• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Kizlar neden bu kilolar gitmiyor pazartesi 89.600 olan ben bugun 90.700 um bu neyin direnci anlamadim dunya kadar kilom var gitmiyor genede, vallaha pes MIYAVSU tatlim sen karatayla nasil 73 e indin banada diyiver benimki gibi cok uzun surdumu
Can'ım yazdıklarını şimdi tesadüfen gördüm adımı etiketlememişsin kusura bakma ben 1yılda verdim bende de insülin direnci ve tip 2 diyabet var zor veriyorum sizler gibi önce direnci yenmek için günde 4 saat yürüdüm sonra dinlenip 2 saat ağırlık merkezinde spor yaptım Karataya harfiyen uydum sonra direncim 25. Seviyeden 5. Seviyeye düşürdüm 5 ay içinde şuan kaç bilmiyorum ilaçları düzenli kullandım bu aralar enfeksiyon için başka ilaçlar kullandığım için biraz ara verdim şuan salona devam ediyorum birde yüzmeye yazılma gibi bir düşüncem var

Kizlar neden bu kilolar gitmiyor pazartesi 89.600 olan ben bugun 90.700 um bu neyin direnci anlamadim dunya kadar kilom var gitmiyor genede, vallaha pes MIYAVSU tatlim sen karatayla nasil 73 e indin banada diyiver benimki gibi cok uzun surdumu
Vücudumuz önce direniyor sonra artık salıyor Can'ım belki inanmazsın ama ben bu bedende 38 giyiyorum daha yeni elbise aldım beni görenler 63 kg sanıyor çünkü vücudumu ağırlık sporu ile sıkılaştırdım tartıya önem vermiyorum tahkimlerimde çok iyi işte aralık ayında tekrar kontrolüm var bakalım

Canım eğer dikkat ettiysen.ödem olabilir bozma moralini bendede olmuştu sonra eski kiloma inmiştim bende diyet beslendiğim halde günlerdir aynı yerde takıldım bu gün yine haşlama tavuk günü yaptım yarın kaç çıkıcam geçen pazartesi günü de yapmıştım salı bir kilo eksi çıkmıştım ve geri almadım yarında güzel sonuç olursa her pazartesi haşlama tavuk günü yapıcam
Haşlama tavuk gününde napıyosun tavuk salata mı yiyorsun öğle akşam?

Bugün sabah omlet 1 dilim ekmek
Öğlen 1 tabak yoğurtlu makarna o kadar sinirlendim ki çünkü sabah tartılınca sinirimi çıkardım. Akşam pişmanlıktan hiç bi şey yemedim, dedim yersem kendime yemezsem kendime. Acıkmadım da zaten. Mutsuzum

Haşlama tavuk gününde napıyosun tavuk salata mı yiyorsun öğle akşam?
sabah iki haşlama yumurta biraz fıstık
Arada Türk Kahvesi içtim
Öğle ve akşam haşlama tavuk yedim gün içinde mutlaka büyük bir kupa yeşil çay içiyorum bol bol su ve soda içtim akşam altıdan sonra bişey yemiyorum. ..
Geçen hafta da hemen hemen aynı yapmıştım

Bugün sabah omlet 1 dilim ekmek
Öğlen 1 tabak yoğurtlu makarna o kadar sinirlendim ki çünkü sabah tartılınca sinirimi çıkardım. Akşam pişmanlıktan hiç bi şey yemedim, dedim yersem kendime yemezsem kendime. Acıkmadım da zaten. Mutsuzum
İşte o mutsuzluk var ya işte bize oyun oynayıp aç kalmışız gibi yiyeceklere saldırmamızı istiyor şuan bende öyleyim inan ama yenicem o beni yenemez

image.png
Selam kizlar nasil gidiyor ben bu ay regl donemim kabuss gibi gecti sinir stress krizz tatli sekerli bişey yemeyim dedikce yedim dondurma neyy tarcin meyveler bile kesmedi gecen ay bi iyidiki hic tatlı neymm cekmediydi ben böyle bişey gormedim ilaç kullsndigim halde ama telafi edecegim..

