- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.319
- 548
- 25
- Konu Sahibi yagmuuurrrr2
Aaa pardon yanlış mesajı alıntılamışımAnlayamadım??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa pardon yanlış mesajı alıntılamışımAnlayamadım??
Adınıza çok sevindim Zaten herkes her şeyde aynı yolu seçse bu kadar farklı hayatlar olmazdı. Aynı aileden uyuşturucu bağımlısı da çıkıyor doktor mühendis de. Olaylara nasıl baktığına, arkadaş ortamına, karaktere bağlı biraz da. Ailesinden dayak yiyen, hep küçümsenen, hiçbir zaman mutlu olmayan bir çocuk büyüdüğünde "ben böyle olmayacağım, çocuğuma bunu yaşatmayacağım" da diyebiliyor, yaşadıklarını yaşatacağının farkında olmadan, yaşadığı kaderi çocuklarına da yaşatan bir ebeveyn de olabiliyor. Sizin yolunuz ne güzel olmuş kolayı seçmemişsiniz. Umarım konu sahibi de bu yolu geç de olsa bulur.bizim de berbat bi hayatımız vardı. 2 kız kardeşimden biri 18 diğeri 20 yaşında abuk subuk adamlarla evden kurtulmak için evlendiler. ben aç susuz tek kazakla pantolonla köpek gibi yokluk içinde çalışılıp meslek sahibi olup atandım. Allah nasip etti kendime uygun bir adamla da evlendim. şimdi şükürler olsun eksikleri olsa da birçok kişiye göre çok rahat bir hayatım var. kız kardeşlerimin evlilikleri berbat. meslek yok destek yok çocuklar var boşanamıyorlar da.
geçenlerde kız kardeşimin biri bana diyor ki bana hiç
destek olmadın zamanında. lan ne desteği. nasıl verebilirdim.aramızda 1.5 yaş var. Velhasıl cefasını çekmediğin hayatın sefasını kimse altın tasta sunmaz maalesef. Aile etkili ama her koyun kendi bacağından asılıyor.babası alkolik annesi ruh hastası arkadaşım vardı aynı okulda. o kız nasıl yaptı
insan vazgeçmeyince mutlaka bir yol bulur.elbette imkanlar yolu kolaylaştırır ama imkansızlık da zorlasa da güçlendirir. konu sahibinin aklının başına gelmesine daha çok var benceAdınıza çok sevindim Zaten herkes her şeyde aynı yolu seçse bu kadar farklı hayatlar olmazdı. Aynı aileden uyuşturucu bağımlısı da çıkıyor doktor mühendis de. Olaylara nasıl baktığına, arkadaş ortamına, karaktere bağlı biraz da. Ailesinden dayak yiyen, hep küçümsenen, hiçbir zaman mutlu olmayan bir çocuk büyüdüğünde "ben böyle olmayacağım, çocuğuma bunu yaşatmayacağım" da diyebiliyor, yaşadıklarını yaşatacağının farkında olmadan, yaşadığı kaderi çocuklarına da yaşatan bir ebeveyn de olabiliyor. Sizin yolunuz ne güzel olmuş kolayı seçmemişsiniz. Umarım konu sahibi de bu yolu geç de olsa bulur.
Anladık en anlayışlı insan sizsiniz keşke çocuğunuz olsa da bize örnek anne nasıl olunur göstersenizBenim çocuğum yok düşünüyorum da Ha oldu da kaçtı diyelim malum insanız hepimiz hata yapabiliriz.
