- 20 Mayıs 2023
- 2.518
- 3.703
- 53
- 29
- Konu Sahibi yagmuuurrrr2
Boş olan yerini söyler misiniz.Ne kadar da gereksiz,içi boş bir yorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boş olan yerini söyler misiniz.Ne kadar da gereksiz,içi boş bir yorum
Dayakliksin vallahi. Ne mi yapacaksin? Ailenle kalacak, universiteni guzel guzel okuyacaksin. O adamdan da uzak duracaksin. Ama dayanamazsin degil mi? Illa kasinacaksin ve basini yine belaya sokacaksin. Ailene yazik valla.18 yaşımdayım 9 ay önce kaçarak evlendim düğünüm falan olmadı lise mi yarım bıraktım yaşımdan dolayı eşimin ailesiyle aynı evde yaşamaya başladık ve sorunlar sorunlar.. annesiyle bir türlü anlaşamadım beni kölesi gibi kullandı ve banada ağır geldi çünkü annem bana hiç bir iş yaptırmazdı hiçbirse bilmiyordum eşimin annesi beni bir türlü sevemedi kendimi siginti gibi hissettim eşim se bana biz kaçarak evlendik seni omuzlarında mi tasimalarini bekliyorsun dedi yeri geldi annesi şiddet de gördüm bana etmediği hakaret söylemediği laf kalmadı artık dayanamiyordum annemi babamı özlüyordum kavga ettik ve ben gidiş o gidiş 3 ay bile duramadım o evde kaçtım gittim annemin yanına ve 6 aydır annemin evindeyim hiç kimse ne arıyor ne soruyoe ben bu süreç içerisinde açıktan lisemide bitirdim ailem arkamda durdu şok şükür mezun oldum üniversite sınavına da giricem fakat ben gizli gizli eşimle konuşuyorum annemlerin haberi olmadan ve kavga ettiğimizde bana yine hakaret ediyor değişmediğini bir kez daha anlıyorum sizce napmaliyim akıl verirmisiniz lutfen
O zaman benim de kocaya kaçmam gerekiyor. Çünkü annemle babam her karı koca gibi kavga ediyorlar. O zaman bir tek ben değil anne babası kavga eden her kızın kocaya kaçması gerekiyor.Ana babası arasındaki şiddetten dolayı kaçarak kayınvalidesiyle mi yaşamaya başladı yani? Kayınvalidesinden dayak yedi çünkü anne babası kavga ediyordu? Ben herkesin hayatının aynı olmadığının farkındayım, neler neler var dünyada ama şu dediğiniz mantıklı mı yahu?
Baştan aşşaa booommmboş bir yorum.Boş olan yerini söyler misiniz.
Çok ayıp etmisler seni başlarının üstünde gezdirmelri lazımdı çünkü her kaynana gelinini öyle yapıyor..yavrum sen aklını peynir ekmeklemi yedin..hala o adamla konuşuyorsun bide liseni hayatını maf eden adamla hala görüşüyorsun ama onca emek var güzel günler aklıma geliyor deme kimse yemez vallaha sana ne desek sen bildiğini okuyorsun Allah anana babana sabir versin18 yaşımdayım 9 ay önce kaçarak evlendim düğünüm falan olmadı lise mi yarım bıraktım yaşımdan dolayı eşimin ailesiyle aynı evde yaşamaya başladık ve sorunlar sorunlar.. annesiyle bir türlü anlaşamadım beni kölesi gibi kullandı ve banada ağır geldi çünkü annem bana hiç bir iş yaptırmazdı hiçbirse bilmiyordum eşimin annesi beni bir türlü sevemedi kendimi siginti gibi hissettim eşim se bana biz kaçarak evlendik seni omuzlarında mi tasimalarini bekliyorsun dedi yeri geldi annesi şiddet de gördüm bana etmediği hakaret söylemediği laf kalmadı artık dayanamiyordum annemi babamı özlüyordum kavga ettik ve ben gidiş o gidiş 3 ay bile duramadım o evde kaçtım gittim annemin yanına ve 6 aydır annemin evindeyim hiç kimse ne arıyor ne soruyoe ben bu süreç içerisinde açıktan lisemide bitirdim ailem arkamda durdu şok şükür mezun oldum üniversite sınavına da giricem fakat ben gizli gizli eşimle konuşuyorum annemlerin haberi olmadan ve kavga ettiğimizde bana yine hakaret ediyor değişmediğini bir kez daha anlıyorum sizce napmaliyim akıl verirmisiniz
Size göre olabilirBaştan aşşaa booommmboş bir yorum.
