• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

günaydın kızlar dünkü tavuk günümün sonucu 800 gr eksilmişim ben bunu defalarca denedim hep sonuç ii oluyor haftada bir gün mutlaka denicem bakalım ilerleyen zamanlarda faydası olucakmı merak ediyorum... bu günde inşallah normal beslenmeme devam eğer aksi bişey olmassa bu haftaki vermem gerekeni tamamlamış oluyorum inşallah

Canm bende denicem ama olac yüzünden bulantidan yiyemiyorum et ney ama ilaci birakacam.protein diyette kesin yağdan kilo gidiyormuş bende düşünüyorum meyvr ne yiyormusun sen nasıl yapiyorsun.

K kimyayas öyle böyle gitmiş 400. Gr kısa günün karı @ selcanmehmetcan sana aynı kiloyu mu yazayım? Ben 93 çıktım yapacak bi şey yok:KK12:

Canm bende denicem ama olac yüzünden bulantidan yiyemiyorum et ney ama ilaci birakacam.protein diyette kesin yağdan kilo gidiyormuş bende düşünüyorum meyvr ne yiyormusun sen nasıl yapiyorsun.
canım sadece haftada bir gün yapıyorum diğer günler normal diyete devam ediyorum sabah iki yumurta biraz fıstık kahvaltı öğlen ve akşam haşlama tavuk yiyorum ertesi gün 800--1kilo arası gidiyor diğer günlerde dikkat ettiğim için geri almıyorum

Merhaba kızlar ben 27 eylülde tartılacağım. Bu arada hızlandırılmış program uyguluyorum. Örneğin:
Sabah 60 gr peynir
2 parça ceviz
ara:
1 bardak ayran
öğlen: 120 gr et/tavuk
15 adet çiğ badem
ara: 1 bardak sütlü kahve
akşam:
120 gr et/tavuk
10 adet çiğ badem
ara: 1 kupa yeşilçay 2 adet bütün ceviz
bu kadar yani

Benim kilomu da ayni yazin canim
Ben iki haftada bir tartilcam
Kilo veren herkesi cok opuyorum

Merhaba kızlar ben 27 eylülde tartılacağım. Bu arada hızlandırılmış program uyguluyorum. Örneğin:
Sabah 60 gr peynir
2 parça ceviz
ara:
1 bardak ayran
öğlen: 120 gr et/tavuk
15 adet çiğ badem
ara: 1 bardak sütlü kahve
akşam:
120 gr et/tavuk
10 adet çiğ badem
ara: 1 kupa yeşilçay 2 adet bütün ceviz
bu kadar yani
Canim guzel kilo veriyodun diye hatirliyorum hizlandirmaya neden gectigini merak ettim

Canim guzel kilo veriyodun diye hatirliyorum hizlandirmaya neden gectigini merak ettim

Canım doktorum programı değiştirdi. 14 gün hızlandıracağız dedi. Metabolizmayı şaşırtacak çünkü belirli bir dönemden sonra vücut alışıyor yediklerine. Zaten 14 günün sonrasında tatilde olacağım ve tatilde serbest

Kimyayas, post: 47990564, member: 308123"]82.1 çıktım 400 gr bir eksiklik var

Kimyayas güzel eksi cikmisin arti olmamamisin tebrik ederim[/QUOTE]
K kimyayas öyle böyle gitmiş 400. Gr kısa günün karı @ selcanmehmetcan sana aynı kiloyu mu yazayım? Ben 93 çıktım yapacak bi şey yok:KK12:
Sağolun kızlar bende hizlandirma yapsam mı diyorum ama emzirdigim için çok katı geldi arkadaşın listesi

Kimyayas güzel eksi cikmisin arti olmamamisin tebrik ederim

Sağolun kızlar bende hizlandirma yapsam mı diyorum ama emzirdigim için çok katı geldi arkadaşın listesi[/QUOTE]
Emzirirken cok acikiyo insan
Brnce de yapma kendine eziyet olur
Bebegini emzirirken zaten hizlandirma gibi kalorini yakiyosun

Evet kilom 79.700 gr giden 300 gr iki gunde 300 gr gitmiş dimekki yimeseydim vericektim ama bayram hedefime umitliyimmm.ama sevinemedimm 79 olsamm iyi olurdu
Gozunaydin gazan mubarek olsun
Sonunda seksenlerle vedalastin
Bana da nasip olur insallah tez zamanda

Maşallah canim ya 12kiloya baybay yaptin bugun he
Zayifladigin belli oluyodur artik
Çok şükür canım biraz belli oluyor ama ben sürekli beden değiştiğim için en çok ben anlıyorum zayıfladığımı 90 altına düşersem daha net anlaşılır kilo verdiğim. .Bu gün abartılı yedim gezmedeydim bayrama kadar oruç tutmayı düşünüyorum hem dengelemiş olurum

image.jpeg

Arkadaşlar tablo yukarıda ben Bayram'da yokum pazartesi hazırlasak tabloyu olur mu? Yoksa gelince artık...

Ellerine saglik canim tabi olur inşallah kimse bayramda kilo alip donmezz kizlar bi 79 dussem bii ohh ne güzel olur inşallah herkese bol eksili günler diliyorum

Back