Oldu canım, sen git hayatını kocanı mutlu etmeye ada. Neden kaotik şeylere giriyorsun. Sıkma canını.Kocasını aldatan biri benim gözümde hiçbirşey değildir mesela. Siz zaten kendinizi anlattınız
Yazık böyle kocalı, patronlu fantaziler mi kuruyorsun sen kafandaBana sınırsız, evli olsam bile eşimden internet için izin almayacağım. Size bir iki saat yeter ama. Allah korusun aklımız karışır falan :)
Vallahi canımı sıkmıyorum aksine eğleniyorumOldu canım, sen git hayatını kocanı mutlu etmeye ada. Neden kaotik şeylere giriyorsun. Sıkma canını.
Evet en çarpıcı özelliğim mühendis olmamBilgisayar mühendisi :) şimdi elini sallasan mühendis zaten. Sanırım bu titrinizden başka bir özelliğiniz yok. Olsun, ben kendimden bahsetmeyeceğim bile. Siz yatın geç oldu orada
Ok cnmVallahi canımı sıkmıyorum aksine eğleniyorumsen beni düşünme kendini düşün hatta bırak kendini kocanı düşün kocanı
Hımm hamam tası da gümüşten miBurada saat akşam 7. Siz yatın bence
Uykunu kaçırdım demek, güzel. Anlatmıcam hayal et senEvet en çarpıcı özelliğim mühendis olmam
Bir de fikri hür, vidanı hür, ahlaklı ve dik
Yabancı gelmiştir terimler. Uykumu kaçırdın Mahmutcuğum, yatmayacağım
Eeee yarın patronişkanı çıldırtmak için ne giyeceksin, anlat yaaaa kanka olduk şurada
Mahmuttan anca bu kadar. Yeni hafıza, geliştirilebilir üst segmentleri çıkacak yakında, gelir birkaç güne eğlendirir bizi yineYazık böyle kocalı, patronlu fantaziler mi kuruyorsun sen kafanda
Biraz daha geliştirmen lazım kendini, bir daha ki sefere okuyucuyu içine alan gerçekci bir hikâye bekliyorum senden hadi bakalım, iyi geceler
İstersen ben yatana kasa konuşalım daha 5 saatim var :)Hımm hamam tası da gümüşten mi
Sjsksjsjsksj hep eniştenin suçuHımm hamam tası da gümüşten mi
Azıcık ucundan bahsetsene kendinden, hadiiii merak ettimBilgisayar mühendisi :) şimdi elini sallasan mühendis zaten. Sanırım bu titrinizden başka bir özelliğiniz yok. Olsun, ben kendimden bahsetmeyeceğim bile. Siz yatın geç oldu orada
Ahahshshab deliriyorumEğlendirmediniz beni hiç, Zeki cevaplar beklerdim sizler gibi güçlü Zeki kadınlardan ama maalesef çok yavan kaçtı. Hemcinsiniz olarak yetersiz buldum sizi. Neyse bu size ders olsun :)
İstersen ben yatana kasa konuşalım daha 5 saatim var :)
Belki de senin seviyeni zorlamayacak cevaplar vermişizdir bu seviye ile yazılmış bir fake konuya bu cevaplar fazla bileEğlendirmediniz beni hiç, Zeki cevaplar beklerdim sizler gibi güçlü Zeki kadınlardan ama maalesef çok yavan kaçtı. Hemcinsiniz olarak yetersiz buldum sizi. Neyse bu size ders olsun :)
Ders olsun he ona göreAhahshshab deliriyorum
Yok ne çekimi, bana yaklaşmayın diyor. Kokuyor heralde :)
Burcun ne onun burcu neEğlendirmediniz beni hiç, Zeki cevaplar beklerdim sizler gibi güçlü Zeki kadınlardan ama maalesef çok yavan kaçtı. Hemcinsiniz olarak yetersiz buldum sizi. Neyse bu size ders olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?