Ah dilin keşke o kaynanayada ciksaydida dayak yemeseydinOzaman yorum yapmayin
Bizde bıçaklar havada uçuşuyordu herkes her şeye aynı tepkiyi vermez, ailesi kötü olan çok genç kızın evliliği kaçış yolu olarak gördüğünü biliyorum, orada yine okeyiz. Ama ailesi kıza karşı iyi gibi duruyor, burada zibilyon soru var boşandım babam eve almıyor diye, bu aile almış, okutmuş etmiş. Ya da evlenip kaynanasına gidecek, kaynanasından dayak yiyip hala eşiyle gizli gizli konuşabilecek birinin derdi ailesi değildir yani bilemiyorum.O zaman benim de kocaya kaçmam gerekiyor. Çünkü annemle babam her karı koca gibi kavga ediyorlar. O zaman bir tek ben değil anne babası kavga eden her kızın kocaya kaçması gerekiyor.
Tanımaya gerek var mı? Kaçıp 3 ay sonra gelen kızlarına kucak açmışlar, liseyi bitirdi diye havalara uçmuşlar, evde iş bile yaptırmamışlar. Gayet prenses gibi büyüyen Bi kız. Gitmiş kaynanasından dayak yemiş kocasından sen kaçtın ne kıymetin olacak lafını yemiş ailesine geri dönmüş. Şimdi hala o aileden gizli eşi olacak çocukla konuşuyor ve hala ne yapmam lazım diyor.Neden konu sahibini kınıyorsunuz kaçarak evlendim diyor. Bizim aile baskısı veya gördüğü şiddet yüzünden evliliği kurtuluş olarak görenler var. Ailesini tanımıyoruz sonuçta
Gözlerim yeşerdi.Tanımıyoruz sonuçta. Belki kızlarına iyi olsalar bile kötü mutsuz bir evlilikleri vardır. Belki karıkoca arasında şiddetli geçimsizlik vardır olamaz mı. Sonuçta konu sahibi 18 yaşında çocuk. Ayrıca kendisi de anlatamadığı bazı şeylerin olduğunu belirtmiş
Size en samimi şekilde soyleyebilirmiyim pişmanım hemde çok onunla birdaha bir araya gelmek aklımın ucundan bile geçmiyor istemiyorum annem benim herseyim babam hakkında birsey söylemiyim konu daha fazla uzar neyse işte onunla konusmam da bir hataydı haklısınız şuanda aklımda olan tek şey 16 haziran da gireceğim sınav kafamı kurcalayan şeyler olduğu için buraya yazmak istedimAnlıyorum seni merak etme. Buradaki olumsuz yorumları da dikkate alma. Sadece zarar vermek içerisindeki öfkeyi başkasından çıkarmak için yazanları görüyorum. Empati yapamıyorlar. Hayatımızda hiç bir yanlış yapmamış olsak bile kendimizden şu kadar küçük yaştaki birine böyle davranamayız. Kendini kurtarıp mutlu bir hayat kuracağına eminim.
