg verdin
Ben 76-77 arasi gidip geliyorum hatta bi ara 74 bile dustumdu pifff

Slm sakin pes etme sindi sen spora basladinya o kas yapiyor vucut su toplarmus belli bi sure sonra kesin odem gidermis sen istikrarli bir bayansin tarti sindilik kisa bi sure icin seni sasirtir..
Bende bir al veer bi al öyle gidiyor eve tasindim tasinali gelen gidenimiz maşallah eksik olmadi kendime uygun diet yapamadım habire mücadele icindeyim su bi 15gunude atlatiyimda bu arada oglani çarşamba günü sünnet ettirdim onla uğraşıyorum ve gelen giden bi bitsin öyle mucadelem var..
Rabbim mürüvvetinide göstersin canım

Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

kedikedi84 kedikedi84 sayfanızı görünce ne kadar kendimi buldum hikayenizde anlatamam, 62 hedefim derken kilolarımı bu denli sorun etmişken, nişanlımın yanında oldum 85 ve gerçekten hayatımın en kilolu zamanını en güzel olmam gereken zamanda yaşıyorum.. Siz geçen zamanda 100'den 87ye düşmüşssünüz ne güzel.. İsterseniz beraber birbirmize söz verip kilo verme savaşına yeniden canlılık katabiliriz.. En azından bırakmamak için buna ihtiyacım var, çok mutsuzum :(

Selam kızlar kedikedi84 kedikedi84 ve ISILDURU ISILDURU canlar nasılsınız iyimisiniz ben spor salonuna yazıldım tekrardan birde sabahları dükkana giderken 10 durak öncesi iniyor yürüyüyerek gidiyorum dükkana 45 dk kızlar şuan kilom 74 kg bakalım Ramazan ayının ilk haftasına kadar tartı yasak

İki cadiyla uğraşıyorum napim, maydanoz kürü yaptım zamansız regl oldum herşeyi söküyormuş haberim yoktu sinir oldum ben ödem atacak diye sanmıştım kilo vereyim diye regl oldum iki kilo fazla çıkıyor gulermisin aglarmisin

İki cadiyla uğraşıyorum napim, maydanoz kürü yaptım zamansız regl oldum herşeyi söküyormuş haberim yoktu sinir oldum ben ödem atacak diye sanmıştım kilo vereyim diye regl oldum iki kilo fazla çıkıyor gulermisin aglarmisin
Ömürsün ne güldüm ama aklımda olsun Zaten benimde bu hafta gelecek gibi adetim hemen yapayımda gelsin

Maydanoza bak sen adeti gelmeyenler hemen denesin bir litre su bir çubuk tarçın bir avuç maydanoz yarım limon geceden suya koy hepsini ertesi gün iç üç gün yaptım hergunde aynı suya su ekleyip içtim içim dışım söküldü :KK70:
Eşime karşı kullanmak istiyorum bu hafta gelecek süper olur inşallah işe yarar :KK53::KK53::KK53::KK53:

Back