• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitiyor

Çocuk hata etmiş ve akıl istiyor destek istiyor. Banlanmaktan korkmasanız söveceksiniz. Bu mu destek? Karşınızda 18 yaşında bir çocuk var sadece.

Ablacım ayrıl kurtul kendine gel. Psikolojik olarak da iyi değilsin. İyi olursun. Okulunu oku ciddi bir şey yapacağın zaman da çevrende güvendiğin akıllı bulduğun insanlara sor tamam mı?
Abla ben çok meraklı değildim bazı şeyler beni sürükledi sorunlarım vardı ailesel. Tam açmak istemiyorum fakat kolay şeyler yaşamadım evliliği ozaman ki aklımla bir kurtuluş olarak gördüm ama herseyi anlatamadığım.icin buradakiler beni baya bi gömdü sagolsunlar :) yorumun için teşekkür ederim

fakat ben gizli gizli eşimle konuşuyorum annemlerin haberi olmadan

Sahiden mi?
Annenize babanıza yazık. Sahiden, Allah hayırlı evlat nasip etsin, kimseyi evladıyla sınamasın.
Kendi düşen ağlamaz diyeceğim de hem mızmızlanıp hem yapmaya devam ediyorsunuz.
Bir mesajınızda "ilkim olduğu için vazgeçemedim" demişsiniz.
Buralarda sık sık sorduğum soruyu yine sorasım geldi..
"Bu insanlar nasıl aşklar yaşıyorlar? Bu neyin kafasıdır ki kendisini ailesini hiçe sayıp bir şerefsizin peşinden ayrılmıyorlar."
Sahiden ya, böyle devam edin. Size iş bile yaptırmayan, hatanızla kabul edip arkanızda duran, hayatınızı kurtarmanız için destek veren ailenizi bir kenara itin.
Üniversiteye gidip güzel bir işle güzel bir hayat kurma ihtimalini de çöpe atın. Kendi hayatınızdan vazgeçin.
Mazallah, bunların hiçbiri size hakareti şiddeti reva gören bir şerefsizden daha değerli olamaz.
Ne de olsa ilkinizdi di mi? Bunun yerini hiç bir şey tutmaz.
Böyle devam, bu kutsal aşkı aşkınızın meyvesi olan bir bebekle taçlandırmayı da ihmal etmezsiniz artık.

18 yaşımdayım 9 ay önce kaçarak evlendim düğünüm falan olmadı lise mi yarım bıraktım yaşımdan dolayı eşimin ailesiyle aynı evde yaşamaya başladık ve sorunlar sorunlar.. annesiyle bir türlü anlaşamadım beni kölesi gibi kullandı ve banada ağır geldi çünkü annem bana hiç bir iş yaptırmazdı hiçbirse bilmiyordum eşimin annesi beni bir türlü sevemedi kendimi siginti gibi hissettim eşim se bana biz kaçarak evlendik seni omuzlarında mi tasimalarini bekliyorsun dedi yeri geldi annesi şiddet de gördüm bana etmediği hakaret söylemediği laf kalmadı artık dayanamiyordum annemi babamı özlüyordum kavga ettik ve ben gidiş o gidiş 3 ay bile duramadım o evde kaçtım gittim annemin yanına ve 6 aydır annemin evindeyim hiç kimse ne arıyor ne soruyoe ben bu süreç içerisinde açıktan lisemide bitirdim ailem arkamda durdu şok şükür mezun oldum üniversite sınavına da giricem fakat ben gizli gizli eşimle konuşuyorum annemlerin haberi olmadan ve kavga ettiğimizde bana yine hakaret ediyor değişmediğini bir kez daha anlıyorum sizce napmaliyim akıl verirmisiniz lutfen
Ortada evlilik yok ki bitsin. Yaşından dolayı bı hata yapmışsin geri de dönmüşsün ne mutlu ki annen baban arkanda durmuş onlari bir daha üzme o adamla da gizli görüşmeyi bırak zaten sen değerli olsaydın gizli görüşmek zorunda kalmazdin. 6aydir seni arayıp sorarlardı. En güzel yaşındasın, gez toz ve oku mutlaka oku ki bir daha hayatına alacağın adam seni bu kadar ezemesin. Ben hep kendime hatırlatırim benden başka yok o yüzden kimse beni uzemez. Senden de başka yok kimsenin seni üzmesine izin verme.

