• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

K kimyayas @burhan anladimki insan isteyince verebiliyor yada bugün oturma vardi o gordugum menüler iki cesit tatli,iki çeşit hsmur isi,makarnali rus salatası vs gordum ve bana ye ye dediler bişey olmaz dediler bende yokk siz garanti veriyrsunuz ama benim vücudum garanti vermiyor dedim hic dokunmadim reddettim 3 gündür acayip sinandim ve canim hiç cekmedi gidecek bu kilo dedim bide bayram hedefim 78 di ins veririm kizlarda hemen almayim bayramda bazi catlatscagim insanlar varr vee isin buyuk yanı tüp bebegime kavusmama 9 kilo kaldi 8 kilosu gitti şükür. . Bide iki beden incelmisim ben kapali oldugum icin bi ferace aldim daha geçen ramazanda iki cesit aldim birini bir kez giydim sindi bol geliy dolaba kaldirdim yakinda hamis olursam giyerim :)))
Harikasın ya inşallah hedeflerini birer bire gerceklestireceksin canım, doğum sonrası kilo maceralarini da görelim inşallah

Benim de bayram hedefim 80. küsürler

Sen kac kilosun ki ben 70 küsür biliydimm unutuyom kusura bakma hemmde verirsin kadin isterse basaramiyacagi bisey yok sonuc agirda gitse kilo pess etmemekkk.@komur_gozlum seni tohatlarimm :tokat:valla bidaha dimem pesss etmee sık disini hepimizin kacamagi oliyor artik dur dimek lazimm bi kacamak yapma inan alisisin elbet olacak ama tarti gosterecek beybii bayramdan sonra herkes ayagini denkk alsinn hepinizi tohatlarimm:tokat: ben sindi temizlik yapimm görüşürüz:temizlik:

Sen kac kilosun ki ben 70 küsür biliydimm unutuyom kusura bakma hemmde verirsin kadin isterse basaramiyacagi bisey yok sonuc agirda gitse kilo pess etmemekkk.@komur_gozlum seni tohatlarimm :tokat:valla bidaha dimem pesss etmee sık disini hepimizin kacamagi oliyor artik dur dimek lazimm bi kacamak yapma inan alisisin elbet olacak ama tarti gosterecek beybii bayramdan sonra herkes ayagini denkk alsinn hepinizi tohatlarimm:tokat: ben sindi temizlik yapimm görüşürüz:temizlik:
Canım ben 81.2 çıktım sabah, tabi bunun şerefine kahvaltıda yumuldum bayram sabahı tartiliciiim artik

Günaydın millet pazar kahvaltısından sonra temizlik işlerinin son kısımlarına el atıyorum biraz da hareket oluyor diye temizliği bile zevkle yapıyorum diyebilirim:KK55:ayrıca bu hafta daha motiveyim diyetisyene giden bir arkadaşımın listesine baktım nerelerde yanlış yaptığımı anlamak ve püf noktası varmı diye .cumadan beridir uyguladım tabi kendimce eklediklerim de var iyi gidiyor şimdilik, mesela sabah ben bir bardak su iciyordum 2 iç mutlaka demiş, ikindi ara öğününde tarçınlı yoğurt var birde akşam et türü yok sebze veya kuru baklagil birde akşam yemeğinden hemen sonra bir bardak sıcak su mutlaka icilecek yapıyorum bakalım tek sorun akşam yemeğini 6 de demiş daha onu tutturamadim:mad:

Selam kızlar bende katilmak istiyorum araniza bende gelebilir miyim artık bende zayıflamak istiyorum ve bayram itibariyle başladım 4 gündür bozmadan devam ediyorum burada beraber yapsak olur mu :KK54:

Benimde eşim artık isyanlar da adam haklı boy 160 kilo 90 olunca:KK11: haliyle zayiflamami istiyor
Canım bende sonradan katıldım arkadaşlara ama seni de alırlar tahminim inşallah yemeyi bırakıp sayfaya bir bakarlarsa:sopa:şaka bir yana hanımlar neresini bayramda bitti sayfaya bakıp bakıp çıkıyorsunuz şu 3 günu iyi değerlendirin pazartesi +3 +5 ile geleyim demeyin:sinirli:ben 79 lala geliyorum :KK6:haberiniz ola:-)

Canım bende sonradan katıldım arkadaşlara ama seni de alırlar tahminim inşallah yemeyi bırakıp sayfaya bir bakarlarsa:sopa:şaka bir yana hanımlar neresini bayramda bitti sayfaya bakıp bakıp çıkıyorsunuz şu 3 günu iyi değerlendirin pazartesi +3 +5 ile geleyim demeyin:sinirli:ben 79 lala geliyorum :KK6:haberiniz ola:-)
79 mu darısı başıma inşaallah valla bu sefer çok kararlıyım olacak allahın izniyle

slm kızlar ben bayramı ankarada geçirdim yeni döndüm haliyle yeme düzenim bozuldu birde regl oldum kilom artıda ama kısa zamanda toparlarım inşallah

Merhaba kızlar,
Ben diyetisyenin programına göre hızlandırmadaydım ama bayramda yemeklere uyamadım ziyaretlerde. Misal tavuk varsa menüde mecbur fazla kalori almadan başka şeyler yedim. Pzt tatile gidiyorum 1 hafta serbest 27 sinde dr da tartılacağım bakalım hayırlısı

Kızlar ben bir şey sormak istiyorum burada ne yapıyoruz liste paylaşımı veya yaptigimiz sporları felan yazıyor muyuz kisacasi yapmamız gereken şeyler neler bi yardimci olabilir misiniz

Slm kizlar bende mersine tatile gidimm 2 günlüğüne. cok yogun gecti bayram dunle bugun saglikli beslenmedim bazlama kacamagi yaptim etnenn artidayim su bol icemedim magkum gezme olunca bide kabizlik sorunum oldu fazla kilo almadan donucem inş afffff tartilmaya korkuyomm.@mlyt hos geldin sindi herjes tatilde bayram sonrasi sıkı diyete devam herkes kendi diyetini menusunu paylasir bize motive olur sende yazarsin bi tatilden donelimm..

Slm kizlar bende mersine tatile gidimm 2 günlüğüne. cok yogun gecti bayram dunle bugun saglikli beslenmedim bazlama kacamagi yaptim etnenn artidayim su bol icemedim magkum gezme olunca bide kabizlik sorunum oldu fazla kilo almadan donucem inş afffff tartilmaya korkuyomm.@mlyt hos geldin sindi herjes tatilde bayram sonrasi sıkı diyete devam herkes kendi diyetini menusunu paylasir bize motive olur sende yazarsin bi tatilden donelimm..
Canım bende eti bol yiyince iki gundur kabızlık çekiyorum, gece 3 de kalktım 4-5 incir yedim su içtim sabah rahatladım, benim de gece misafirim geldi ama yoldan çıkmak yok ,ciksakta burdan kacmayalim ki geri toparlayabilelim, insan bazen kafayı kuma sokuyor kendi içine kapanıyor işte en tehlikelisi bu bence , yiyerek mutlu olmaya çalışıyor neyse bu kadar ders yeter saglıklı beslenmeye devam:kk77:

Back