Evliliğim bitmeli mi ?

Okudum lisans mezunuyum mutluyduktan kastım birbirimizi seviyoruz ama o hep ailesini on planda tutuyor birbirimizle sakalasiyor egleniyorduk her konuda birbirimize yardımcı oluyor destek oluyoruz ama aileler işin icine girdimi biri onu arayıp doldurdumu hemen dolar hemen bı anda bana patlar böyle bı insan

Aileler ortada yokken hiçbir sorunumuz olmuyor birbirimizle sakalasiyoruz gülüyoruz geziyoruz ama annesi ablası bişey dedimi o adam gidiyo
Anladım. Mutluluğunuz için ailesini ortadan kaldırmak gerek sanırım Aslında mutluluğunuz için olmaz bu, ailesi olmasa bile mutlu olamayacağınız gerçeğiyle yüzleşmek için.

İşte ben anlamıyorum ki seven insan nasıl dolar ? Arkadaşlarımızla da şakalaşıp eğleniyoruz. Bence daha net bak konuya. Senin ailen seni kocana karşı doldurabilir mi? Eşin konuşana çıkıp diyemiyor mu ateşböceği öyle biri değil diye. Vallahi çok gençsin lütfen hayatını kurtar bak mesleğin de varmış

Çok güzel ozetlediniz çocuk konusunda 2 sene bekledik 3. Seneye girdiğimizde istemeye başladık. Sinirlenme sorunu önce büyük sorundu sonra sinirlenince çok öfkeleniyor suyuna gideyim dedim problem etmedim ama gün geçtikçe arttı normal hayatında aşırı kedi gibi bir insan sakalasir güleriz eğleniriz ama aydan aya mutlaka bu durumu yaşarız hatta hep çocuk istediğimiz dönemler beni o kadar üzer ağlatır ki ben stres kaynaklı çocuğumuzun olmadığını düşünürüm. Sonra bikac gün küslükten sonra gelip özür diler yapar. Bende sineye çekerim. Ama bende çok yoruldum çocuk yokken ayrılmak istiyorum ama içten içe de sevgi var ne yapacağımı bilmiyorum

Anladım. Mutluluğunuz için ailesini ortadan kaldırmak gerek sanırım Aslında mutluluğunuz için olmaz bu, ailesi olmasa bile mutlu olamayacağınız gerçeğiyle yüzleşmek için.
Ama ailesi dışındaki hiçbir konuda kavga etmedik şimdiye kadar hep gidelm gelelim kavgaları. Evlenmeden önce bile ailesine demiski ben biriyle evlenirsem sizi çok sevecek gibisinden konuşmuş ben bunu evlendikten sonra öğrendim sürekli diğer gelinlerin dedikodularını esimin yanında yaptılar evlenmeden önce onu doldurdular

Haklısınız ama kayınbabam geldiğinde benle eşim arasındaki sorunu o daha da büyüttü biz barışmaya yaklaşmıştık ki o gelince daha da büyüttü. Bu konular asılır diyerek çocuk istedik iyi ki Allah nasip etmemiş

Bu ana kuzusuyla yurumez sakın bebek yapip yazik etmeyin cocuga da

Bu bile bosanma sebebi bu yüzden gecmiste bosandim seninle yasitiz baskasiyla evlendim hamileyim ve evlilik neymis yeni yaşıyorum

Haklısınız salak kafam sevgi var diye çözülür sandım olmadi

Bakın canım kardeşim, eşiniz doldurma akıllı. Ailesinden kopamamış. Aşkınız, evliliğiniz de yetmemiş kopmasına. Sinirli, duvar yumrukluyor, küfrediyor. Size zerre saygısı yok. Ailesiyle görüşmeniz konusunda aşırı baskıcı. Gün gelecek sizi döve döve götürecek anasına danasına Daha evliliğin başında bu kadar huzursuzsunuz, bir ömür geçer mi böyle? Sorun ailesinde değil, eşinizde ve her şeye boyun eğen, eşinin huyuna giderek onu sinirlendirmemeye çalışan sizde. Ne diye düşünüyordur biliyor musunuz? “Çocuk yokken gidemiyor, çocuk olsun hayatta boşanmaz. O zaman gerekirse döver, yola getiririm.” Adam ailesiyle oturup sizin dedikodunuzu yapıyor ya, hem de kulağınız duya duya. Üstelik “az kaldı” demiş. Boşanmak için muhtemelen.

Çok güzel söylediniz katılıyorum. Zaten çok yoruldum duzelcegi varsa da beklicek takadim kalmadı...

Erkeklerden soğudum bu çocuk dışardan masum iyi Güleryüzlu gözüken biri iceriye girmeden anlamiyormis insan
Bence yeni olan birsey degil bu adam hep böyleydi ama siz ya degistiririmm dediginiz ya da pembe gözlükler taktiniz evliliginiz duzelmeyecek malesef bende cok cabalamistim akrabam olmadığı halde teyzelerine kadar aşağılamislardi hakarete maruz kalmıştım lütfen kendinize bunu yapmayın boşandığım da uzun süre psikolojik tedavi gördüm bir erkek ailesine sinir cekip karım o benim diyip savunmuyor sa o evliliktende o erkektende bir b** olmuyor aileniz sship cikiyorken bebeginiz yokken yasiniz gencken bosayin bu adami yaramiz benzer oldugu icin biliyorum bosandiktan sonra hayata yeni gelmis gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…