- 20 Mayıs 2023
- 2.518
- 3.703
- 53
- 29
- Konu Sahibi yagmuuurrrr2
ikinizde çok gençsiniz umarım yakın zamanda kurtulursun. Eğitimine sıkı sıkı sarıl gençliğinin tadını çıkar. Umarım ömür boyu mutlu olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikinizde çok gençsiniz umarım yakın zamanda kurtulursun. Eğitimine sıkı sıkı sarıl gençliğinin tadını çıkar. Umarım ömür boyu mutlu olursun
Çok teşekkür ederim çok sağol unikinizde çok gençsiniz umarım yakın zamanda kurtulursun. Eğitimine sıkı sıkı sarıl gençliğinin tadını çıkar. Umarım ömür boyu mutlu olursun
Eşiyle görüşmesini bende doğru bulmuyorum burda hem fikiriz. Ben sadece kaçtığı için kınayanlara yazdımHâla eşiyle görüşüyor olması asıl tepki gösterilen mesele.
Aile dediğiniz gibi olsa okumasına da destek olmaz, hayatı kendisine zindan ederdi.
Haklısınız ben bu süreç içerisinde hiç bir şekilde buluşmadım onunla zaten yaşanılanlar unutulmuyor unutulmazda asla da dönmem o eve geri.Öncelikle o evden ayrıldığınız için tebrikler. Belli ki bir bocalama yaşıyorsunuz, ancak başınıza bu gelenler de sizi akıllandırmamış ki hâlâ bu adamla bir de gizli gizli görüşüyorsunuz. Allah'tan herif işe yaramazın teki de rol yapmaktan bile aciz, kendini gizleyemiyor. Yoksa koşa koşa döneceksiniz Neyse gençlik diyelim. Şimdi yapacağınız şey bu beceriksiz hımbıl adamı hayatınızdan tamamen çıkarıp kendi ayaklarınız üzerinde durmaya çalışacaksınız. Bir daha da embesil mıymıntı bir herifin peşine takılıp kendinizi yakmayacaksiniz bu kadar basit. İlk milk diye bir şey yok. Hayatınız serserinin teki yüzünden heder edilecek kadar değersiz değil. Aşk dediğiniz de saçma sapan adamlara kul olacak kadar matah bir şey değil.
Ne kötü bir aile ki kızlarını döndüğünde kabul etmişler, liseyi bitirdiği için sevinmişler. Kesin şiddet uygulayan bir ailedir bu.Neden konu sahibini kınıyorsunuz kaçarak evlendim diyor. Bizim aile baskısı veya gördüğü şiddet yüzünden evliliği kurtuluş olarak görenler var. Ailesini tanımıyoruz sonuçta
Anlıyorum seni merak etme. Buradaki olumsuz yorumları da dikkate alma. Sadece zarar vermek içerisindeki öfkeyi başkasından çıkarmak için yazanları görüyorum. Empati yapamıyorlar. Hayatımızda hiç bir yanlış yapmamış olsak bile kendimizden şu kadar küçük yaştaki birine böyle davranamayız. Kendini kurtarıp mutlu bir hayat kuracağına eminim.Abla ben çok meraklı değildim bazı şeyler beni sürükledi sorunlarım vardı ailesel. Tam açmak istemiyorum fakat kolay şeyler yaşamadım evliliği ozaman ki aklımla bir kurtuluş olarak gördüm ama herseyi anlatamadığım.icin buradakiler beni baya bi gömdü sagolsunlar :) yorumun için teşekkür ederim
ne adamı ya hu o da 20 yaşında oğlan çocuğuymuşÖncelikle o evden ayrıldığınız için tebrikler. Belli ki bir bocalama yaşıyorsunuz, ancak başınıza bu gelenler de sizi akıllandırmamış ki hâlâ bu adamla bir de gizli gizli görüşüyorsunuz. Allah'tan herif işe yaramazın teki de rol yapmaktan bile aciz, kendini gizleyemiyor. Yoksa koşa koşa döneceksiniz Neyse gençlik diyelim. Şimdi yapacağınız şey bu beceriksiz hımbıl adamı hayatınızdan tamamen çıkarıp kendi ayaklarınız üzerinde durmaya çalışacaksınız. Bir daha da embesil mıymıntı bir herifin peşine takılıp kendinizi yakmayacaksiniz bu kadar basit. İlk milk diye bir şey yok. Hayatınız serserinin teki yüzünden heder edilecek kadar değersiz değil. Aşk dediğiniz de saçma sapan adamlara kul olacak kadar matah bir şey değil.
Tanımıyoruz sonuçta. Belki kızlarına iyi olsalar bile kötü mutsuz bir evlilikleri vardır. Belki karıkoca arasında şiddetli geçimsizlik vardır olamaz mı. Sonuçta konu sahibi 18 yaşında çocuk. Ayrıca kendisi de anlatamadığı bazı şeylerin olduğunu belirtmişNe kötü bir aile ki kızlarını döndüğünde kabul etmişler, liseyi bitirdiği için sevinmişler. Kesin şiddet uygulayan bir ailedir bu.
