• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli patronuma ilgi duyuyorum

Eğlendirmediniz beni hiç, Zeki cevaplar beklerdim sizler gibi güçlü Zeki kadınlardan ama maalesef çok yavan kaçtı. Hemcinsiniz olarak yetersiz buldum sizi. Neyse bu size ders olsun :)
Hangi ders ?
Diferansiyel olsun mu:işsiz:
Tam da sana uygun Mahmutcuğum; mahmutların bir veya birden çok değişkene göre türevleri ile ilişkilerini anlatır bu ders. Tam sizlik bak, mahmut-kocişkosu-patronişkosu:KK51:

1597793061435.png

Hangi ders ?
Diferansiyel olsun mu:işsiz:
Tam da sana uygun Mahmutcuğum; mahmutların bir veya birden çok değişkene göre türevleri ile ilişkilerini anlatır bu ders. Tam sizlik bak, mahmut-kocişkosu-patronişkosu:KK51:
He he differentials etc etc lisede gördük onları kız

Kuzum Patron evliyse eger sen ya da baskasi farketmez karsilik hissettigine yuruyor bu tek hucreliler bekarsa da farketmez onlar da degisik bir mikrop netice itibariyle kolay kadin imaji cizmizsin eller ayaklar bir rahat dursun yerinde olsam ayaklarim totoma vura vura kacardim

Evliyim, çocuğum yok. Mutlu diyebileceğim bir evliliğim var. Cinsel hayatımda yerinde. Fakat, patronumun bana olan ilgisi kafamı karıştırıyor ve sanırım ben de ilgi duyuyorum. Gün içerisinde ufak flörtleşmelerimiz oluyor. Bir şey verirken eline dokunmak için uğraşıyorum. Bir şey olsa da odasına gitsem saatlerce orada kalayım istiyorum. Suçlulukta duyuyorum. Ne yapacağım ben :KK43:
eşin çokmu kötü davraniyo ilgi goatermiyormu şiddetmi görüyorsun ne bilim seni buna iten ne bugün patronuna ilgi duyarsın yarin bi başkasına eşin haketmiyordur eminim.aldatmak illa yataga girmek değil-dir eşini aldatiyorsun yapma.

Kuzum Patron evliyse eger sen ya da baskasi farketmez karsilik hissettigine yuruyor bu tek hucreliler bekarsa da farketmez onlar da degisik bir mikrop netice itibariyle kolay kadin imaji cizmizsin eller ayaklar bir rahat dursun yerinde olsam ayaklarim totoma vura vura kacardim
Haklısınız

eşin çokmu kötü davraniyo ilgi goatermiyormu şiddetmi görüyorsun ne bilim seni buna iten ne bugün patronuna ilgi duyarsın yarin bi başkasına eşin haketmiyordur eminim.aldatmak illa yataga girmek değil-dir eşini aldatiyorsun yapma.
Şiddet görmüyorum ama duygusal şiddete maruz kaldım. Dalga geçiyorsunuz ama eşim ile zamanında çok sorun yaşadık. Belki günlere kıyasla bu yaşadığımın mutluluk olduğunu düşünüyorum. Mesela babamın vefatını bile bana duygu sömürüsü yapmakla İtham etti. Neyse biz alaya devam

Şiddet görmüyorum ama duygusal şiddete maruz kaldım. Dalga geçiyorsunuz ama eşim ile zamanında çok sorun yaşadık. Belki günlere kıyasla bu yaşadığımın mutluluk olduğunu düşünüyorum. Mesela babamın vefatını bile bana duygu sömürüsü yapmakla İtham etti. Neyse biz alaya devam
Bu sorunu yaşadığın adamla mutlu evliliğim var diyen siz, alay eden biz miyiz?

pardonda alay eden benmiyim pesss.

Back