Evliliğim için 35 kilo

Evetttt menum
Sabah iki haşlanmış yumurta bi dilim ekmek izicik peynir ziytinn
Gündüz 2:30 dan gece 23:00 kadar gezdim akşam yemeği yiyemedim 23:30 da üç yk yulaf ezmesini üç yk yogurda kattim yidim iyarim kasede cacik yidimm

Gozunaydin gazan mubarek olsun
Sonunda seksenlerle vedalastin
Bana da nasip olur insallah tez zamanda

Amannn baci 200-300 gr vermiş saymiyorum bi 79 olsaydim zil takip oynardim bayrama kadar umidimi yitirmicemmm.insallah sende vereceksin ben inanıyorum sana gerçekten bekliyorum senden bi hamle..
Bugun sabah bi iki hafta görüşemedigim bi komşu geldi aaa zayiglamisinn dedi brnde yok canimm dedim komsu yok yok vermisin bende he su kadar didim maşallah maşallah iyi sakin bırakma yavasts versen birakma dedim bi sevindim huvenim geldi kendime inş tam gazz devamm..

Ca
Eki Görüntüle 1882903
Arkadaşlar tablo yukarıda ben Bayram'da yokum pazartesi hazırlasak tabloyu olur mu? Yoksa gelince artık...
Canım ben tatildeyim memlekette tartılamadım. Ama mutluyum çünkü herkes çok zayıflamışsın. Ne yaptın da bu kadar zayıfladın diye soruyor. Fırsat bulursam tartılıp atarım. Yoksa da beni maruz görün bu hafta tatlım İyi geceler bütün herkese

Kizlar bn reglim hala 88 70 ama dayanamiom. Tatli turu seyler yedim yine bn yapamiom ya basaramicam hep bole sisman kalcam

Benimde öyle regl donemim kabus gibi geçti bu ayy regl bitti pisman oldumm yidiklerime gerci dondirma kacamagim.oldu sadece ama sen ac kalmamaya ve zamaninda yi tatli istegin olmasin.ben zamainda sık sık yemedigim icin saldirdimm hadi pes etme devamm bayrama en az bi kilo ver verirsinde sık kendini..
Ben bugun protein diyeti yapacam sende dene istersen

Kizlar diyet günlükleri nde 15ekime kadardurmak yok diye bi konu var
Ben oraya da yazmaya basladim cok icime yatti bi denemek istiyorum bakalim bugun basladim
Oraya da bi goz gezdirin derim
Acligini ve toklugunu bilmekle ilgili

Iyi akşamlar hatunlar menumu yazim
Sabah iki haşlanmış yumurta kk peynir
Aksam haşlanmış tavuk göğüsu iki kupa şekersiz çay turk kahve
3lt su bitki çay icecegim

Kizla bugun misafirim geldi inlar icin sehriyeli tavuk salatası kek kurabiye karpuz domates biber falan koydum hic birine dokunmadim yimedim misafirim anlayış gosterdi bugun protein diyet uyguladim bakalim yarin sonuc verecekmi ins eksi gorurmm

Kizlar diyet günlükleri nde 15ekime kadardurmak yok diye bi konu var
Ben oraya da yazmaya basladim cok icime yatti bi denemek istiyorum bakalim bugun basladim
Oraya da bi goz gezdirin derim
Acligini ve toklugunu bilmekle ilgili

Azcik goz gezdirdim tatlim aslinda beyin.oyunu gibi geldi zaten bizim diyetlerde de az yediginde mide küçülüyor ve istesende yiyemiyorsun ve yedigimizde biz ona kacamak diye adlandirdigimiz şey yani ordada ayni beynine o fikri veriyorsun ve tok yada ac oldugunu hissediyorsun hersey beyin de biten olay ve biz tam olarak diyetimizi tam uygulayip beynimize inandirsak coktan zayif olurduk haa zayifladiktan sonra yagli yemekler tatlilar vs devam ederse yine gelir kilolar 6 dan sonra hic bisey yememek ve gündüz istedini yediginde belli bir süre sonra vucuda bu kural oturdugunda kilo zaten giderki eminimki biz burdakiler bazilarimiz hangimiz tam olarak uygulayipta kilo verdikk tabiki saglik sorunlarimizda var ama bu diyetin puf Noktaları ni uygulamakta iss .bu benim düşüncem senide takip edecegim bol eksili gunler canimm... senin için faydali olursa cok mutlu olurumm benim burda bahsettigim gercekten irade meselesi senin icin demiyorum önce kendim icin geçerli...

