Evliliğim bitmek üzere! Lütfen Yardım Edin

Teşekkür ederim. Çok konuştum ama hep aynı. Düzeleceğini sanmıyorum. Sevgim artık bitti bunu anlıyorum. Sadece yıllarca beraber olduğumuz için alışkanlığım kaldı. Kurulu düzen bozmakta insanı geri ittiriyor ama inanın ben emeklerime ve aileme üzülüyorum

Elbette üzülürsün anlıyorum ama ne bunu yaşamak, ne de buna alışmak fayda sağlar size. Bence yol yakınken daha fazla kendinize bunları yapmayın.. Tabii ki yuvayı yıkmak çok kolaydır, önemli olan ayakta tutabilmek ama ilişki de saygı bittiği zaman sevgi hiçbir işe yaramaz ben böyle düşüyorum. Ne diyim Allah yardımcınız olsun. Ama herşey den önce siz kendinizi sevin. Sevin ki, hayatta sizden daha değerli birşey olmadığını bilin..

Canım eşler arasında her türlü kavga olur. Ama en büyük kavga ayleler yüzünden oluyo. Senin eşimde baya aylesine düşkün. Benim eşimde aylesine kardeşlerine çok düşkün. Onun aylesine laf söylemeye gelmez. Ama benim Ayleme söylenir bişey olur hemen suçlar. Bende eşimden gizli bişey alamıyorum sen nasıl Bi kadınsın diyo böylemi yuva yapıcan diyo bizde 3 gündür konuşmuyoruz.

Neden bu kadar temelden anlatmaya başladığını anlamamıştım hala buralara niye takılıyorsun unut gitsin diyecektim ki sonradan şok yaşadım darp ile.
Sana değer vermeyen bu insandan çocuk yapayım deme. Boşanmak için de ne bekliyorsun bilmiyorum.
Bu arada evlilik öncesi yaşananlar çok absürt değildi. Tek absürt olay eşinin para meseleleri. Sizi aile olarak görememesi.
Biz de göçmeniz bu arada. ben evlenirken eşimin ailesi 2 kere geldi benim memleketime bi nişan ve isteme için bi de nikaha geldiler işte. Ailem de fazla gelip gitme olsun istemedi açıkçası sevmediler. Az görelim daha iyi modundaydık. İmam nikahı olmadı. Yapmıyorlarmış onlar. Ben annemleri kandırdım he memlekette olacakmış diye. Geçtik gittik. Hiçbir adeti yapmadık. Hiçbir şey istemedik. Takı makı nişan bohçası vs olmasın hediye isteyen alabilir başka bir şey yok dedik. Bu Kısımlar bana zaten çok normal geliyor.
2 düğün yaptılar bi köylerinde bi yaşadıkları şehirde. Köyde kimse üstüme altın takmadı herkes kaynanama verdi. zaten umrumda değildi. Asla muhattap olmayacağım olaylar. Eşime bunun lafını etmedim.
yaşadıkları şehirdeki Düğünde takılanlar için eşim bana dedi ki suculentçiğim ben bu kadar sürede senin aileni tanıdım çok güvenilir insanlar ben düğün takılarını babana teslim edicem o saklasın. Bizde kalırsa benim annem babam dadanır huzurumuz kaçar. Önce kabul etmedim ama beni ikna etti buna. Ailesi hiç huzurumuzu kaçıramadı. Çünkü eşimin gözü açıktı ailesine karşı. Aile olduğumuzun farkındaydı. Kendi ailesine de onlar da adetmiş kızın annesi alırmış düğün takılarını ev alacakları zaman verirmiş diye yalan attı gitti.
Bilmiyorum bu süreçte kimseden beklentiye girmedim.üzülmedim. Ama eşim bana sırt çevirseydi bu yaşayacağım en büyük acı olurdu.

Ne kadar cimri bir adamla evlenmıssin.... Esin senden cok maddiyata önem veriyor. Ve Sana şiddet uygulamış... Asla kabul etmiycegim durum.. Ögretmenmıssın, Hemen kpss ye calıs ve atanmak icin ugras, bu sürecte kesinlikle cocuk yapma! Atandıktan sonra da baktın ki esin bu tür davranıslarına devam ediyor bas tekmeyi! Senin mutlaka calısıp kendi ayaklarının üstünde durman gerekiyor... Böyle bir adamın eline de bakılmaz...

Bir an benim nişan hikayesini anlatiyorsun sandım. Allahtan ben anladım da paraci ve pinti olduğunu üstelik asalaktı da. Birden şükrettim. Sizin de Allah yardımcınız olsun.

Siz pek istemiyorsunuz ama evliliğin iz zaten bitmiş gitmiş... eşiniz sizi değil parayı istiyor şimdiden eminimki sizden ne kurtarabileceğinn hesabını yapıyor.. Bi dk durmam aileme giderim ,alışkanlık denen Bi şey yok onu siz mazeret gösteriyorsunuz kafanızda ,boşanmanız gerek biliyorsunuz...