Adam dediysem lafın gelişi. Ailesine de yazıklar olsun uygun bir dille kızı evine gönderip oğullarına fırça çekeceklerine kıza binbir eziyeti reva görmüşler.ne adamı ya hu o da 20 yaşında oğlan çocuğuymuş
20 yaşında bir oğlan çocuğuyla kuytuda köşede seviştiği için kaçmışAnlıyorum seni merak etme. Buradaki olumsuz yorumları da dikkate alma. Sadece zarar vermek içerisindeki öfkeyi başkasından çıkarmak için yazanları görüyorum. Empati yapamıyorlar. Hayatımızda hiç bir yanlış yapmamış olsak bile kendimizden şu kadar küçük yaştaki birine böyle davranamayız. Kendini kurtarıp mutlu bir hayat kuracağına eminim.
Eşiyle görüşmesini bende doğru bulmuyorum burda hem fikiriz. Ben sadece kaçtığı için kınayanlara yayazdım
Neden konu sahibini kınıyorsunuz kaçarak evlendim diyor. Bizim aile baskısı veya gördüğü şiddet yüzünden evliliği kurtuluş olarak görenler var. Ailesini tanımıyoruz sonuçta
ilkim mi? bu ne dramasyon ya.
Harbiden hayattaki tek amacin adamin birinin sulale evine gidip sığıntı olup şamar oglanina donmek miydi? kusura bakma ama hem dramatik hem de komiksin. Hayatta basarilar.
Evet kendisi daha çok genç hata yapabilecek yaşta. Ayrıca aile konu sahibine iyi davranıyor olabilir ama belki karıkoca kendi aralarında şiddetli geçimsizlik yaşıyor olabilirler. Konu sahibinin ailesini tanımıyoruz ev ortamını bilmiyoruz sonuçtaOna da kızarım ya. Kendi ailesini bırakıp eş ailesiyle yaşamayı cazip görecek ne yaşamış acaba ailesinin yanında? Evine döndüğünde gördüğü destekten belli ki öyle dediğiniz gibi şiddet falan gördüğü bir aile yok ortada.
Her şeyleri akılları yetiyor maşallah, bu kaçma işlerinin saçmalığını da idrak etsinler. Kaçma mi kalmış artık şu devirde,üniversite okuyacağı yaşta aklin gelene bakın. Hadi artık o olmuş bitmiş nendiye görüşüyor, hâla akıllanmadıği için, yoksa başlık evliliğim bitiyor olmazdı.
Ana babası arasındaki şiddetten dolayı kaçarak kayınvalidesiyle mi yaşamaya başladı yani? Kayınvalidesinden dayak yedi çünkü anne babası kavga ediyordu? Ben herkesin hayatının aynı olmadığının farkındayım, neler neler var dünyada ama şu dediğiniz mantıklı mı yahu?Evet kendisi daha çok genç hata yapabilecek yaşta. Ayrıca aile konu sahibine iyi davranıyor olabilir ama belki karıkoca kendi aralarında şiddetli geçimsizlik yaşıyor olabilirler. Konu sahibinin ailesini tanımıyoruz ev ortamını bilmiyoruz sonuçta
18 yaşında hata yapmaya meyilli bir çocuktan bahsediyoruz. Mutsuz evlilikler çiftleri olduğu kadar çocukları da etkiliyor sonuçtaAna babası arasındaki şiddetten dolayı kaçarak kayınvalidesiyle mi yaşamaya başladı yani? Kayınvalidesinden dayak yedi çünkü anne babası kavga ediyordu? Ben herkesin hayatının aynı olmadığının farkındayım, neler neler var dünyada ama şu dediğiniz mantıklı mı yahu?
Ne kadar da gereksiz,içi boş bir yorumTanımıyoruz sonuçta. Belki kızlarına iyi olsalar bile kötü mutsuz bir evlilikleri vardır. Belki karıkoca arasında şiddetli geçimsizlik vardır olamaz mı. Sonuçta konu sahibi 18 yaşında çocuk. Ayrıca kendisi de anlatamadığı bazı şeylerin olduğunu belirtmiş
Canım benim sonuçta çok geç olmadan yaptığın hatadan dönmüşsün. Bundan sonrası önemli senin için ayrıca lütfen eşinle bir an önce iletişimi kesAbla ben çok meraklı değildim bazı şeyler beni sürükledi sorunlarım vardı ailesel. Tam açmak istemiyorum fakat kolay şeyler yaşamadım evliliği ozaman ki aklımla bir kurtuluş olarak gördüm ama herseyi anlatamadığım.icin buradakiler beni baya bi gömdü sagolsunlar :) yorumun için teşekkür ederim