Akillanmamissin.Senin kapına bile gelmemisler!Lütfen kendini böyle değersiz etme.Okumaya devam edip meslek sahibi olmaya uğraş.Lütfen ayaklarının üzerinde dur. Saygı bekliyorsan önce sen kendine saygı duyacaksin.Ekonomik özgürlüğünü kazanırsan da kendine güvenin gelecek dinle beni18 yaşımdayım 9 ay önce kaçarak evlendim düğünüm falan olmadı lise mi yarım bıraktım yaşımdan dolayı eşimin ailesiyle aynı evde yaşamaya başladık ve sorunlar sorunlar.. annesiyle bir türlü anlaşamadım beni kölesi gibi kullandı ve banada ağır geldi çünkü annem bana hiç bir iş yaptırmazdı hiçbirse bilmiyordum eşimin annesi beni bir türlü sevemedi kendimi siginti gibi hissettim eşim se bana biz kaçarak evlendik seni omuzlarında mi tasimalarini bekliyorsun dedi yeri geldi annesi şiddet de gördüm bana etmediği hakaret söylemediği laf kalmadı artık dayanamiyordum annemi babamı özlüyordum kavga ettik ve ben gidiş o gidiş 3 ay bile duramadım o evde kaçtım gittim annemin yanına ve 6 aydır annemin evindeyim hiç kimse ne arıyor ne soruyoe ben bu süreç içerisinde açıktan lisemide bitirdim ailem arkamda durdu şok şükür mezun oldum üniversite sınavına da giricem fakat ben gizli gizli eşimle konuşuyorum annemlerin haberi olmadan ve kavga ettiğimizde bana yine hakaret ediyor değişmediğini bir kez daha anlıyorum sizce napmaliyim akıl verirmisiniz lutfen
Çok haklısın abla şuan da bi basarım olsun diye uğraşıyorum üniversite için söylediklerinde haklısın sonuna kadarAkillanmamissin.Senin kapına bile gelmemisler!Lütfen kendini böyle değersiz etme.Okumaya devam edip meslek sahibi olmaya uğraş.Lütfen ayaklarının üzerinde dur. Saygı bekliyorsan önce sen kendine saygı duyacaksin.Ekonomik özgürlüğünü kazanırsan da kendine güvenin gelecek dinle beni
Madem ailen seni tekrar sahiplendi artık onların güvenini yıkma..bu yaşta bu ne koca ,evlenmek merakı..oku,mesleğini al ,aklını bunlara yor..bir bakmışsın hayatın heba olup gitmiş ..zaten kaçarak kendini en baştan degersizleştirmişsin..artık aklını başına al..ailenin yanından ayrılma18 yaşımdayım 9 ay önce kaçarak evlendim düğünüm falan olmadı lise mi yarım bıraktım yaşımdan dolayı eşimin ailesiyle aynı evde yaşamaya başladık ve sorunlar sorunlar.. annesiyle bir türlü anlaşamadım beni kölesi gibi kullandı ve banada ağır geldi çünkü annem bana hiç bir iş yaptırmazdı hiçbirse bilmiyordum eşimin annesi beni bir türlü sevemedi kendimi siginti gibi hissettim eşim se bana biz kaçarak evlendik seni omuzlarında mi tasimalarini bekliyorsun dedi yeri geldi annesi şiddet de gördüm bana etmediği hakaret söylemediği laf kalmadı artık dayanamiyordum annemi babamı özlüyordum kavga ettik ve ben gidiş o gidiş 3 ay bile duramadım o evde kaçtım gittim annemin yanına ve 6 aydır annemin evindeyim hiç kimse ne arıyor ne soruyoe ben bu süreç içerisinde açıktan lisemide bitirdim ailem arkamda durdu şok şükür mezun oldum üniversite sınavına da giricem fakat ben gizli gizli eşimle konuşuyorum annemlerin haberi olmadan ve kavga ettiğimizde bana yine hakaret ediyor değişmediğini bir kez daha anlıyorum sizce napmaliyim akıl verirmisiniz lutfen
