• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitiyor

Haklısınız ya, kaçtıysa vardır bir bildiği. O zaman tekrar kocasına geri dönsün bu çocuğumuz, ona ev işi bile yaptırmayacak kadar üzerine titreyen ailesi bizim bilemeyeceğimiz kadar kötü olmalı sonuçta :deli:
Ya siz hiç mi hata yapmadınız. Ayrıca günün birinde sizin çocuğunuzun da kaçmayacağına garanti verebiliyor musunuz. 18 yaşında çocuk bu 40 yaşında değil.

Size en samimi şekilde soyleyebilirmiyim pişmanım hemde çok onunla birdaha bir araya gelmek aklımın ucundan bile geçmiyor istemiyorum annem benim herseyim babam hakkında birsey söylemiyim konu daha fazla uzar neyse işte onunla konusmam da bir hataydı haklısınız şuanda aklımda olan tek şey 16 haziran da gireceğim sınav kafamı kurcalayan şeyler olduğu için buraya yazmak istedim
Madem öyle
fakat ben gizli gizli eşimle konuşuyorum annemlerin haberi olmadan ve kavga ettiğimizde bana yine hakaret ediyor değişmediğini bir kez daha anlıyorum sizce napmaliyim akıl verirmisiniz lutfen

İlkim olduğu için vazgeçemedim
Niye böyle yazdın?
Bi iki yorum okuyunca mı kafan netleşti?
Burayı kapatıp eşinle konuşacağına o kadar eminim ki.

Evliliği kaçış yolu görmek başka kaçarak evlenmek başka. Bence asıl derdi evliliğinin bitmesini istememesi. Hiçbir şekilde nasıl boşanırım,boşandıktan sonra ne yaparım demiyor da eşim kavga edince hakaret ediyor ne yapmalıyım diyor. İnşallah boşanır🤷
Tabii canım soru zaten boşanma üzerine değil ki, başlık bile evliliğim bitiyor. Bitmemiş çünkü, evden gidince aklı başına gelir diye düşünüyor hala. Değişik

Evet kendisi daha çok genç hata yapabilecek yaşta. Ayrıca aile konu sahibine iyi davranıyor olabilir ama belki karıkoca kendi aralarında şiddetli geçimsizlik yaşıyor olabilirler. Konu sahibinin ailesini tanımıyoruz ev ortamını bilmiyoruz sonuçta
Tövbe tövbe her anası babası kavga eden kocaya kaçsa işimiz var. Modern psikolojinin de her salakça harekete bir bahane olarak sunulmasına da ayrıca uyuz oluyorum. Her suçu anne babaya atalım. Ne güzel dünya vallahi 😒

Madem öyle

Niye böyle yazdın?
Bi iki yorum okuyunca mı kafan netleşti?
Burayı kapatıp eşinle konuşacağına o kadar eminim ki.
Tabi canım. Derdi bariz. Olmayan evliliği bitiyor. Öfff eşin falan da deme 20 yaşında velet veletmiş o da. Ne eşi? Hormonla karışık ter kokulu odasında çorabının eşini bulamaz o.

18 yaşında çocuk bu 40 yaşında değil.
Ben 18 yaşında çocukken donumu nasıl giyeceğimi bilmiyordum. Evden kaçıp evlenecek kadar aklı başında, kaynananın kirini pasını temizleyip bir de dayağını çekecek kadar yetişkin birine inatla neden çocuk diyorsunuz?

18 yaşımdayım 9 ay önce kaçarak evlendim düğünüm falan olmadı lise mi yarım bıraktım yaşımdan dolayı eşimin ailesiyle aynı evde yaşamaya başladık ve sorunlar sorunlar.. annesiyle bir türlü anlaşamadım beni kölesi gibi kullandı ve banada ağır geldi çünkü annem bana hiç bir iş yaptırmazdı hiçbirse bilmiyordum eşimin annesi beni bir türlü sevemedi kendimi siginti gibi hissettim eşim se bana biz kaçarak evlendik seni omuzlarında mi tasimalarini bekliyorsun dedi yeri geldi annesi şiddet de gördüm bana etmediği hakaret söylemediği laf kalmadı artık dayanamiyordum annemi babamı özlüyordum kavga ettik ve ben gidiş o gidiş 3 ay bile duramadım o evde kaçtım gittim annemin yanına ve 6 aydır annemin evindeyim hiç kimse ne arıyor ne soruyoe ben bu süreç içerisinde açıktan lisemide bitirdim ailem arkamda durdu şok şükür mezun oldum üniversite sınavına da giricem fakat ben gizli gizli eşimle konuşuyorum annemlerin haberi olmadan ve kavga ettiğimizde bana yine hakaret ediyor değişmediğini bir kez daha anlıyorum sizce napmaliyim akıl verirmisiniz lutfen
Hâlâ eşim diyorsun, seni ailesine köle eden bu adamla görüşme, ailene bir kez daha ihanet etme , okulunu oku , aklını başına al ...

