- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
- #2.181
İnşallah söz veremiyorum.Ellerine saglik canim tabi olur inşallah kimse bayramda kilo alip donmezz kizlar bi 79 dussem bii ohh ne güzel olur inşallah herkese bol eksili günler diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah söz veremiyorum.Ellerine saglik canim tabi olur inşallah kimse bayramda kilo alip donmezz kizlar bi 79 dussem bii ohh ne güzel olur inşallah herkese bol eksili günler diliyorum
Gozunaydin gazan mubarek olsun
Sonunda seksenlerle vedalastin
Bana da nasip olur insallah tez zamanda
Canım ben tatildeyim memlekette tartılamadım. Ama mutluyum çünkü herkes çok zayıflamışsın. Ne yaptın da bu kadar zayıfladın diye soruyor. Fırsat bulursam tartılıp atarım. Yoksa da beni maruz görün bu hafta tatlım İyi geceler bütün herkeseEki Görüntüle 1882903
Arkadaşlar tablo yukarıda ben Bayram'da yokum pazartesi hazırlasak tabloyu olur mu? Yoksa gelince artık...
Kizlar bn reglim hala 88 70 ama dayanamiom. Tatli turu seyler yedim yine bn yapamiom ya basaramicam hep bole sisman kalcam
Kizlar diyet günlükleri nde 15ekime kadardurmak yok diye bi konu var
Ben oraya da yazmaya basladim cok icime yatti bi denemek istiyorum bakalim bugun basladim
Oraya da bi goz gezdirin derim
Acligini ve toklugunu bilmekle ilgili
Bilemiyorum canim ya bi muddet denicem bakalim
Psikolojik olarak kendimi iyi hissediyorum
Vucudumda iyi
Yalniz her gun spor yapilmazsa kilo verilmez diye dusunuyorum
Herseyin serbest olmasi rahatlatiyo
Isin sirri cok yavas yavas yemekte cikiyo bence
Canım senin adına çok sevindim bende haftada bir gün yapıyorum diğer günler korumaya çalışıyorum bendede işe yarıyor inşallah güzel eskiler görürsünEvett kizlar protein diyet ise yaRamiss yuppiii inşallah kilo almam korurum kizlar79 zum bi 78 olzam sanki 80 den uzak.olacagim inş inş 5yil aradan tekrar 7rakami ikinci kezz goruyomm allahimmm
Cok sevindim gercekten azimlisinEvett kizlar protein diyet ise yaRamiss yuppiii inşallah kilo almam korurum kizlar79 zum bi 78 olzam sanki 80 den uzak.olacagim inş inş 5yil aradan tekrar 7rakami ikinci kezz goruyomm allahimmm
Bende istiyorum ya bayramlik alicidim kendimeEvett kizlar protein diyet ise yaRamiss yuppiii inşallah kilo almam korurum kizlar79 zum bi 78 olzam sanki 80 den uzak.olacagim inş inş 5yil aradan tekrar 7rakami ikinci kezz goruyomm allahimmm