- 2 Kasım 2023
- 2.520
- 4.433
- 53
- 31
Valla konuşmada sizin onu istemediğinize dair emare yokm dediğim gibi anneniz topubkayınvalideye atmış. O bakarım demiyor demişsiniz siz. Baktı kendine kalacak yalandan krize girmiş. O yaş aralığındakiler sık yapar bunu. Ayrıca anneniz gelip sizle yaşayacak bakarsa. Bu sizin aile birliğinizi temelinden sarsar. Eşiniz haklı bir sene kendiniz bakın sonra bakıcı. Evinizde aileden yatılı kalacak kimse olmasın. Ortada ne evlilik kalır ne birşey.Eşim dün dediki bana ücretsiz izin al sen bak dedi çocuğa bir şey olursa görürsün dedi bende çalışmak istiyorum zaten annemgil bakcak dedim .Böyle söyleyince de canım sıkıldı aradım anne işte böyle söylüyor dedim o da dedi kayinvaliden de bakar dedi kayinvalide hiç bahsetmiyor bir şey dedim hiç konu bile açmadı dedim. Kayinvalide deyince önceden demiştim siz bakın diye zaten bakıcı da tutsak 10,15 bin burda uyguna tutuyor arkadaşlar ama pekte beğenmiyorlar dedim zaten başladı siz evinize bizi istemiyorsunuz başına çal cocugunu gelirsem doğumuna yüzüme tükür dedi olay bu dogum yeri olayınida yukarıda anlattım eşin istemiyor herhalde bizi dedi aslında istemeyen sensin dedi ama ben demiyorum eşim böyle dedi
Anneniz konuşuyor işte. O da öyle. Beklentiniz kesin , bebekle ilgili özellikle. Yoksa size çok çektirir. Hamile kızo gelmiş evine bir hafta. Alt tarafı bir tabak fazla koyuyor sofraya. Ne kadra ayıp bunun bile lafını rtmiş. Size geldiğinde de siz işteyken bı yemek yapmıştır. Siz de yapmışsınız elinizden geleni zaten. Ayıp yani annenizin yaptığı. Ama sizin beklentiye girmeniz de yanlış. Kavgayı da bu nedenle çıkarmış belli. Öyle bir konu bile yok istemiyorsun deyip sizi suçlamış deli gibi. Etrafa da bunu anlatacakki ona laf diyen olmasın. Uzak durun bence gayet tehlikeliBayramda 1 hafta gittim yardım edemedim öyle yalan yok bu konuşma da dedi bana elini vurdurmadim evine geldim sanki bana mı hizmet ettin dedi o zaman da çalışıyordum 1 sene önce gelmişlerdi Evet çok yapamadım ama bende biletlerini aldım burda kahvaltı, yemek ismarlamistim elimden geldiğince onlarda yine ısmarladı ama neden böyle konuşuyor ki bazılarınin annesi yaptığını konuşmuyor hiç tartışma olsada