- 5 Ekim 2018
- 51
- 43
- 3
- 36
- Konu Sahibi Akdeniz_rose07
-
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler.önce sen ilgini artır normalden daha alaka göster daha özenli davran sonra sende biraz sevgini göstersen fln de.bunların hepsini dene buna rağmen adam soğuk ve ilgisizse ben elimden gelen herşeyi yaptım sorun onda diyebilirsin.ondan sonra boşanma fln düşünülebilir ama evliyken başka biriyle grşmek çok yalnışÇok sağ ol canım benim. Ama diyorum soyleyince kavga çıkıyor ne yapacağım bıktım artık ayrılmak desen kolay değil bir çırpıda olmuyor herkes boşan diyor ama kolay değil inan ki. Ilgisizlik konusunu açtırmıyor bile. Ne yapacağım ne olur bir şey söyle
Konu sahibi ciddiye almış ama...çok espirilisiniz....
Evet haklısın ama bilerek ve isteyerek olan bir durum değil kiTatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler.önce sen ilgini artır normalden daha alaka göster daha özenli davran sonra sende biraz sevgini göstersen fln de.bunların hepsini dene buna rağmen adam soğuk ve ilgisizse ben elimden gelen herşeyi yaptım sorun onda diyebilirsin.ondan sonra boşanma fln düşünülebilir ama evliyken başka biriyle grşmek çok yalnış
Haklısın...Hoslanman suc değil ama bir sonraki asamaya gecmezsen. Yoksa her evlinin hoşlandığı bir aktsrist, şarkici, bir yakisikli vb vardir. Gördüğünde kalp atışlarınin hizlandigi, göz bebeklerinin büyüdüğü, yok diyene inanmam, yalan söylüyordur.
Ben varım. Eşim Brad Pitt değil tabii ki ama başka hiç bir erkeğe heyecan duymadım,duymuyorum.Ünlü ya da ünsüz. Yalancı mıyım şimdi ?Hoslanman suc değil ama bir sonraki asamaya gecmezsen. Yoksa her evlinin hoşlandığı bir aktsrist, şarkici, bir yakisikli vb vardir. Gördüğünde kalp atışlarınin hizlandigi, göz bebeklerinin büyüdüğü, yok diyene inanmam, yalan söylüyordur.
Ilgi mi oluyorki bu?o zman herkesin birbirinden etkilenmesi lazim cunku herkes konusup birbirinden bisiler isteyebilirKarşılaşınca konuşuyoruz ve bize geliyor bazen bir şey istiyor
Çok üzüldüm canım benim. Ne yapmayı düşünüyorsun peki?Benim için aldatmak sadece cinsellik değildir gözüylede zihniylede aldatır insan bence birine o gözle bakması bile ihanet ve affı yok
Seninki 8de gidiyomuş 4.30da gidiyo sabaha karşı akşam 19dan sonra geliyo ilgi dersen yok yani olan da çocuklardan bana kalmıyo
Ben şikayetçi değilim bizim için çabalıyo ev aldı tek başına 7 yılda beni çocuklarımı mutlu etmek için çabalıyo ona şikayet edim mızmızlanmam haksızlık olur onunla gurur duyuyorum ve ona destek oöup moral veriyorumÇok üzüldüm canım benim. Ne yapmayı düşünüyorsun peki?
Yalanci olup olmadığınızı bilmiyorum.Ben varım. Eşim Brad Pitt değil tabii ki ama başka hiç bir erkeğe heyecan duymadım,duymuyorum.Ünlü ya da ünsüz. Yalancı mıyım şimdi ?
Tabii ki vardır,ama hiç yoktur demek doğru değil. Genelleme yapmayın lütfen.Ben yalancı olmadığını biliyorum. Yeterli benceYalanci olup olmadığınızı bilmiyorum.İnsan nefsini biliyorum. Kıvanç Tatlıtuuuuuğ, Murat Booooz derken akan salyalar gördüm ben.
Normalde genelleme yapmam ama bu konuda düşüncemin arkasındayım. Gördüklerim sayesinde. Erkekler konusunda hiç şüphem yok zaten de kadınlar konusunda da aynı durumu gördüm.Tabii ki vardır,ama hiç yoktur demek doğru değil. Genelleme yapmayın lütfen.Ben yalancı olmadığını biliyorum. Yeterli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?