Buna rağmen nasıl evlenebildin bu adamla? Korktuğun için mi evlenmek zorunda kaldın yoksa?
Bence bir an önce kendine iyi bir avukat bul ve bu işi de kökünden hallet. Nerede olduğunun bir önemi yoktur bence, dilekçe veriyosun avukat gerisini hallediyo diye biliyorum ben. Bir sürü kadın öldürülüyo, lütfen sende kendine dikkat et, bu işi onun damarına basmadan halletmeye bak. Belli ki adam da silah da var.

Korktuğum için değil çok seviyordum, düzelir diye düşündüm hep.
Kendisi polis memuru, o yüzden silahı var. Araştırıyorum boşanmak için neler yapılması gerektiğini.

Sen kendini kopru yaparsan ustunden seve seve gececeklerdir. Kendine deger vermelisin once. Ne icin kim icin cekiyorsun bunlari. Senin degerin yok mu? Senin annen baban ailen seni ne emekle buyutup okuttu. Esinden bu muameleyi gor diye mi? Bunu sor kendine

Altın muhabbetini eşinizin haberi olmadan ilk günden ailenize vermekle siz başlatmış oluyorsunuz. Takıların ne yapılacağına siz tek başınıza karar verince sorun oradan başlayıp büyümüş. Eşiniz de zaten para düşkünü olgun olmayan bir tip belli. Okuduklarımdan anladığım iki taraf da kendi ailesini tutmuş ve siz karı koca olarak bir aile kurmamışsınız. Eşinizde problem var tabi ki çoğu erkek ana kuzusu olarak yetişir çoğunda sıkıntı var. Ama siz aile kurmak için eşinizle ilk günden ortak hareket edip ona yol gösterecek olgunlukta değilmişsiniz. Ya psikolojik destek alın ya da bitirin. Çocuk ve olmadan

Çok sessiz kalmışsın ben 4 aylık nişanlıyım nişan olmadan görümcem aradı sizde adet nedir ne takılır dedi alalım gücümüz yettiğince dedi olması gereken bu zaten

Aileme altın vs vermedim sanırım yanlış okuyup anlayıp yorumlamışsınız

Altınlar hala evdeyse alın o görmeden kendi hesabınıza bankaya yatırın. Ardından da boşanma davası açın. Cünkü dugunde takılan altınlar sizin de hakkınız. Bosandığınızda size hiçbir sey vermemeye calışacaklar. Seviyorum diyorsunuz ama ne yapması gerekiyor sizi sevmedigi gostermek icin anlamadım. Cunku eşiniz sanki altın toplamak için evlenmiş gibi davranıyor. Altınlara size verdigi degerden daha fazla deger verdiginin farkında mısınız?

Ama ailecek zaten sizi baştan istemişler ki. Siz gidemediğiniz deliğe kuyruğunuza kabak bağlayıp girmeye çalışmışsınız. Bir de saf gibi adama telefon almışsınız . kusura bakmayın ama biraz müstehak olmuş....

Arkadaşım sen hala neyi bekliyorsun? Daha o görümce bozuntusu odayı karıştırırken bu işi bozacaktın sen. Kimki bu insanlar bunlara katlanıyorsun sen? Son sözün çok doğru sevgide bi yere kadar. Allah aşkına bırak git şu mendeburları başına daha fazla iş açılmadan.

fragman. ne diyim öldürülmediğinize dua edin.

Lütfen yanlış anlaşılmasın bu sözüm; ben dul birisi değilim, ilk evliliğim ama yaşananlar çok can sıkıcıydı.
Şu cümle ne kadar saçma. Dullar ilk evlenenler gibi haketmiyor mu yapılması gerekenleri?

Lütfen yanlış anlaşılmasın bu sözüm; ben dul birisi değilim, ilk evliliğim
Bu nasıl bir cümledir ? Dul diye bir şey yok. Hepimiz kadınız ! Ayrıca severek evlendim demişsin ama demekki eşin yeterince severek evlenmemiş. Benim lügatımda böyle bir sevgi yok. Altın saklamak , anneni hırsız çıkarması ... Ve buna rağmen senin ısrarla bu evliliği devam ettirme çaban. Hadi kendine saygın yok, annenede mi saygın yok. Ne demek anneyi hırsız çıkarmak, alnının çatından vururum o adam müsvettesini. Evliliğinde kurtarılacak bir yan yok. Daha doğrusu ben ortada bir evlilik göremiyorum. Eğitimcisin . Atanamasan bile özel sektörde her türlü iş bulup düzenini kurarsın. Anladığım kadarıyla çocuk da yok. Koşarak uzaklaş derim ben. Bol şanslar.

Hay ağzını öpeyim kardeşim. Duygularıma tercüman olmuşsun. Bende az önce yorum yazdım bununla ilgili. Dul diye bir söylem yoktur. Hepimiz kadınız. Boşandık diye dul olmadık. Her şeyinde en iyisini hak ediyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…