Hayattaki en kıymetli şey sizi sahiplenen,sırtını dönmeyen bir aile..ailenin güvenli limanından ayrılmaÇok teşekkür ederim abla sadece senin yorumun içimi ısıttı liseyi açıktan bitirmeme bile ailem okadar çok sevindilerki bosanma işi hallolunca zaten tamamen iletişimimiz kesilir yorumun için çok teşekkür ederim
Aileniz sizi geri geldiğinizde almış bağrına basmış.Bu durumda iken o adamda daha ne arıyorsunuz anlamadım .Gizli gizli görüştüğünüzü yazıyorsunuz.Akıllı olun biraz.18 yaşına gelmiş bir genç kendini böyle bir kirli ilişkiden kurtarabilir.Sizde o aklı görüyorum.Çünkü erken farketmiş ve çekmemişsiniz.Bunu devam ettirin.18 yaşımdayım 9 ay önce kaçarak evlendim düğünüm falan olmadı lise mi yarım bıraktım yaşımdan dolayı eşimin ailesiyle aynı evde yaşamaya başladık ve sorunlar sorunlar.. annesiyle bir türlü anlaşamadım beni kölesi gibi kullandı ve banada ağır geldi çünkü annem bana hiç bir iş yaptırmazdı hiçbirse bilmiyordum eşimin annesi beni bir türlü sevemedi kendimi siginti gibi hissettim eşim se bana biz kaçarak evlendik seni omuzlarında mi tasimalarini bekliyorsun dedi yeri geldi annesi şiddet de gördüm bana etmediği hakaret söylemediği laf kalmadı artık dayanamiyordum annemi babamı özlüyordum kavga ettik ve ben gidiş o gidiş 3 ay bile duramadım o evde kaçtım gittim annemin yanına ve 6 aydır annemin evindeyim hiç kimse ne arıyor ne soruyoe ben bu süreç içerisinde açıktan lisemide bitirdim ailem arkamda durdu şok şükür mezun oldum üniversite sınavına da giricem fakat ben gizli gizli eşimle konuşuyorum annemlerin haberi olmadan ve kavga ettiğimizde bana yine hakaret ediyor değişmediğini bir kez daha anlıyorum sizce napmaliyim akıl verirmisiniz lutfen
Ne yapman gerektiği gayet açık değil mi. O dag ayısını bosayacaksin okulunu bitirip kendin için yaşayacaksın.18 yaşımdayım 9 ay önce kaçarak evlendim düğünüm falan olmadı lise mi yarım bıraktım yaşımdan dolayı eşimin ailesiyle aynı evde yaşamaya başladık ve sorunlar sorunlar.. annesiyle bir türlü anlaşamadım beni kölesi gibi kullandı ve banada ağır geldi çünkü annem bana hiç bir iş yaptırmazdı hiçbirse bilmiyordum eşimin annesi beni bir türlü sevemedi kendimi siginti gibi hissettim eşim se bana biz kaçarak evlendik seni omuzlarında mi tasimalarini bekliyorsun dedi yeri geldi annesi şiddet de gördüm bana etmediği hakaret söylemediği laf kalmadı artık dayanamiyordum annemi babamı özlüyordum kavga ettik ve ben gidiş o gidiş 3 ay bile duramadım o evde kaçtım gittim annemin yanına ve 6 aydır annemin evindeyim hiç kimse ne arıyor ne soruyoe ben bu süreç içerisinde açıktan lisemide bitirdim ailem arkamda durdu şok şükür mezun oldum üniversite sınavına da giricem fakat ben gizli gizli eşimle konuşuyorum annemlerin haberi olmadan ve kavga ettiğimizde bana yine hakaret ediyor değişmediğini bir kez daha anlıyorum sizce napmaliyim akıl verirmisiniz lutfen
