- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Al benden de o kadar tek düşünen ben değilmişim
Hangi ders ?Eğlendirmediniz beni hiç, Zeki cevaplar beklerdim sizler gibi güçlü Zeki kadınlardan ama maalesef çok yavan kaçtı. Hemcinsiniz olarak yetersiz buldum sizi. Neyse bu size ders olsun :)
Ben aslan o oğlakBurcun ne onun burcu ne
He he differentials etc etc lisede gördük onları kızHangi ders ?
Diferansiyel olsun mu
Tam da sana uygun Mahmutcuğum; mahmutların bir veya birden çok değişkene göre türevleri ile ilişkilerini anlatır bu ders. Tam sizlik bak, mahmut-kocişkosu-patronişkosu
Sus bu da bize kapak oldu sjsksjsksksjsksjsDers mers diyo ne diyo la bu fısfıs ismailin yasemini
Oğlak olan kim, kocişko mu patronişko mu, bu önemli ayrıntıyı atlama lütfenBen aslan o oğlak
eşin çokmu kötü davraniyo ilgi goatermiyormu şiddetmi görüyorsun ne bilim seni buna iten ne bugün patronuna ilgi duyarsın yarin bi başkasına eşin haketmiyordur eminim.aldatmak illa yataga girmek değil-dir eşini aldatiyorsun yapma.Evliyim, çocuğum yok. Mutlu diyebileceğim bir evliliğim var. Cinsel hayatımda yerinde. Fakat, patronumun bana olan ilgisi kafamı karıştırıyor ve sanırım ben de ilgi duyuyorum. Gün içerisinde ufak flörtleşmelerimiz oluyor. Bir şey verirken eline dokunmak için uğraşıyorum. Bir şey olsa da odasına gitsem saatlerce orada kalayım istiyorum. Suçlulukta duyuyorum. Ne yapacağım ben
Bu bilgiyle ne yapacaksın merakla bekliyorum canımBurcun ne onun burcu ne
Korkusunu alırsın sen değil miYok ne çekimi, bana yaklaşmayın diyor. Kokuyor heralde :)
HaklısınızKuzum Patron evliyse eger sen ya da baskasi farketmez karsilik hissettigine yuruyor bu tek hucreliler bekarsa da farketmez onlar da degisik bir mikrop netice itibariyle kolay kadin imaji cizmizsin eller ayaklar bir rahat dursun yerinde olsam ayaklarim totoma vura vura kacardim
Aaaa bende aslann eee bana anlat planın neBen aslan o oğlak
Çaktırma yav sohbet sohbetı açar adfhjkBu bilgiyle ne yapacaksın merakla bekliyorum canım
Şiddet görmüyorum ama duygusal şiddete maruz kaldım. Dalga geçiyorsunuz ama eşim ile zamanında çok sorun yaşadık. Belki günlere kıyasla bu yaşadığımın mutluluk olduğunu düşünüyorum. Mesela babamın vefatını bile bana duygu sömürüsü yapmakla İtham etti. Neyse biz alaya devameşin çokmu kötü davraniyo ilgi goatermiyormu şiddetmi görüyorsun ne bilim seni buna iten ne bugün patronuna ilgi duyarsın yarin bi başkasına eşin haketmiyordur eminim.aldatmak illa yataga girmek değil-dir eşini aldatiyorsun yapma.
Aslan aslandan anlıyor. Özelden mesajlaşabiliriz bu konudaAaaa bende aslann eee bana anlat planın neama bak diyim patronun heran değişebilşr yerine başkası gelir
Bu sorunu yaşadığın adamla mutlu evliliğim var diyen siz, alay eden biz miyiz?Şiddet görmüyorum ama duygusal şiddete maruz kaldım. Dalga geçiyorsunuz ama eşim ile zamanında çok sorun yaşadık. Belki günlere kıyasla bu yaşadığımın mutluluk olduğunu düşünüyorum. Mesela babamın vefatını bile bana duygu sömürüsü yapmakla İtham etti. Neyse biz alaya devam
pardonda alay eden benmiyim pesss.Şiddet görmüyorum ama duygusal şiddete maruz kaldım. Dalga geçiyorsunuz ama eşim ile zamanında çok sorun yaşadık. Belki günlere kıyasla bu yaşadığımın mutluluk olduğunu düşünüyorum. Mesela babamın vefatını bile bana duygu sömürüsü yapmakla İtham etti. Neyse biz alaya devam
Beniiimle de mesajlaşşşş noğluuuuuuur, beğenmedin mi beniiiii-ben de nişantaşı çocuğuyuuuuum. Hem ben teraziyim bak. Venüs yönetiyor beni, güzellikler geZegeniAslan aslandan anlıyor. Özelden mesajlaşabiliriz bu konuda
Uzun zaman önceydi.Bu sorunu yaşadığın adamla mutlu evliliğim var diyen siz, alay eden biz miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?