Evliliğim bitmeli mi ?

Beni sürüklemesin gitsin anası ile kendisi görüşsün. Bayramlar dışında yaşlıları kafam kaldırmıyor. Hele ki işen eve yorgun gelmişim kafam kazan gibi..pijamamı giyip çorbamı içmek tv izlemek istiyorum üç kuruşluk keyfimi kayınvalide veya annem için kaçıramam

Eşiniz ailesini asla bir kenara bırakıp da ne sizi savunacak ne de onları farklı yere sizi farklı bir yere koyacak. Hazır çocuğunuz da yokken boşanmayı etraflıca düşünebilirsiniz. Evliliğinizin daha 3.5 yıllık hadi nişanlılıkla toplasanız 5 6 diyelim. Bu kadar zamanda bu iş buraya geldiyse varın siz düşünün ilerleyen zamanda neler olacağını. Üzgünüm ama hiç oluru yok gibi. Hayırlısı olsun

Sen kendi kendine mutlu olmaya çalışıyorsun canım bence ailen arkandaysa resti cek

Konuyu çok detaya boğduğunuz hepsini okuyamadım ama bu aileci eşle nereye kadar devam edeceksiniz gençliğine yazık değil mi.

Aileler ortada yokken hiçbir sorunumuz olmuyor birbirimizle sakalasiyoruz gülüyoruz geziyoruz ama annesi ablası bişey dedimi o adam gidiyo
Lütfen bu durumda dünyaya çocuk getirip onu da bu kaosun içine sokmayın,aileniz yanınızda,beden olarak büyümüş ama ruh olarak çocuk kalan birininde düzelmesini beklemeyin olan yıllarınıza olur

Ne yazsam nasıl toparlasam diye düşündüm ma bir türlü bulamadım bu yazacağım duygularınızı küçük gördüğümden falan değil ama bence siz eşinizi sevmiyorsunuz inat uğruna evliliğe devam ediyor gibisiniz sanki dayınıza yengenize inat diye devam ediyormuşsunuz gibi öncelik kocanız büyümemiş bir erkek koca falan olmaz böylelerinden hele birde karısının dedikodusunu annesiyle yapan bir tipken iyi bile dayanmışsınız yapılanlara. Normalinizi de değiştireniz lazım bağırıp çağırmak normal bir davranış değil canavarlaşması normal değil siz birde çocuk yapma kalkışmışsınız çocuğa yazık , hiçbir çocuk huzursuz ve mutsuz bir evde büyük zorunda kalmamalı , bir aile terapistine gidin yardım alın bu süreçte çocuğa uzun bir süre ara verin sizin yuvanızın temeli tam sağlam değilken böyle bir şeye kalkışmayın bile değişim görmezsenizde yolunuza bakarsınız açıkçası eşinizden hiç umutlu değilim anlattıklarınıza bakarak bunu söylüyorum çünkü eşiniz hiç normal değil ama denedim dersiniz en azından kafanız ve vicdanımız daha rahat olur

Son düzenleme:
Boşan valla bak böyle çile çekilmez ömğr boyu. Bir koca karısını ezmesini izin veriyorsa o kocadan adam olmaz ki

Sürekli mutluyduk mutlu yuvam mutluyduk mutluyduk. Ben ortada teki bir mutluluk göremedim. Sen iyiysen herşeye okeysen mutlusunuzdur.az sesini çıkarsan bak böyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…