Evliliğim bitiyor nasıl yol alacağımı bilmiyorum, biraz dertleşelim mi

O cümlelerin sarf edildiği günün gecesi değildi. Ertesi gün adım atmak istediğim için elini tuttum. Evet bana kurulan cümle ağır, yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali. Ben söylediğim cümleler için suçlu hissettirildim.

Konunun başında sorunun sizden kaynaklandığıni düşünmüştüm maalesef öyle değilmiş eşiniz başlı başına sorunmuş zaten.
Kaç yaşında bu adam?

Yaşlarınız kaç? Eşiniz ne iş yapıyor? Bence eşin evlı olmak ıstemıyor. Şimdi erkekler evlılık ıstemıyolar. Evı gecındırmek ıstemıyolar. Sınırsız sex ıstıyolar. Bağlayıcılık istemıyorlar. Çok garıp oldu her şey. Zengın olursa kadın evlenmek ıstıolar. Sorumluluk ıstemıyolar. Nasıl böle hale geldı erkekler bılmıyorum.

Maalesef sosyal medya sayesinde bazı şeylere çok rahat ulaşıyorlar, bunun vermiş olduğu rahatlıkla kadınları çok cabuk gözden çıkarıyorlar artık.

Maalesef sosyal medya sayesinde bazı şeylere çok rahat ulaşıyorlar, bunun vermiş olduğu rahatlıkla kadınları çok cabuk gözden çıkarıyor artık.
Sosyal medyadakı her şey yalan. Kımse eşi gıbı olamaz. Bence genlerı yapıladı bozuldu. Evlı arkadaslarımın yüzde 70 ı 2 haftada 1 kere ılıskı yaşıyor. Erkekler sureklı kendını tatmın edıyor. Kadına saygı duymuyor. Asla duymuyor saygı. Ve bız kadınlar olarak nerede yanlıs yapıoruz bılmıorum. Istedıklerı gıbı davranıyolar bize.

Ben 26 o 30. Mühendis o. Dediklerinde haklı olabilirsin. Ama benim önüme bakmam gerekiyor artık

Kadınlarla alakası yok. Maalesef sosyal medya etkili, Dünya genelinde erkekler bozulmuş durumda.

Evlenme nedeniniz neydi? Yani nasıl bi sevgililik ilişkisi vardı ki hadi evlenelim dediniz? Yoksa hep mi böyleydi? Bana biraz annesinin premsesi bi erkek modeli gibi geldi..

Sana saygısı olsa ailen sizdeyken bu davranışı sergilemez saygıyı yitirmişsiniz önce kendine sevip sevmediğini sor birbirinizi seviyor olabilirsiniz ama birbirinize değer veriyor musunuz otur bir düşün derim , ben ilk olayımızda ilk saygısızlığında çekip gitseydim keşke diyorum şuan daha kötü durumları yaşıyor olmazdım canım biz kadınlar değerli varlıklarız , kadınlık görevlerine ve aile laf etmeye başladı ise geçmiş olsun yol yakınken boşanalım de korksun biraz değişirse değişir değişmezse de kendisi bilir daha çocuk yokken yeniden düzen kurabilirsin hiç dert etme bunları Allah daha kötüsünden korusun seni

Çocuk yoksa çok kolay hiç sıkıntı yapma,kaldı ki böyle zırt pırt kavga varsa öyle de devem ediyor,bende de küçük olaylar büyüyordu defalarca boşanma noktasına geldim en son 2 çocuğumla boşandim 10 yıl sonra,yok yani neyse o

Yani ortada birşey yok iki tarafta gururlu kolay orta yol bulunmaz gibi. Evliliğin ilk yillari biraz zor oluyor ama anladıkcs birbirinizi daha iyi olur yani sevginiz bitti mi hemen? Onu iyi anlamak lazım böyle ilk yillarda hemen ayrılma boşanma kelimeleri hoş değil net çizgileriniz olması gerek

Ben iki tarafın da alttan almasıyla çözülebilecek gibi düşünmüştüm ama adam sevmediğini söylemiş. Kendisi bilir sevmiyorsa boşanırsınız, üzülmen normal umarım kolayca atlatabilirsin bu süreci

Tam tersi bir davranın bakalım ne yapacak siz gitmeyin ayağına bırakın umursamaz siz olun ne yapacak ? Çok afedersin ama prenses erkek gibi davranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…