Ortada evlilik yok ki bitsin. Yaşından dolayı bı hata yapmışsin geri de dönmüşsün ne mutlu ki annen baban arkanda durmuş onlari bir daha üzme o adamla da gizli görüşmeyi bırak zaten sen değerli olsaydın gizli görüşmek zorunda kalmazdin. 6aydir seni arayıp sorarlardı. En güzel yaşındasın, gez toz ve oku mutlaka oku ki bir daha hayatına alacağın adam seni bu kadar ezemesin. Ben hep kendime hatırlatırim benden başka yok o yüzden kimse beni uzemez. Senden de başka yok kimsenin seni üzmesine izin verme.
Çok teşekkür ederim.

Sahiden mi?
Annenize babanıza yazık. Sahiden, Allah hayırlı evlat nasip etsin, kimseyi evladıyla sınamasın.
Kendi düşen ağlamaz diyeceğim de hem mızmızlanıp hem yapmaya devam ediyorsunuz.
Bir mesajınızda "ilkim olduğu için vazgeçemedim" demişsiniz.
Buralarda sık sık sorduğum soruyu yine sorasım geldi..
"Bu insanlar nasıl aşklar yaşıyorlar? Bu neyin kafasıdır ki kendisini ailesini hiçe sayıp bir şerefsizin peşinden ayrılmıyorlar."
Sahiden ya, böyle devam edin. Size iş bile yaptırmayan, hatanızla kabul edip arkanızda duran, hayatınızı kurtarmanız için destek veren ailenizi bir kenara itin.
Üniversiteye gidip güzel bir işle güzel bir hayat kurma ihtimalini de çöpe atın. Kendi hayatınızdan vazgeçin.
Mazallah, bunların hiçbiri size hakareti şiddeti reva gören bir şerefsizden daha değerli olamaz.
Ne de olsa ilkinizdi di mi? Bunun yerini hiç bir şey tutmaz.
Böyle devam, bu kutsal aşkı aşkınızın meyvesi olan bir bebekle taçlandırmayı da ihmal etmezsiniz artık.
Ablacım ben hersyi tam anlatmadigim için sizler beni çok yanlış anlıyorsunuz annemin evine geldiğimden beri üniversite sınavına çalışıyorum zaten birdaha ayni hatayı yapmam asla yorumunuz için teşekkür ederim

Ablacım ben hersyi tam anlatmadigim için sizler beni çok yanlış anlıyorsunuz annemin evine geldiğimden beri üniversite sınavına çalışıyorum zaten birdaha ayni hatayı yapmam asla yorumunuz için teşekkür ederim

Çok yanlış anlıyorsunuz vs deme, buradaki herkes seni çok iyi anlıyor. Asıl sen göz göre göre kendini nasıl bir uçurumdan attığının farkında değilsin.
Hala kocam dediğin o şerefsizle konuşuyor musun? "İlkim olduğu için vazgeçemedim" diyor musun?
Bir daha aynı hatayı yapmam desen de zaten yapıyorsun o hatayı.
Buraya da gelmiş "evliliğim bitiyor" diye konu açmışisın. Başlığı ilk gördüğümde gerçek bir evlilikle ilgili bir sorun okuyacağımı düşünmüştüm. Bir evcilik oyunu ve aklı başında olmayan bir kız çocuğunun aşk sanrılarını değil.
Sen hala bu bile bu olayı bitirmediğin, nasıl kurtarırımın cevabını aradığın anlamına geliyor.
Dediğim gibi, annene babana yazık.
Hayatına yazık. Gerçi böyle devam edersen bunu iş işten geçtikten sonra fark edeceksin ne yazık ki.

Ya şaka mı daha 18 yaşında bir çocuksun ne evlenmesi. Birde sana bu kadar kötülüğü reva gören biriyle neden hala konuşuyorsun. Senin önceliğin eğitim ve kariyer olmalı. Aşkmış kocaymış bunlar gelip geçici boş şeyler

İlkim olduğu için vazgeçemedim
Ablacım biz ne “ilk”lerden vazgeçtik biz insan değil miyiz?
Valla şimdi barışıp gitsen bile yine de “kaçarak evlenen sığıntı” olacaksın. Geçmiş değişmeyecek ne yazık ki. Ama bu kez sana tekrar kucak açan aileni de bulamazsın.

