Siz bilirsiniz. Başıma geleni yazdım.İnanalım mı inanmış gibi mi yapalım ?
empati! mutluyken akliniza nasil gelebilirEvliyim, çocuğum yok. Mutlu diyebileceğim bir evliliğim var. Cinsel hayatımda yerinde. Fakat, patronumun bana olan ilgisi kafamı karıştırıyor ve sanırım ben de ilgi duyuyorum. Gün içerisinde ufak flörtleşmelerimiz oluyor. Bir şey verirken eline dokunmak için uğraşıyorum. Bir şey olsa da odasına gitsem saatlerce orada kalayım istiyorum. Suçlulukta duyuyorum. Ne yapacağım ben
Bu durum mutsuz ediyor ama elimi seviyorum, mutluyum. Belki de patronumun ilgisi hoşuma gidiyordur sadece. Vicdanım rahat değil tabii kiempati! mutluyken akliniza nasil gelebilir
Evliyim, çocuğum yok. Mutlu diyebileceğim bir evliliğim var. Cinsel hayatımda yerinde. Fakat, patronumun bana olan ilgisi kafamı karıştırıyor ve sanırım ben de ilgi duyuyorum. Gün içerisinde ufak flörtleşmelerimiz oluyor. Bir şey verirken eline dokunmak için uğraşıyorum. Bir şey olsa da odasına gitsem saatlerce orada kalayım istiyorum. Suçlulukta duyuyorum. Ne yapacağım ben
Eşiniz adına çok üzüldüm belkide şuan yanında yattığı kadın başkasından ilgi duyuyor yazık. Yapmayın eşinize bunu, ayrılın sonra ne halt ederseniz edin.Evliyim, çocuğum yok. Mutlu diyebileceğim bir evliliğim var. Cinsel hayatımda yerinde. Fakat, patronumun bana olan ilgisi kafamı karıştırıyor ve sanırım ben de ilgi duyuyorum. Gün içerisinde ufak flörtleşmelerimiz oluyor. Bir şey verirken eline dokunmak için uğraşıyorum. Bir şey olsa da odasına gitsem saatlerce orada kalayım istiyorum. Suçlulukta duyuyorum. Ne yapacağım ben
Haklısınız.ne eşinize ne kendinize buny yapmayın ileride pişman olursunuz düşüncesi bile üzücü .silkelenin kendinize gelin lütfen .
Hanımefendi bir sorunumdan bahsettim, inanmamak sizin elinizde. Ne yapayım video mu atayım iş terimden inandırmak için hayret birleysiniz.Yav şunlara cevap verip istediklerine ulaştırmayın fake işte hoşuna gidiyo bunların kale alınıp cevap verilmesi yapmayın
Dayanamıyom.Yav şunlara cevap verip istediklerine ulaştırmayın fake işte hoşuna gidiyo bunların kale alınıp cevap verilmesi yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?