- 18 Ekim 2018
- 48
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi Akdeniz_rose07
-
Çok doğru. Yapacağım tek şey bu ayrılmak .Ama korkuyorum. Hem de çokBir evlilik karşılıklı çaba ve mücadele ile sürdürülür , üzgünüm ama tek taraflı sürdürülmez.
Seni umursamayan bir erkekle evli kalmak en başta sana haksızlık ,insan iki Güleryüz görmek istiyor karşısında. İnsan sevildiği yerde güzeldir . Kimse senden değerli değil ya öncelikle kendine değer ver ve bu durumdan kurtar kendini.Çok doğru. Yapacağım tek şey bu ayrılmak .Ama korkuyorum. Hem de çok
Çok sağ olun desteğiniz için.Seni umursamayan bir erkekle evli kalmak en başta sana haksızlık ,insan iki Güleryüz görmek istiyor karşısında. İnsan sevildiği yerde güzeldir . Kimse senden değerli değil ya öncelikle kendine değer ver ve bu durumdan kurtar kendini.
Dalga geçecekseniz yazmayabilirdiniz...
Çok çok teşekkürler yorumun icinDaha geçen gün bir komşu vakası okudum ve hala kalbim acıyor.
Kendini nereye koyduğunu bil
Aklını başına Alman gerekiyor kendini toplaman gerekiyor bu bir.
İkincisi evlilik bir sadakat sözleşmesidir, eğer eşini sevmiyorsan o ortamdan uzaklasman gerekiyor.tum olumsuzluklara rağmen sürdürmek yanlış ilişkilerin ortaya çıkmasına sebep oluyor.
Kendine saygı duy.beni sevmeyen biriyle benimde işim yok de.arkana bakma
işin varsa işine sarıl ,hayata sarıl.
Duygularimizdan suçlu değiliz ,ama kontrol etmek doğru davranış sergilemek konusunda sorumluyuz buna dikkat et!
Ayrılmaktan korkma ,yanlis duygulara kapilmaktan kork!
kendine onurlu gururlu bir gelecek kur.
Kendinle gurur duyacağın davranışlarda bulun,gerektiğinde rest çekmesini gitmesini bil.
Başın dik ,yolun açık olsun
Çok sağ ol canım benim. Ama diyorum soyleyince kavga çıkıyor ne yapacağım bıktım artık ayrılmak desen kolay değil bir çırpıda olmuyor herkes boşan diyor ama kolay değil inan ki. Ilgisizlik konusunu açtırmıyor bile. Ne yapacağım ne olur bir şey söyleBirinden hoşlanman suç değil ama bunu daha ileriye taşıyıp aldatmak boyutuna götürürsen bu suç.eşinin ilgisizliğinden yada aradaki mesafeden dolayı dikkatin başka yerlere dağılmış.sadece ilgi ve sevgi istiyorsun bunuda eşinden göremeyince başka yerde arıyosun.yapma... eşinle bu durumu konuş son zamanlarda hiç ilgilenmiyosun de önce sen ilgilenmeye başla bi cilve fln yap :) bak bakalım durum düzeliyomu.hemen boşanmak yada başkasıyla ilgilenmek çözüm değil.
Hepimizin hayatinda boslukta hissettigi kendinden bile vazgectigi anlar olur ama iste o anlarda hayatini omur boyu karartacak adimlar atmamak saglam bir kafayla dusunmek en dogrusu olur. Dedigim gibi tavsiyem esinizle konusun sorunların ustesinden gelmeye calisin diger kisiyle muhabbeti kesin cunku evli bi kadına ilgi gosteren adam sizin kocanizdan cok daha alçak bir adamdir inanin kocaniza sukur edersiniz size yasatacaklari karsisindaÇok teşekkür ederim sana çok sağ ol işte bu tarz tavsiyeler gerekiyor bana. Öylesine suçlu hissediyorum ki. Mutsuzum. Bu durumdan da utanıyorum karşı taraf ilgi gösterince birden ilgim arttı .
Öyle kolay olmuyor hanımefendi .Boşanın!!!
(ilk kez bir konuya yazdım ALLAH ıslah etsin)
Evliyim ama uzun zamandır eşimden ilgi görmüyorum sabah 8 de uyanır kahvaltı hazırlarim hiçbir şey yapmadan gider, teşekkür bile bazen unutuluyor. Yüzüme dahi bakmıyor o kadar yoğun ki. Onu da anlıyorum ama insan biraz ilgi gösterir. Komşumdan hoşlanmak suç mu? Kötü hissediyorum.
E eşin 8de gidiyormuş işte, o saatten sonra komşuna yeşil ışık yanabilirsin. Taa ki eşinin işten dönme saatine kadar.
Ama sen yine bi yarım saat kadar önce gönder hoşlandığın komşunu. Ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?