18 yaşımdayım 9 ay önce kaçarak evlendim düğünüm falan olmadı lise mi yarım bıraktım yaşımdan dolayı eşimin ailesiyle aynı evde yaşamaya başladık ve sorunlar sorunlar.. annesiyle bir türlü anlaşamadım beni kölesi gibi kullandı ve banada ağır geldi çünkü annem bana hiç bir iş yaptırmazdı hiçbirse bilmiyordum eşimin annesi beni bir türlü sevemedi kendimi siginti gibi hissettim eşim se bana biz kaçarak evlendik seni omuzlarında mi tasimalarini bekliyorsun dedi yeri geldi annesi şiddet de gördüm bana etmediği hakaret söylemediği laf kalmadı artık dayanamiyordum annemi babamı özlüyordum kavga ettik ve ben gidiş o gidiş 3 ay bile duramadım o evde kaçtım gittim annemin yanına ve 6 aydır annemin evindeyim hiç kimse ne arıyor ne soruyoe ben bu süreç içerisinde açıktan lisemide bitirdim ailem arkamda durdu şok şükür mezun oldum üniversite sınavına da giricem fakat ben gizli gizli eşimle konuşuyorum annemlerin haberi olmadan ve kavga ettiğimizde bana yine hakaret ediyor değişmediğini bir kez daha anlıyorum sizce napmaliyim akıl verirmisiniz lutfen
Onu tamamen hayatindan cikarmalisin. Zaten bir kere denemissin olmamis. Annesinin sana vurmasina izin veren adam seni sevmiyor. Ne soylediginin onemi yok. Onemli olan nasil davrandigi. Hic degismeyecek. Bosuna beklemeyin. Onunuze bakin. Hic gorusmeyin, konusmayin.

Aklini kullan. Bu kisiliksiz ilkin olmus olabilir maalesef ama sen son olmadigina dua et. Bu heriften bir cacik olmaz. Seven insan sana bunlari yasatmazdi. Ve bastan kacirmak yerine ailenden isterdi. Bundan sonra saglam adimlar atmaya gayret et. O donsuzla da görüsüp annene baban ihanet etmeye devam etme.

inanç vs bi yana keşke şu ülkede kızlık zarı bu kadar önemli olmasa da libidosu yüksek ergenler sırf sevişmek için böyle saçma sapan abuk subuk şeyler yapmasalar.
hala konuştuğuna göre akıllanmamışsın. Allah anne babana yardım etsin. onların imtihanı da sensin demek. Allah evladın da hayırlısını versin🙏

Neden konu sahibini kınıyorsunuz kaçarak evlendim diyor. Bizim aile baskısı veya gördüğü şiddet yüzünden evliliği kurtuluş olarak görenler var. Ailesini tanımıyoruz sonuçta

Neden konu sahibini kınıyorsunuz kaçarak evlendim diyor. Bizim aile baskısı veya gördüğü şiddet yüzünden evliliği kurtuluş olarak görenler var. Ailesini tanımıyoruz sonuçta
Hâla eşiyle görüşüyor olması asıl tepki gösterilen mesele.
Aile dediğiniz gibi olsa okumasına da destek olmaz, hayatı kendisine zindan ederdi.

Öncelikle o evden ayrıldığınız için tebrikler. Belli ki bir bocalama yaşıyorsunuz, ancak başınıza bu gelenler de sizi akıllandırmamış ki hâlâ bu adamla bir de gizli gizli görüşüyorsunuz. Allah'tan herif işe yaramazın teki de rol yapmaktan bile aciz, kendini gizleyemiyor. Yoksa koşa koşa döneceksiniz 🤦🏻Neyse gençlik diyelim. Şimdi yapacağınız şey bu beceriksiz hımbıl adamı hayatınızdan tamamen çıkarıp kendi ayaklarınız üzerinde durmaya çalışacaksınız. Bir daha da embesil mıymıntı bir herifin peşine takılıp kendinizi yakmayacaksiniz bu kadar basit. İlk milk diye bir şey yok. Hayatınız serserinin teki yüzünden heder edilecek kadar değersiz değil. Aşk dediğiniz de saçma sapan adamlara kul olacak kadar matah bir şey değil.

Back