Evliliğim bitiyor nasıl yol alacağımı bilmiyorum, biraz dertleşelim mi

Böyle olsa terapiyi neden onersin ? Sürekli kavga hâli sizi tüketmiş gibi hissettim. Hakkında hayırlısı biterse de dünyanın sonu değil hele çocuk yoksa.

Fitili atesleyen siz olmussunuz hem de evde aileniz varken. Istedigini yapip soyleyen istemedigini isitir diye bir laf var. Esinizin son hamlesi cok yersiz olmus ama belki baska alternatif birakmadiniz. Ilk adimi kimin attiginin bir onemi yok ki siz kari kocasiniz birlikte bir hayat paylasiyorsunuz. Ego yarisi degil ki bu. Tavsiyem bundan sonra isi buralara getirmeyin evlilikte en onemli sey saygidir.

Kusura bakmayın, ama bir ilişkiye başladığınızda "bende ilk adımı atma becerisi yok" diyip işin içinden çıkmak olmaz biraz kendinizden taviz vermek zorundasınız.

Kocaman iletisim sorunu var belli ki. Hemem bosanmaya gitmeden terapistle görüsüp öyle karar verin derim.
Ek not: birde iki taraf sanki birbirini tetikliyor

Siz kendiniz zaten terapist değil miydiniz? Demekki terzi kendi söküğünü dikemiyor dedikleri doğru. Ben eşinizin oyun bağımlılığı konusunda da size hak verdim bu konuda da bana siz haklı geldiniz çünkü esiniz biraz kadınsı tavırlar gösteriyor bence . Yani baskın bir karakter olduğunuzdan şikayet ediyor ama kendisi rolü üzerinizden de almıyor. Tek kızdığım nokta neden hamilelik istiyorsunuz bu evlilik içinde sizce de yanlış bir zaman değil mi ? Korunmasız yaşamayın sorunlar düzelir artar azalır ama hamilelik işin içine girerse dengeler tamamen şaşar

Boşanıp yeni bir hayat kurmaya harcayacaginiz enerjiyi ilişkinize harcarsanız daha iyi olur bence. İkiniz de gerginsiniz birbirinize sariyorsunuz gibi görünüyor.

Bebek konusunda haklısınız, kesinlikle yanlış. Az önce konuşmak için de yanına gittim. Tavrını görmeliydiniz. Çözüm bulmak derdinde değilmiş, halinden memnunmuş. Ben düzgün adamlara hizmet etmeliymişim vs. Sakin kaldım , konuşmayı kestim.

Bakalım , az önceki konuşmada bütün motivasyonumu çöp etti ama denenebilir

Denemekten birsey kaybetmezsiniz. Ne kadar da Inkar etsekte hepimizde iyi huylar oldugu gibi kötü huylar da var. Heleki eskiden kalan sorunlar varsa. Onlar cözülse evlilik daha iyi oturur

Siz üstünüze düşeni yaptıysanız, tavır yapmadan geri çekilin, onun gelip konuşmasını bekleyin.

Eşiniz de problemli ancak siz de sanki kendinizi çok geri çekiyorsunuz gibi geldi. Bir kadın evlilikte hassas işveli cilveli ve atılgan olunca erkeklerin çok hoşuna gidiyor. Hemen kendini geri çekip ya reddederse diye düşünürseniz iyice soğukluk girer araya. Elbet eşinizin de hataları var. Aslında evliliğinizde bitecek bir şey göremedim ya inadı bıraksanız karşılıklı. Gayet düzelir gibi aranız

Bazen iki tarafta da çok büyük sorunlar olması gerekmez. Hatta belki çok iyilerdir ama anlaşamazlar, enerjileri tutmaz. Oldurmaya çalışmayı gereksiz görüyorum ben. Uzadıkça 1 köşeli labirent oluyor 100 köşeli labirent. Ve o labirentten çıktığında (çıkabilirsen) labirentin başındaki senden pek bir şey kalmıyor geriye. Yolun başından o köşeden dönmek ve dümdüz o ışığa yürümek lazım bazen.

Denemekten birsey kaybetmezsiniz. Ne kadar da Inkar etsekte hepimizde iyi huylar oldugu gibi kötü huylar da var. Heleki eskiden kalan sorunlar varsa. Onlar cözülse evlilik daha iyi oturur
Az önce tekrar konuştuk. Bir süredir bana karşı çok acımasızdı. Ve beni artık sevmediğini söyledi. Maalesef boşanma kararı aldık.

Sanırım çok haklısınız

Beni artık sevmediğini söyledi. Demek ki benim göremediğim basit bulduğum sorunlarımız buz dağının görünen kısmıymış. Geçinmeye gönlü yokmuş, sevmeyen insanın geçinmeye gönlü olur mu zaten. Keşke böyle beni çaresiz bırakacağına en baştan sevmediğini dile getirseydi. Ben de arayışa girmezdim. Yapacak bişey yok, üzgünüm ama sağlam duracağım. Söz veriyorum kendime

Hakkınızda hayırlısı olsun ama ben hiç anlam veremedim konuya. Sizin eşinize karşı duruşunuzu çözemedim daha doğrusu. Baskın bir karakter olduğunuz konulmuş, nasıl kovulmaya karşı ödül mahiyetinde bir tepki verdiniz? Aileni de al git burdan dediği günün gecesinde zaten ilgi budalası olan bir adamın elini tutmuşsunuz. O da iyice palazlanmış bu sefer de boşanmak istediğimi söyleyeyim de gelip sarılsın demiş. Seni de evini de üst üste koyarım deyip gitseydiniz keşke. Size kurulan cümle ağır çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…