• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olup başkasından hoşlanmak?

Çok sağ ol canım benim. Ama diyorum soyleyince kavga çıkıyor ne yapacağım bıktım artık ayrılmak desen kolay değil bir çırpıda olmuyor herkes boşan diyor ama kolay değil inan ki. Ilgisizlik konusunu açtırmıyor bile. Ne yapacağım ne olur bir şey söyle
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler.önce sen ilgini artır normalden daha alaka göster daha özenli davran sonra sende biraz sevgini göstersen fln de.bunların hepsini dene buna rağmen adam soğuk ve ilgisizse ben elimden gelen herşeyi yaptım sorun onda diyebilirsin.ondan sonra boşanma fln düşünülebilir ama evliyken başka biriyle grşmek çok yalnış :(

Hoslanman suc değil ama bir sonraki asamaya gecmezsen. Yoksa her evlinin hoşlandığı bir aktsrist, şarkici, bir yakisikli vb vardir. Gördüğünde kalp atışlarınin hizlandigi, göz bebeklerinin büyüdüğü, yok diyene inanmam, yalan söylüyordur.

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler.önce sen ilgini artır normalden daha alaka göster daha özenli davran sonra sende biraz sevgini göstersen fln de.bunların hepsini dene buna rağmen adam soğuk ve ilgisizse ben elimden gelen herşeyi yaptım sorun onda diyebilirsin.ondan sonra boşanma fln düşünülebilir ama evliyken başka biriyle grşmek çok yalnış :KK43:
Evet haklısın ama bilerek ve isteyerek olan bir durum değil ki

Hoslanman suc değil ama bir sonraki asamaya gecmezsen. Yoksa her evlinin hoşlandığı bir aktsrist, şarkici, bir yakisikli vb vardir. Gördüğünde kalp atışlarınin hizlandigi, göz bebeklerinin büyüdüğü, yok diyene inanmam, yalan söylüyordur.
Haklısın...

Kimseye bosan veya bosanma demem ama sizin gibiler bir zahmet bosanin ya ondan sonra ne yapiyorsaniz yapin.
Bosanamam ama aldatabilim bu mudur. Allah akil fikir versin size.
Haklisiniz ve yargilamayin diyorsunuz bir de neyin kafasi bu?

Ben varım. Eşim Brad Pitt değil tabii ki ama başka hiç bir erkeğe heyecan duymadım,duymuyorum.Ünlü ya da ünsüz. Yalancı mıyım şimdi ?:skandal:

olayın özü şudur ki,, kadın olsun erkek olsun eşini aldatan başka duygulara yönelen kişi hastalıklıdır.. kendine güveni olmayan kişilik bozukluğu yaşayan kişilerin yaptığıdır, aldatmak !!! hele ki bu aşamada bayanları anlayamıyorum.. evli erkekleri ayartıp onlarlan beraber olan ve toplumda kendilerini METRES diye damgalatan, bile bile kendini kullandıran bayanlar !!! bir kendinze gelin yahuuu.. memlekete erkek mi kalmadı evli erkeklere yanaşma oluyorsunuz...
sende sevgili arkadaşım, yazdığın komşun olayının tamamen hayal ürünü olmaısnı temmeni ediyorum.. toplumda ahlak kurallarını bitaraf ettik... sen sanıyormusun bu adam seni elde ettikten sonra ilgi gösterecek ! asla..
ya şu anda sen onun gözündeki değerini biliyormusun ? eşini aldatan bir kadın yada erkekten ne beklenebilir.... kim ne kadar değer veririr... sen metres mi olmak istiyorsun?
yapmayın bayanlar kendi kendimizi erkeklerin gözünde bu kadar değersizleştirmeyelim...
saygılar

Benim için aldatmak sadece cinsellik değildir gözüylede zihniylede aldatır insan bence birine o gözle bakması bile ihanet ve affı yok

Seninki 8de gidiyomuş 4.30da gidiyo sabaha karşı akşam 19dan sonra geliyo ilgi dersen yok yani olan da çocuklardan bana kalmıyo ama aklımdan başka birine ilgi duymak geçmez bile
Kendine bahane arama eşine sevgin bitmiş saygını bari tüketme ayrıl başlasınan hoşlanırken eşinle uyumaya devam edemezsin

Benim için aldatmak sadece cinsellik değildir gözüylede zihniylede aldatır insan bence birine o gözle bakması bile ihanet ve affı yok

Seninki 8de gidiyomuş 4.30da gidiyo sabaha karşı akşam 19dan sonra geliyo ilgi dersen yok yani olan da çocuklardan bana kalmıyo
Çok üzüldüm canım benim. Ne yapmayı düşünüyorsun peki?

Çok üzüldüm canım benim. Ne yapmayı düşünüyorsun peki?
Ben şikayetçi değilim bizim için çabalıyo ev aldı tek başına 7 yılda beni çocuklarımı mutlu etmek için çabalıyo ona şikayet edim mızmızlanmam haksızlık olur onunla gurur duyuyorum ve ona destek oöup moral veriyorum

Dusuncesi bile ihanete girer her ilgisiz kalan kocasini aldatsaydi ohoooooo.kendine ugras bul komsunla da mumkun mertebe muhattap olma evli bi kadina iltifat edecek kadar basit ve ş..... demekki

Ben varım. Eşim Brad Pitt değil tabii ki ama başka hiç bir erkeğe heyecan duymadım,duymuyorum.Ünlü ya da ünsüz. Yalancı mıyım şimdi ?:skandal:
Yalanci olup olmadığınızı bilmiyorum. :işsiz: İnsan nefsini biliyorum. Kıvanç Tatlıtuuuuuğ, Murat Booooz derken akan salyalar gördüm ben.

Tabii ki vardır,ama hiç yoktur demek doğru değil. Genelleme yapmayın lütfen.Ben yalancı olmadığını biliyorum. Yeterli bence
Normalde genelleme yapmam ama bu konuda düşüncemin arkasındayım. Gördüklerim sayesinde. Erkekler konusunda hiç şüphem yok zaten de kadınlar konusunda da aynı durumu gördüm.

Back