Ya siz hiç mi hata yapmadınız. Ayrıca günün birinde sizin çocuğunuzun da kaçmayacağına garanti verebiliyor musunuz. 18 yaşında çocuk bu 40 yaşında değil.
Kız hata yapmış yaa evet çok ders almış maşallah bdv başlığı EVLİLİĞİM BİTİYOR.

Size en samimi şekilde soyleyebilirmiyim pişmanım hemde çok onunla birdaha bir araya gelmek aklımın ucundan bile geçmiyor istemiyorum annem benim herseyim babam hakkında birsey söylemiyim konu daha fazla uzar neyse işte onunla konusmam da bir hataydı haklısınız şuanda aklımda olan tek şey 16 haziran da gireceğim sınav kafamı kurcalayan şeyler olduğu için buraya yazmak istedim
Kızım bak evladım yaşındasin bir araya gelmek istemiyorum diyorsun ama gizli gizli konuşuyoruz diyosun sen kafamı buluyorsun insanlarla

Rica ederim canım ne demek. Evet yaptığın çok büyük bir hata ama insanız bazen gözümüzün önünde olan şeyleri bile goremeyebiliyoruz . Önemli olan hatalardan ders alıp güçlenerek yoluna devam etmek
Na na na na Selena😇😇

Bizde bıçaklar havada uçuşuyordu :KK70: herkes her şeye aynı tepkiyi vermez, ailesi kötü olan çok genç kızın evliliği kaçış yolu olarak gördüğünü biliyorum, orada yine okeyiz. Ama ailesi kıza karşı iyi gibi duruyor, burada zibilyon soru var boşandım babam eve almıyor diye, bu aile almış, okutmuş etmiş. Ya da evlenip kaynanasına gidecek, kaynanasından dayak yiyip hala eşiyle gizli gizli konuşabilecek birinin derdi ailesi değildir yani bilemiyorum.
bizim de berbat bi hayatımız vardı. 2 kız kardeşimden biri 18 diğeri 20 yaşında abuk subuk adamlarla evden kurtulmak için evlendiler. ben aç susuz tek kazakla pantolonla köpek gibi yokluk içinde çalışılıp meslek sahibi olup atandım. Allah nasip etti kendime uygun bir adamla da evlendim. şimdi şükürler olsun eksikleri olsa da birçok kişiye göre çok rahat bir hayatım var. kız kardeşlerimin evlilikleri berbat. meslek yok destek yok çocuklar var boşanamıyorlar da.
geçenlerde kız kardeşimin biri bana diyor ki bana hiç
destek olmadın zamanında. lan ne desteği. nasıl verebilirdim.aramızda 1.5 yaş var. Velhasıl cefasını çekmediğin hayatın sefasını kimse altın tasta sunmaz maalesef. Aile etkili ama her koyun kendi bacağından asılıyor.babası alkolik annesi ruh hastası arkadaşım vardı aynı okulda. o kız nasıl yaptı

18 yaşımdayım 9 ay önce kaçarak evlendim düğünüm falan olmadı lise mi yarım bıraktım yaşımdan dolayı eşimin ailesiyle aynı evde yaşamaya başladık ve sorunlar sorunlar.. annesiyle bir türlü anlaşamadım beni kölesi gibi kullandı ve banada ağır geldi çünkü annem bana hiç bir iş yaptırmazdı hiçbirse bilmiyordum eşimin annesi beni bir türlü sevemedi kendimi siginti gibi hissettim eşim se bana biz kaçarak evlendik seni omuzlarında mi tasimalarini bekliyorsun dedi yeri geldi annesi şiddet de gördüm bana etmediği hakaret söylemediği laf kalmadı artık dayanamiyordum annemi babamı özlüyordum kavga ettik ve ben gidiş o gidiş 3 ay bile duramadım o evde kaçtım gittim annemin yanına ve 6 aydır annemin evindeyim hiç kimse ne arıyor ne soruyoe ben bu süreç içerisinde açıktan lisemide bitirdim ailem arkamda durdu şok şükür mezun oldum üniversite sınavına da giricem fakat ben gizli gizli eşimle konuşuyorum annemlerin haberi olmadan ve kavga ettiğimizde bana yine hakaret ediyor değişmediğini bir kez daha anlıyorum sizce napmaliyim akıl verirmisiniz lutfen
Sende akıl yokmu..bu yaşta hem kacmissin
Hem orda şiddet görmüşsün, hem hor görmüşsün,hem o esin olacak karaktersiz değer verdiğin için daha omuzlarindami taşımaları bekliyorsun lafını duymuşsunuzdur.anasi babanı adam yerine koymamışlar herseye rağmen evlat dye kabul etmişler seni ailen.bide hala o şerefsizler konuşuyorsun.. Sen ne kadar hainsin!!!! Esin Allah bilir cinsel duyguları için konuşuyordur senle, sevgi fln yok onda sana karşı olsa seni korurdu.,
Yeterrrrrr anana babana acı.onlar hayattayken yaptın bi hata otur ders çalış kariyer yap.ilerde bu karaktersiz yüz verip seni oldurmelerini mi beklemesin.bide sakın sakın gizli buluşup hamile fln kalmamasını o uyanık kocan onuda yapar hamile kalsın mecbur geri gelsin dye

Back