Bilemiyorum canim ya bi muddet denicem bakalim
Psikolojik olarak kendimi iyi hissediyorum
Vucudumda iyi
Yalniz her gun spor yapilmazsa kilo verilmez diye dusunuyorum
Herseyin serbest olmasi rahatlatiyo
Isin sirri cok yavas yavas yemekte cikiyo bence

Kızlar menüm
Sabah fix her zamanki gibi
Ara leblebi
Oglen cacik salata kabak azcık pilav
Ara kayısı kurusu ve süt
Akşam güveç 2 kaşık pilav cacık
2 bardak yeşil çay 3 veya 4 bardak şekersiz çay bol su ve çılgınlar gibi temizlik

Bilemiyorum canim ya bi muddet denicem bakalim
Psikolojik olarak kendimi iyi hissediyorum
Vucudumda iyi
Yalniz her gun spor yapilmazsa kilo verilmez diye dusunuyorum
Herseyin serbest olmasi rahatlatiyo
Isin sirri cok yavas yavas yemekte cikiyo bence

Gerçekten de cok yavas yemek ve çiğnemek cok faydalin bazen uyguluyom bazen unutuyom ac kalinca hızlı hızlı yedgim saldirdigim oldu duzensizliktenn hele spor ve harekett
Tabiki dene herseyi denemek mubahh nasıl gelirse bunyene öyle yapp tabiki bakalim iyi kilo verme haberini beklimm

Evett kizlar protein diyet ise yaRamiss yuppiii inşallah kilo almam korurum kizlar79 zum bi 78 olzam sanki 80 den uzak.olacagim inş inş 5yil aradan tekrar 7rakami ikinci kezz goruyomm allahimmm

Evett kizlar protein diyet ise yaRamiss yuppiii inşallah kilo almam korurum kizlar79 zum bi 78 olzam sanki 80 den uzak.olacagim inş inş 5yil aradan tekrar 7rakami ikinci kezz goruyomm allahimmm
Canım senin adına çok sevindim bende haftada bir gün yapıyorum diğer günler korumaya çalışıyorum bendede işe yarıyor inşallah güzel eskiler görürsün
ben bu gün biraz artıdayım çarşamba günü gezmeye gitmiştim orda fazla kaçırdım bayramda inşallah almadan geçse çok iyi olucak

K kimyayas GIDI anladimki insan isteyince verebiliyor yada bugün oturma vardi o gordugum menüler iki cesit tatli,iki çeşit hsmur isi,makarnali rus salatası vs gordum ve bana ye ye dediler bişey olmaz dediler bende yokk siz garanti veriyrsunuz ama benim vücudum garanti vermiyor dedim hic dokunmadim reddettim 3 gündür acayip sinandim ve canim hiç cekmedi gidecek bu kilo dedim bide bayram hedefim 78 di ins veririm kizlarda hemen almayim bayramda bazi catlatscagim insanlar varr vee isin buyuk yanı tüp bebegime kavusmama 9 kilo kaldi 8 kilosu gitti şükür. . Bide iki beden incelmisim ben kapali oldugum icin bi ferace aldim daha geçen ramazanda iki cesit aldim birini bir kez giydim sindi bol geliy dolaba kaldirdim yakinda hamis olursam giyerim :)))

Menum
İki haşlanmış yumurta kk peeynir

Öğle 2 gibi bi domates kk peynir

Aksam sadece yağsız kiymadan et köfte yatim bir porsiyona yakin kacamak olarak 3 dili kavun yidim soda içtim

Spor yapamadim yogun bigun oldu 3.5 lt su icildi biyki cay da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…