niye konuşuyorsun ?? ailen sahip çıkmış sana yanında olmuş tekrar üzmek için mi aileni ? ya başına kakmış eşin senin kaçtığını ah be yavrum kocasız da olur ya acele etmeyin bi mesleğinizi edinin ya bi işiniz olsun kendi paranızı kazanın ya nedir bu18 yaşımdayım 9 ay önce kaçarak evlendim düğünüm falan olmadı lise mi yarım bıraktım yaşımdan dolayı eşimin ailesiyle aynı evde yaşamaya başladık ve sorunlar sorunlar.. annesiyle bir türlü anlaşamadım beni kölesi gibi kullandı ve banada ağır geldi çünkü annem bana hiç bir iş yaptırmazdı hiçbirse bilmiyordum eşimin annesi beni bir türlü sevemedi kendimi siginti gibi hissettim eşim se bana biz kaçarak evlendik seni omuzlarında mi tasimalarini bekliyorsun dedi yeri geldi annesi şiddet de gördüm bana etmediği hakaret söylemediği laf kalmadı artık dayanamiyordum annemi babamı özlüyordum kavga ettik ve ben gidiş o gidiş 3 ay bile duramadım o evde kaçtım gittim annemin yanına ve 6 aydır annemin evindeyim hiç kimse ne arıyor ne soruyoe ben bu süreç içerisinde açıktan lisemide bitirdim ailem arkamda durdu şok şükür mezun oldum üniversite sınavına da giricem fakat ben gizli gizli eşimle konuşuyorum annemlerin haberi olmadan ve kavga ettiğimizde bana yine hakaret ediyor değişmediğini bir kez daha anlıyorum sizce napmaliyim akıl verirmisiniz lutfen
Allah akil fikir versin hic uslanmazsin.18 yaşımdayım 9 ay önce kaçarak evlendim düğünüm falan olmadı lise mi yarım bıraktım yaşımdan dolayı eşimin ailesiyle aynı evde yaşamaya başladık ve sorunlar sorunlar.. annesiyle bir türlü anlaşamadım beni kölesi gibi kullandı ve banada ağır geldi çünkü annem bana hiç bir iş yaptırmazdı hiçbirse bilmiyordum eşimin annesi beni bir türlü sevemedi kendimi siginti gibi hissettim eşim se bana biz kaçarak evlendik seni omuzlarında mi tasimalarini bekliyorsun dedi yeri geldi annesi şiddet de gördüm bana etmediği hakaret söylemediği laf kalmadı artık dayanamiyordum annemi babamı özlüyordum kavga ettik ve ben gidiş o gidiş 3 ay bile duramadım o evde kaçtım gittim annemin yanına ve 6 aydır annemin evindeyim hiç kimse ne arıyor ne soruyoe ben bu süreç içerisinde açıktan lisemide bitirdim ailem arkamda durdu şok şükür mezun oldum üniversite sınavına da giricem fakat ben gizli gizli eşimle konuşuyorum annemlerin haberi olmadan ve kavga ettiğimizde bana yine hakaret ediyor değişmediğini bir kez daha anlıyorum sizce napmaliyim akıl verirmisiniz lutfen
imza kaşe:)Prensip olarak verdiğim aklı kullanamayacak olana akıl vermiyorum. Teşekkürler
Sakın geri dönme.18 yaşından çok büyük cahillik etmişsin.Oku çalış mesleğin olsun.İleride daha iyi kismetlerin olur İnşallah.18 yaşımdayım 9 ay önce kaçarak evlendim düğünüm falan olmadı lise mi yarım bıraktım yaşımdan dolayı eşimin ailesiyle aynı evde yaşamaya başladık ve sorunlar sorunlar.. annesiyle bir türlü anlaşamadım beni kölesi gibi kullandı ve banada ağır geldi çünkü annem bana hiç bir iş yaptırmazdı hiçbirse bilmiyordum eşimin annesi beni bir türlü sevemedi kendimi siginti gibi hissettim eşim se bana biz kaçarak evlendik seni omuzlarında mi tasimalarini bekliyorsun dedi yeri geldi annesi şiddet de gördüm bana etmediği hakaret söylemediği laf kalmadı artık dayanamiyordum annemi babamı özlüyordum kavga ettik ve ben gidiş o gidiş 3 ay bile duramadım o evde kaçtım gittim annemin yanına ve 6 aydır annemin evindeyim hiç kimse ne arıyor ne soruyoe ben bu süreç içerisinde açıktan lisemide bitirdim ailem arkamda durdu şok şükür mezun oldum üniversite sınavına da giricem fakat ben gizli gizli eşimle konuşuyorum annemlerin haberi olmadan ve kavga ettiğimizde bana yine hakaret ediyor değişmediğini bir kez daha anlıyorum sizce napmaliyim akıl verirmisiniz lutfen