Selam kızlar bugün 93,2 çıktım yani geçen haftaya göre 1 kilo fazla buna da şükür. 1 artı 1 eksi şöyle böyle gidecek napalım. Ama nerdeyse 2 kilo fazla çıkınca insan çok üzülüyor. Neyse bozmak yok devam.

günaydın kızlar dünkü tavuk günümün sonucu 800 gr eksilmişim ben bunu defalarca denedim hep sonuç ii oluyor haftada bir gün mutlaka denicem bakalım ilerleyen zamanlarda faydası olucakmı merak ediyorum... bu günde inşallah normal beslenmeme devam eğer aksi bişey olmassa bu haftaki vermem gerekeni tamamlamış oluyorum inşallah

Kızlar bende bu hafta düzen oturtamadim öğün aralarını çok uzattım haliyle sonrasında saldırdım, akşamında telafiye calistim artida değilim ama yarım kilo ancak gitti,yürüyüş de yapamadım bilegimde bir agri var, kendimize bir ceki düzen vermemiz lazım, mesela hiç menü paylasmaz olduk disiplinli olmak şart ben paylaşayım hadi
Sabah 8.30
Yumurta peynir zeytin ceviz (2_3 tane) domates salatalık 2 dilim çavdar ekmeği (3yiyordum düşürdüm)
Ara 11.30
Leblebi kabak çekirdeği 2 kuru kayısı süt
Ara öğünü geciktirdigim için fazla yedim yine biraz sonra yeşil çay içerim

Selam kızlar bugün 93,2 çıktım yani geçen haftaya göre 1 kilo fazla buna da şükür. 1 artı 1 eksi şöyle böyle gidecek napalım. Ama nerdeyse 2 kilo fazla çıkınca insan çok üzülüyor. Neyse bozmak yok devam.

Canim elma diyetine ne dersin bi baştan oku.. hepimiz kilolardan muzdaribiz ama en güzel çare bu diyet.
kendine iyi bak.mutluluk haberlerini bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/elma-diyeti-deneyimlerimiz.300677/

Can'ım bende insülin direnci olduğu için yoğunluk meyve şekeri alınan diyet bana uygun olmaz maalesef.
Canim yeşil elma zararı yok deniyor ama ben biraz araştırdım.
Tabi sen kendi bunyeni daha iyi bilirsin.. biraz denemekte hiçbir sakınca yok gibi ama.. olmazsa elma sirkesi içersin şu vücudun kilo verme tıkanmasıni atlatana kadar bende 80 kilodan indim tikanmis kalmistim en iyisi bunlar Ekşi Ekşi.ısrarla tavsiyedir.. 2 haftada 18 kilo vermiş kız ne sarkma ne sağlık sorunu kaç sayfa var herkes memnun bi oku yalnızca canım böyle bi yöntem varken.tabi kendin en iyisini bilirsin.takipdeyim canlar sizi.
Söyle bi yazı buldum arasında elma geciyor
http://formsante.com.tr/saglik/besl...ksi-dusurun-fazla-kilolariniza-veda-edin.html

slm kızlar nerlerdesiniz menü yazayım
sabah kalkınca Türk Kahvesi kahvaltı
iki haşlama yumurta
45 gr ekmek 30gr peynir bir domates
öğlen şeftali 15 gr fıstık
akşam 3.5 ızgara köfte ( 130 gr)
patates yemeği patateslerinden bir küçük patates kadar iki lokma ekmek tattım iki bardak ayran
arada türk kahvesi şimdide soda içiyorum
her gün mutlaka bir büyük kupa yeşil çay içiyorum

Bende menüyü yazim sabah iki haslanmis yumurta zeytin peynirbi dilim ekmek
Oglebi kase mercimek çorbası iki dilim karpuz
Aksam 3-4 yk nohut yemegi iki kk haslanmis et 3-4 yk yogurt soda ictim
2.5 su ve bitki cay icildi

Gunaydin beybiler bu hafta kimler kilo verdiler ins daha cok eksi görürüz ben bu hafta umitli degilim regl den dolayi kabus gibi bi hafta oldu ayni kkiloda ciksa sukur verirsem bin şükür dirim yirsem nasil veririm bayram hedfimede ulaşamadım gerci 5 gun var bi kilo versem ulasacaktim ama olsun hic bişey icin gec degil eninde sonunda gidecek o bii kilo azmetmem lazim ne bicim iradem var sonuna kadar gitmiyim yaa bi ayy guzel reglde kacamak yappp ohhh ne güzel bi de kilo vermeyi bekle kendimide elestiriyim afff allahım mm
İnş sizler icin umitli guzel eksili bi hafta olsunnn..

Back