- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #2.201
Harikasın ya inşallah hedeflerini birer bire gerceklestireceksin canım, doğum sonrası kilo maceralarini da görelim inşallahK kimyayas @burhan anladimki insan isteyince verebiliyor yada bugün oturma vardi o gordugum menüler iki cesit tatli,iki çeşit hsmur isi,makarnali rus salatası vs gordum ve bana ye ye dediler bişey olmaz dediler bende yokk siz garanti veriyrsunuz ama benim vücudum garanti vermiyor dedim hic dokunmadim reddettim 3 gündür acayip sinandim ve canim hiç cekmedi gidecek bu kilo dedim bide bayram hedefim 78 di ins veririm kizlarda hemen almayim bayramda bazi catlatscagim insanlar varr vee isin buyuk yanı tüp bebegime kavusmama 9 kilo kaldi 8 kilosu gitti şükür. . Bide iki beden incelmisim ben kapali oldugum icin bi ferace aldim daha geçen ramazanda iki cesit aldim birini bir kez giydim sindi bol geliy dolaba kaldirdim yakinda hamis olursam giyerim :)))
Benim de bayram hedefim 80. küsürler
Canım ben 81.2 çıktım sabah, tabi bunun şerefine kahvaltıda yumuldum bayram sabahı tartiliciiim artikSen kac kilosun ki ben 70 küsür biliydimm unutuyom kusura bakma hemmde verirsin kadin isterse basaramiyacagi bisey yok sonuc agirda gitse kilo pess etmemekkk.@komur_gozlum seni tohatlarimmvalla bidaha dimem pesss etmee sık disini hepimizin kacamagi oliyor artik dur dimek lazimm bi kacamak yapma inan alisisin elbet olacak ama tarti gosterecek beybii bayramdan sonra herkes ayagini denkk alsinn hepinizi tohatlarimm ben sindi temizlik yapimm görüşürüz
Canım bende sonradan katıldım arkadaşlara ama seni de alırlar tahminim inşallah yemeyi bırakıp sayfaya bir bakarlarsaBenimde eşim artık isyanlar da adam haklı boy 160 kilo 90 oluncahaliyle zayiflamami istiyor
79 mu darısı başıma inşaallah valla bu sefer çok kararlıyım olacak allahın izniyleCanım bende sonradan katıldım arkadaşlara ama seni de alırlar tahminim inşallah yemeyi bırakıp sayfaya bir bakarlarsaşaka bir yana hanımlar neresini bayramda bitti sayfaya bakıp bakıp çıkıyorsunuz şu 3 günu iyi değerlendirin pazartesi +3 +5 ile geleyim demeyin ben 79 lala geliyorum haberiniz ola
Canım ben de başladığımda 87 idim boyda 1.58 yani senin gibiydim bir ayı geçti benim ki senin de bir başla gerisi gelir79 mu darısı başıma inşaallah valla bu sefer çok kararlıyım olacak allahın izniyle
Elifimm39 çarşambaya kadar süre sana toparlarsin inanıyorumslm kızlar ben bayramı ankarada geçirdim yeni döndüm haliyle yeme düzenim bozuldu birde regl oldum kilom artıda ama kısa zamanda toparlarım inşallah
Başladım canım inşallah gerisi gelicek çok pis azim ettimCanım ben de başladığımda 87 idim boyda 1.58 yani senin gibiydim bir ayı geçti benim ki senin de bir başla gerisi gelir
Canım bende eti bol yiyince iki gundur kabızlık çekiyorum, gece 3 de kalktım 4-5 incir yedim su içtim sabah rahatladım, benim de gece misafirim geldi ama yoldan çıkmak yok ,ciksakta burdan kacmayalim ki geri toparlayabilelim, insan bazen kafayı kuma sokuyor kendi içine kapanıyor işte en tehlikelisi bu bence , yiyerek mutlu olmaya çalışıyor neyse bu kadar ders yeter saglıklı beslenmeye devamSlm kizlar bende mersine tatile gidimm 2 günlüğüne. cok yogun gecti bayram dunle bugun saglikli beslenmedim bazlama kacamagi yaptim etnenn artidayim su bol icemedim magkum gezme olunca bide kabizlik sorunum oldu fazla kilo almadan donucem inş afffff tartilmaya korkuyomm.@mlyt hos geldin sindi herjes tatilde bayram sonrasi sıkı diyete devam herkes kendi diyetini menusunu paylasir bize motive olur sende yazarsin bi tatilden donelimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?