Evli olup başkasından hoşlanmak?

Çok doğru. Yapacağım tek şey bu ayrılmak .Ama korkuyorum. Hem de çok
Seni umursamayan bir erkekle evli kalmak en başta sana haksızlık ,insan iki Güleryüz görmek istiyor karşısında. İnsan sevildiği yerde güzeldir . Kimse senden değerli değil ya öncelikle kendine değer ver ve bu durumdan kurtar kendini.

Çok sağ olun desteğiniz için.

Dalga geçecekseniz yazmayabilirdiniz...

Daha geçen gün bir komşu vakası okudum ve hala kalbim acıyor.
Kendini nereye koyduğunu bil
Aklını başına Alman gerekiyor kendini toplaman gerekiyor bu bir.
İkincisi evlilik bir sadakat sözleşmesidir, eğer eşini sevmiyorsan o ortamdan uzaklasman gerekiyor.tum olumsuzluklara rağmen sürdürmek yanlış ilişkilerin ortaya çıkmasına sebep oluyor.

Kendine saygı duy.beni sevmeyen biriyle benimde işim yok de.arkana bakma
işin varsa işine sarıl ,hayata sarıl.
Duygularimizdan suçlu değiliz ,ama kontrol etmek doğru davranış sergilemek konusunda sorumluyuz buna dikkat et!
Ayrılmaktan korkma ,yanlis duygulara kapilmaktan kork!
kendine onurlu gururlu bir gelecek kur.
Kendinle gurur duyacağın davranışlarda bulun,gerektiğinde rest çekmesini gitmesini bil.
Başın dik ,yolun açık olsun

Çok çok teşekkürler yorumun icin

Birinden hoşlanman suç değil ama bunu daha ileriye taşıyıp aldatmak boyutuna götürürsen bu suç.eşinin ilgisizliğinden yada aradaki mesafeden dolayı dikkatin başka yerlere dağılmış.sadece ilgi ve sevgi istiyorsun bunuda eşinden göremeyince başka yerde arıyosun.yapma... eşinle bu durumu konuş son zamanlarda hiç ilgilenmiyosun de önce sen ilgilenmeye başla bi cilve fln yap :) bak bakalım durum düzeliyomu.hemen boşanmak yada başkasıyla ilgilenmek çözüm değil.

Çok sağ ol canım benim. Ama diyorum soyleyince kavga çıkıyor ne yapacağım bıktım artık ayrılmak desen kolay değil bir çırpıda olmuyor herkes boşan diyor ama kolay değil inan ki. Ilgisizlik konusunu açtırmıyor bile. Ne yapacağım ne olur bir şey söyle

Eşin hayatındayken hoşlanmak değil aklının ucundan bir başka erkeği geçirmen bile SUÇ . Gerekçen her ne olursa olsun adam ilgisiz olsun sevgisiz olsun hiç vakit ayırmıyor olsun evliyken bi başkasına gözünün kayması çok büyük suç aynı şey erkekler içinde geçerli madem aldatmayı aklından geçirecek kadar kötü giden bir evliliğin var Boşan kurtul adamda kurtulsun sende ondan sonra Bütün BEKAR ERKEKLER senin hangisini istersen onunla evlen ama kocam ilgisiz şöyle böyle diyerek başka bir kadının evine ateş koyma adileşmeyin senin evliliğin kötü diye bir başkasını mutluluğundan etme git boşan mutluluğu başka yerde ara...

Çok teşekkür ederim sana çok sağ ol işte bu tarz tavsiyeler gerekiyor bana. Öylesine suçlu hissediyorum ki. Mutsuzum. Bu durumdan da utanıyorum karşı taraf ilgi gösterince birden ilgim arttı .
Hepimizin hayatinda boslukta hissettigi kendinden bile vazgectigi anlar olur ama iste o anlarda hayatini omur boyu karartacak adimlar atmamak saglam bir kafayla dusunmek en dogrusu olur. Dedigim gibi tavsiyem esinizle konusun sorunların ustesinden gelmeye calisin diger kisiyle muhabbeti kesin cunku evli bi kadına ilgi gosteren adam sizin kocanizdan cok daha alçak bir adamdir inanin kocaniza sukur edersiniz size yasatacaklari karsisinda

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldujuz biraz olsun rahatladım. Evet galiba çok kaybettim kontrolümü. Bundan sonra muhabbeti keseceğim.

Kusura bakma arkadaşım ama bu yaptığın asla doğru değil... bu resmen aldatmaktır.. Vede aldatmak namus dışı bir kavram.. eşinde kabahat arayıp vicdanını rahatlıyırsun.. çok sorun yaşıyorsan o zaman boşanacaksın en azından gurulu bir şekilde... biran önce kendini toparlamanı dilerim... eşininde bir başkasından hoşlandığını düşünsene hoş bir durum mu
saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…