Güzel olmaz tabii, eşim de bilsin istememOvvvvvvv çok şiddetli
İstenilen cevap verilmeyince saldırılar başlamış.
Patronun eşine de desenize. Kendimi tutmasam kocanızla videoluk olacağım.
Artistliğinizi meydanda görelim
Gündüz patroniş gece kocişAynı anda hem kociş hem patronişle oynaşma yetenekleri yoksa demek
Ooo hemşoooGündüz patroniş gece kociş
Anladım ikisiyle de birşey yapamıyorsun ondan bu sinir. Geçer zamanla ya takma.Bende ikisiyle de yok. Zor bela hamile kalmışlar. İlk ilişkilerinde muhakkak
Buyrun benimOoo hemşooo
Hem yemeğim bitmesin hem karnım doysuuuuuuuun hesaaaabıııııııGüzel olmaz tabii, eşim de bilsin istemem
Karpuz keseceğdik daha eğleniyorduk ne güzel gidiyor musunHadi bugün de kaos isteğinizi giderdim, mutlu mutlu unutabilirsiniz hanım kızlar
Kadın dediğin de deseydiniz tam olurdu. Çok ataerkil gördüm siziHem yemeğim bitmesin hem karnım doysuuuuuuuun hesaaaabııııııı
Böyle kadınların varlığını bile bile kurumsal hayata yolluyoruz kocalarımızı, bazılarımız da o hayatın içindeyiz. Aslında bir kadının en büyük düşmanı yine kadındır sözünün doğruluğu burada çıkıyor işte ortaya
Fake konularla napcaz yav mıllet fantezılerını buraya yazarak gıderıyor ceremesını bız çekıyoruzBuyrun benim
Hayır. Özelden gel ordan anlatırım istersenKarpuz keseceğdik daha eğleniyorduk ne güzel gidiyor musun
Aaaağğğğğğ banlanmadan bırakmamHadi bugün de kaos isteğinizi giderdim, mutlu mutlu unutabilirsiniz hanım kızlar
Hangisine evet kızEvet :)
Eğlendim ben bu konuda ya, zararsız, fake olduğu çok belli gece eğlencesi oldu.Fake konularla napcaz yav mıllet fantezılerını buraya yazarak gıderıyor ceremesını bız çekıyoruz
Olsun, yeni mail adresiyle üye olurum. Sıkıntı yokAaaağğğğğğ banlanmadan bırakmam
Aman efendim utandırıyorsunuz. Ataerkilliğimizin başındayız şükür. Şahsiyetinizi alıp siz de katılın bizeKadın dediğin de deseydiniz tam olurdu. Çok ataerkil gördüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?