- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
Bu kadar işsiziz yani. GüzeeeeelğğğğğlllllllOlsun, yeni mail adresiyle üye olurum. Sıkıntı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar işsiziz yani. GüzeeeeelğğğğğlllllllOlsun, yeni mail adresiyle üye olurum. Sıkıntı yok
MerciAman efendim utandırıyorsunuz. Ataerkilliğimizin başındayız şükür. Şahsiyetinizi alıp siz de katılın bize Varsa tabi
Aaaa ben bekarımBi fantağzi yaptırmadınız ulan.. :) hemen kocişçi yorumlar. Çok sıkıcısınız
İki dk çok değil.. sizin çok zamanınızı alıyorsa o sizin beceriksizliğiniz :)Bu kadar işsiziz yani. Güzeeeeelğğğğğlllllll
Üyelik yeni ama sen yeni değilsin bu sitede aslında kimsin onu merak ettimHayır. Özelden gel ordan anlatırım istersen
En güzeli boşver evlenme zaten. Hayatını yaşa. Her gün başka bir erkekle. Kullan kullan at kızAaaa ben bekarım
Eminim ki görmez. Günde kaç saat internet izniniz var?Üyelik yeni ama sen yeni değilsin bu sitede aslında kimsin onu merak ettim
Özele gelemem, kocam bey münasip görmez böyle şeyleri
Hemsins değil bu kızlar.En güzeli boşver evlenme zaten. Hayatını yaşa. Her gün başka bir erkekle. Kullan kullan at kız
Aklınız bile alamıyor tabii hemen Mahmut falan :) olsun, başka bir yaşamınızda belkiHemsins değil bu kızlar.
Selam mahmut, nbr ? Asl ?
Tşk-Kib
Taktık yok mu nasıl cılve işve falanEn güzeli boşver evlenme zaten. Hayatını yaşa. Her gün başka bir erkekle. Kullan kullan at kız
Size kaç saat lazımdı?Eminim ki görmez. Günde kaç saat internet izniniz var?
Yaaa Oluyor mu öyle ?Olsun, yeni mail adresiyle üye olurum. Sıkıntı yok
Bana sınırsız, evli olsam bile eşimden internet için izin almayacağım. Size bir iki saat yeter ama. Allah korusun aklımız karışır falan :)Size kaç saat lazımdı?
Aslında ben de iyi değilim cilve işlerinde ama sanırım biraz doğal olan bir şeyTaktık yok mu nasıl cılve işve falan
Bana sınırsız, evli olsam bile eşimden internet için izin almayacağım. Size bir iki saat yeter ama. Allah korusun aklımız karışır falan :)
Aklım alıyor, bilgisayar mühendisiyim ben.Aklınız bile alamıyor tabii hemen Mahmut falan :) olsun, başka bir yaşamınızda belki
Ahlakı almamıştır belki be güzelim fazla zorlama sen uyu da yarın çok iş vardır malum dosyalar falanAklınız bile alamıyor tabii hemen Mahmut falan :) olsun, başka bir yaşamınızda belki
Kocasını aldatan biri benim gözümde hiçbirşey değildir mesela. Siz zaten kendinizi anlattınızBilgisayar mühendisi :) şimdi elini sallasan mühendis zaten. Sanırım bu titrinizden başka bir özelliğiniz yok. Olsun, ben kendimden bahsetmeyeceğim bile. Siz yatın geç oldu orada
Burada saat akşam 7. Siz yatın benceAhlakı almamıştır belki be güzelim fazla zorlama sen uyu da yarın çok iş vardır malum dosyalar falan