Evliliği kaçış yolu görmek başka kaçarak evlenmek başka. Bence asıl derdi evliliğinin bitmesini istememesi. Hiçbir şekilde nasıl boşanırım,boşandıktan sonra ne yaparım demiyor da eşim kavga edince hakaret ediyor ne yapmalıyım diyor. İnşallah boşanırBizde bıçaklar havada uçuşuyordu herkes her şeye aynı tepkiyi vermez, ailesi kötü olan çok genç kızın evliliği kaçış yolu olarak gördüğünü biliyorum, orada yine okeyiz. Ama ailesi kıza karşı iyi gibi duruyor, burada zibilyon soru var boşandım babam eve almıyor diye, bu aile almış, okutmuş etmiş. Ya da evlenip kaynanasına gidecek, kaynanasından dayak yiyip hala eşiyle gizli gizli konuşabilecek birinin derdi ailesi değildir yani bilemiyorum.
Oğlan da 20 yaşındaymış bunlar evliliği evcilik sandı galibaEvliliği kaçış yolu görmek başka kaçarak evlenmek başka. Bence asıl derdi evliliğinin bitmesini istememesi. Hiçbir şekilde nasıl boşanırım,boşandıktan sonra ne yaparım demiyor da eşim kavga edince hakaret ediyor ne yapmalıyım diyor. İnşallah boşanır
O yüzden mi 6 aydır konuşuyorsun ?Size en samimi şekilde soyleyebilirmiyim pişmanım hemde çok onunla birdaha bir araya gelmek aklımın ucundan bile geçmiyor istemiyorum annem benim herseyim babam hakkında birsey söylemiyim konu daha fazla uzar neyse işte onunla konusmam da bir hataydı haklısınız şuanda aklımda olan tek şey 16 haziran da gireceğim sınav kafamı kurcalayan şeyler olduğu için buraya yazmak istedim
Rica ederim canım ne demek. Evet yaptığın çok büyük bir hata ama insanız bazen gözümüzün önünde olan şeyleri bile goremeyebiliyoruz . Önemli olan hatalardan ders alıp güçlenerek yoluna devam etmekÇok teşekkür ederim abla sadece senin yorumun içimi ısıttı liseyi açıktan bitirmeme bile ailem okadar çok sevindilerki bosanma işi hallolunca zaten tamamen iletişimimiz kesilir yorumun için çok teşekkür ederim
Haklısınız ya, kaçtıysa vardır bir bildiği. O zaman tekrar kocasına geri dönsün bu çocuğumuz, ona ev işi bile yaptırmayacak kadar üzerine titreyen ailesi bizim bilemeyeceğimiz kadar kötü olmalı sonuçtaEvet kendisi daha çok genç hata yapabilecek yaşta. Ayrıca aile konu sahibine iyi davranıyor olabilir ama belki karıkoca kendi aralarında şiddetli geçimsizlik yaşıyor olabilirler. Konu sahibinin ailesini tanımıyoruz ev ortamını bilmiyoruz sonuçta
Canım benim sınavına çok az kalmış. Sana tavsiyem kendine bir hedef belirle ve o hedefine odaklan. Geleceğinle seni mutlu edecek hayaller kur . Kurduğun hayallerin gerçekleşmesi çabala. Daha çok gençsin. Hiç bir şey için geç değilSize en samimi şekilde soyleyebilirmiyim pişmanım hemde çok onunla birdaha bir araya gelmek aklımın ucundan bile geçmiyor istemiyorum annem benim herseyim babam hakkında birsey söylemiyim konu daha fazla uzar neyse işte onunla konusmam da bir hataydı haklısınız şuanda aklımda olan tek şey 16 haziran da gireceğim sınav kafamı kurcalayan şeyler olduğu için buraya yazmak istedim
Çok teşekkür ederim tekrardanCanım benim sınavına çok az kalmış. Sana tavsiyem kendine bir hedef belirle ve o hedefine odaklan. Geleceğinle seni mutlu edecek hayaller kur . Kurduğun hayallerin gerçekleşmesi çabala. Daha çok gençsin. Hiç bir şey için geç değil