- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.161
günaydın kızlar dünkü tavuk günümün sonucu 800 gr eksilmişim ben bunu defalarca denedim hep sonuç ii oluyor haftada bir gün mutlaka denicem bakalım ilerleyen zamanlarda faydası olucakmı merak ediyorum... bu günde inşallah normal beslenmeme devam eğer aksi bişey olmassa bu haftaki vermem gerekeni tamamlamış oluyorum inşallah
canım sadece haftada bir gün yapıyorum diğer günler normal diyete devam ediyorum sabah iki yumurta biraz fıstık kahvaltı öğlen ve akşam haşlama tavuk yiyorum ertesi gün 800--1kilo arası gidiyor diğer günlerde dikkat ettiğim için geri almıyorumCanm bende denicem ama olac yüzünden bulantidan yiyemiyorum et ney ama ilaci birakacam.protein diyette kesin yağdan kilo gidiyormuş bende düşünüyorum meyvr ne yiyormusun sen nasıl yapiyorsun.
Canim guzel kilo veriyodun diye hatirliyorum hizlandirmaya neden gectigini merak ettimMerhaba kızlar ben 27 eylülde tartılacağım. Bu arada hızlandırılmış program uyguluyorum. Örneğin:
Sabah 60 gr peynir
2 parça ceviz
ara:
1 bardak ayran
öğlen: 120 gr et/tavuk
15 adet çiğ badem
ara: 1 bardak sütlü kahve
akşam:
120 gr et/tavuk
10 adet çiğ badem
ara: 1 kupa yeşilçay 2 adet bütün ceviz
bu kadar yani
Canim guzel kilo veriyodun diye hatirliyorum hizlandirmaya neden gectigini merak ettim
Kimyayas, post: 47990564, member: 308123"]82.1 çıktım 400 gr bir eksiklik var
Sağolun kızlar bende hizlandirma yapsam mı diyorum ama emzirdigim için çok katı geldi arkadaşın listesi
Kimyayas güzel eksi cikmisin arti olmamamisin tebrik ederim
Gozunaydin gazan mubarek olsunEvet kilom 79.700 gr giden 300 gr iki gunde 300 gr gitmiş dimekki yimeseydim vericektim ama bayram hedefime umitliyimmm.ama sevinemedimm 79 olsamm iyi olurdu
Maşallah canim ya 12kiloya baybay yaptin bugun heGünaydın kızlar bu gün kilom 97.3
çok ben bu hafta tam 70 oldumY Yuksel0626ISILDURU komur_gozlum S Suna2222 zeynebim014 aysem25 kızlar kilolarınızı yazar mısınız? Bir de konuda mümkünse daha aktif olun ceee diyip gidiyosunuz. Napıyosunuz? Ne yiyip içiyosunuz?
Çok şükür canım biraz belli oluyor ama ben sürekli beden değiştiğim için en çok ben anlıyorum zayıfladığımı 90 altına düşersem daha net anlaşılır kilo verdiğim. .Bu gün abartılı yedim gezmedeydim bayrama kadar oruç tutmayı düşünüyorum hem dengelemiş olurumMaşallah canim ya 12kiloya baybay yaptin bugun he
Zayifladigin belli oluyodur artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?