- 11 Haziran 2016
- 536
- 959
- 53
- 47
- Konu Sahibi kedikedi84
- #2.221
Günaydın kızlar kimsenin sesi çıkmıyor tatil bitti toparkanamadık hala hadi geri dönün artık bende hala 800 gr artı var protein agırlıklı besleniyorum Bir kaç güne toparlarım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydin canım bende yarın sabah tartılıcam bakalım ne alemdeyimGünaydın kızlar kimsenin sesi çıkmıyor tatil bitti toparkanamadık hala hadi geri dönün artık bende hala 800 gr artı var protein agırlıklı besleniyorum Bir kaç güne toparlarım inşallah
Selam aramıza hoş geldin burda günlük yediklerimizi yaptığımız sporu yazmaya çalışıyoruz bir de her çarşamba kilo bildirimi yapıyoruz. İki hafta üst üste Çarşamba kilo bildirimi yapmayanları listeden çıkarıyoruz.Kızlar ben bir şey sormak istiyorum burada ne yapıyoruz liste paylaşımı veya yaptigimiz sporları felan yazıyor muyuz kisacasi yapmamız gereken şeyler neler bi yardimci olabilir misiniz
kaç aydır diyettesin bacımGünaydın kızlar kimsenin sesi çıkmıyor tatil bitti toparkanamadık hala hadi geri dönün artık bende hala 800 gr artı var protein agırlıklı besleniyorum Bir kaç güne toparlarım inşallah
Canım ben ramazan ayında başladım yani 4.5 ay felan olmuşkaç aydır diyettesin bacım
Kizlar slm benim cocuklar hastalandi tatil dönüşü zaten bi gayrette yedim içtim sanki cok zayifmisim gibi kilolar geri geldi Adetim de var hey maşallah top gibiyim
hadi bakalım kızlar hep birlikte toparlanalım kurtulalım şu fazlalıkkardanBen bi türlü toparlanamadim kizlar benim acil destege motivasyona ihtiyacim var çok yogun gecti gunum muhakka herkesin oyle okullarda basladi bi telas oda var ve benim diyet yalan oldu bi turlu guzel yapamadim yaa kimi zaman suyumu hic icemedim kabizlik oldu kimi zaman yemeklerin yanında bazlama lavas ekmek yidim üç aydir ekmegi yemeyen ben yedimm sinir oldum kendime kuralimi bozdum ama yine tamam dikkatli besleniyim yaa ne güzel 79 za dusmustum sindi tartilmadim kesin 82 83 kilo varim galiba .tartilinca soylerimmm.
Senle aramizda bi kilo fark var gel senle yarisalimmm.kizzz hani 79 dun sendun digilmi 79 zumm diye :))Ben 81.1 im
Aynen artık bi şeyleri değiştirmek lazım demek.Kedikedi84 mehter marşı gibiyiz iki ileri bir geri kurtulamadık kilolardan üç ay oldu tüh bize