• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Evet kızlar yeni eve döndüm tatilden ildefa tatil yaptim iki gun mersine gittim bol bol yuzduk ve aciktik yedim valla başka secenegim yoktu adanaya da ilk defa gidipte yememek olmazdi yedim ordada yedim ve sıkı hemen diyete baslicamm kesin 2-3 kilo almisimdir cunkum karnim acayip ckiti carsambaya kadar tartilmamm..

Kızlar ben bir şey sormak istiyorum burada ne yapıyoruz liste paylaşımı veya yaptigimiz sporları felan yazıyor muyuz kisacasi yapmamız gereken şeyler neler bi yardimci olabilir misiniz
Selam aramıza hoş geldin burda günlük yediklerimizi yaptığımız sporu yazmaya çalışıyoruz bir de her çarşamba kilo bildirimi yapıyoruz. İki hafta üst üste Çarşamba kilo bildirimi yapmayanları listeden çıkarıyoruz.
Kızlar kusurabakmayın tatildeydim internetim bitti otelin internetide berbattı yazamadım. Genel olarak durumum şöyle adet geciktirici kullandım hastalanmayı bekliyorum şiştim yani bi de yedim yapacak bişey yok kaldığımız yerden devam.

selam kızlar ben 69.200 ile 68 kilo arasında gidip geliyorum neredeyse bayramda bile diyet yaptım :( ühüüüü

Günaydın kızlar kimsenin sesi çıkmıyor tatil bitti toparkanamadık hala hadi geri dönün artık Hoppabende hala 800 gr artı var protein agırlıklı besleniyorum Bir kaç güne toparlarım inşallah
kaç aydır diyettesin bacım

Bir kaç gündür çok hastayım ankaradan gelince ailecek hasta olduk diyetime devam ediyorum ama protein diyeti yapamadım en son 200 gr artım kalmıştı yarın sonuç ne olucak bakalım

Kizlar slm benim cocuklar hastalandi tatil dönüşü zaten bi gayrette yedim içtim sanki cok zayifmisim gibi kilolar geri geldi Adetim de var hey maşallah top gibiyim

Ben bi türlü toparlanamadim kizlar benim acil destege motivasyona ihtiyacim var çok yogun gecti gunum muhakka herkesin oyle okullarda basladi bi telas oda var ve benim diyet yalan oldu bi turlu guzel yapamadim yaa kimi zaman suyumu hic icemedim kabizlik oldu kimi zaman yemeklerin yanında bazlama lavas ekmek yidim üç aydir ekmegi yemeyen ben yedimm sinir oldum kendime kuralimi bozdum ama yine tamam dikkatli besleniyim yaa ne güzel 79 za dusmustum sindi tartilmadim kesin 82 83 kilo varim galiba .tartilinca soylerimmm.

Günaydın kızlar Ben 97.5 çıktım sadece 200 gr artım var bayramda iki kilo artıda gözüküyordum gerçi regl dönemimdi bir kaç gündür diyetime dikkat ediyorum Aslında eksi bekliyordum ama ilaç felan kullanıyorum onlar etkilemiş olabilirmi

Kizlar slm benim cocuklar hastalandi tatil dönüşü zaten bi gayrette yedim içtim sanki cok zayifmisim gibi kilolar geri geldi Adetim de var hey maşallah top gibiyim

Ben bi türlü toparlanamadim kizlar benim acil destege motivasyona ihtiyacim var çok yogun gecti gunum muhakka herkesin oyle okullarda basladi bi telas oda var ve benim diyet yalan oldu bi turlu guzel yapamadim yaa kimi zaman suyumu hic icemedim kabizlik oldu kimi zaman yemeklerin yanında bazlama lavas ekmek yidim üç aydir ekmegi yemeyen ben yedimm sinir oldum kendime kuralimi bozdum ama yine tamam dikkatli besleniyim yaa ne güzel 79 za dusmustum sindi tartilmadim kesin 82 83 kilo varim galiba .tartilinca soylerimmm.
hadi bakalım kızlar hep birlikte toparlanalım kurtulalım şu fazlalıkkardan

Ayyyyyy Hakkat iyi bi enerjiye mitivasyona ihtiyacim var kizzzllaarrr butun negatifff enerjiyiiii biii atalimmm.bugun tatli yimeseydim iyiydi ama yimicemmm artık kedime olan guvenimi istimmm

Back