• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olup başkasından hoşlanmak?

Evet, ama üzülüyorum isteyerek veya bilerek bir durum değil ki bu. Yargılamak da bilinmez nedenlerden yani. Yani herkes birbirini yargılar ama insanlar içinde ne yaşar bilemezler.

Boşanmak kolay değil hoşlanmak kolay doğru.:işsiz: Belkide eşin senin ilgisizliğinden uzak duruyor hiç düşündün mü?
İmkansız bu çünkü, ben her zaman ilgi veriyorum. Yemeğini bile sabah erkenden uyanıp hazırlıyorum mutlu olsun diye, hazır mı diye soruyor ve yiyip gidiyor. Teşekkür bile etmeden...

Bunun bahanesi olmaz yok ilgilenmiyor yok şöyle yapmıyor böyle demiyor.
İçinize sinmeyen ve mutlu gitmeyen bir evliliğiniz varsa boşanırsınız sonra isterseniz gidin hemcinsinizden hoşlanın ne yaparsanız yapın yani.
Böyle şey mi olur? Bahanelere sığınmayın.

Bunun bahanesi olmaz yok ilgilenmiyor yok şöyle yapmıyor böyle demiyor.
İçinize sinmeyen ve mutlu gitmeyen bir evliliğiniz varsa boşanırsınız sonra isterseniz gidin hemcinsinizden hoşlanın ne yaparsanız yapın yani.
Böyle şey mi olur? Bahanelere sığınmayın.
Haklısınız boşanmak dediğim gibi kolay değil. Beni dinlemeden yargılamayın lütfen. Sadece benim durumumda olduğunuzu varsayın. Allah kimseye göstermesin.

Haklısınız boşanmak dediğim gibi kolay değil. Beni dinlemeden yargılamayın lütfen. Sadece benim durumumda olduğunuzu varsayın. Allah kimseye göstermesin.

Niye dermansız bir hastalıktan bahsediyormuşçasına demogoji yapıyorsunuz???
Ne bekliyorsun,
Komşuyu nasıl ayartıcağın gerektiği hakkında taktik de verelim mi?

Evliyim ama uzun zamandır eşimden ilgi görmüyorum sabah 8 de uyanır kahvaltı hazırlarim hiçbir şey yapmadan gider, teşekkür bile bazen unutuluyor. Yüzüme dahi bakmıyor o kadar yoğun ki. Onu da anlıyorum ama insan biraz ilgi gösterir. Komşumdan hoşlanmak suç mu? Kötü hissediyorum.
esinizin sizinle ilgilenmemesi sizi duygusal bosluga itmis olabilir. Bu sebepten ötürü de baska birisinden hoslanmis olabilirsiniz. hoslanmaniz elinde olmayan bir sey evet ama bundan sonra aksiyon almamaniz gerekiyor kesinlikle. Hatta mümkünse o kisi ile ieltisiminizi kesmeniz gerekiyor cünkü evlisiniz.
Eger mutsuzsaniz, esinizden ilgi göremiyorsaniz bosanip yeni birisiyle bir iliski yasamaniz gerekiyor bence. Aldatmanin hic bir hakli gerekcesi olamaz cünkü. bol sans!

Evliyim ama uzun zamandır eşimden ilgi görmüyorum sabah 8 de uyanır kahvaltı hazırlarim hiçbir şey yapmadan gider, teşekkür bile bazen unutuluyor. Yüzüme dahi bakmıyor o kadar yoğun ki. Onu da anlıyorum ama insan biraz ilgi gösterir. Komşumdan hoşlanmak suç mu? Kötü hissediyorum.
Hepimiz insaniz insani duygularimiz var ama birde etik ve ahlak kurallari var baskasinin nikahi altindayken hos olmayabilir. Evliyken baskasindan hoslanacak kadar duygular icine girebiliyorsan esine demekki duygusal bagin bitmis. Tavsiyem esinden boşanman sonrasinda yoluna devam etmen ha esinden bosanacak cesaretin yoksa o zaman gonlunu kapaman ve esine tekrar isinmani bi sekilde mutlu olmaya calismani tavsiye edebilirim.

Ya o degilde bizim analarimiz o kadar is guc coluk cocuk adamin ilgisini birak ne bir evlilik yıldönümü doğum gunu gormemisler ama mutlu olmuslar. Ne oldu da bu kadinlar bu kadar mutsuzlar. Esleri aldatiyor olsa dayak atiyor olsa ickici kumarbaz olsa tamam diyecem de. Adam da ekmek parasi icin calisiyor napsin ilgi gostercek hali mi kaliyor hele ki buyuk şehirde buyuk şehirin stresini yasiyorsa biras da kocayi anlamak lazim

Hepimiz insaniz insani duygularimiz var ama birde etik ve ahlak kurallari var baskasinin nikahi altindayken hos olmayabilir. Evliyken baskasindan hoslanacak kadar duygular icine girebiliyorsan esine demekki duygusal bagin bitmis. Tavsiyem esinden boşanman sonrasinda yoluna devam etmen ha esinden bosanacak cesaretin yoksa o zaman gonlunu kapaman ve esine tekrar isinmani bi sekilde mutlu olmaya calismani tavsiye edebilirim.
Çok teşekkür ederim sana çok sağ ol işte bu tarz tavsiyeler gerekiyor bana. Öylesine suçlu hissediyorum ki. Mutsuzum. Bu durumdan da utanıyorum karşı taraf ilgi gösterince birden ilgim arttı .

esinizin sizinle ilgilenmemesi sizi duygusal bosluga itmis olabilir. Bu sebepten ötürü de baska birisinden hoslanmis olabilirsiniz. hoslanmaniz elinde olmayan bir sey evet ama bundan sonra aksiyon almamaniz gerekiyor kesinlikle. Hatta mümkünse o kisi ile ieltisiminizi kesmeniz gerekiyor cünkü evlisiniz.
Eger mutsuzsaniz, esinizden ilgi göremiyorsaniz bosanip yeni birisiyle bir iliski yasamaniz gerekiyor bence. Aldatmanin hic bir hakli gerekcesi olamaz cünkü. bol sans!
Çok teşekkür ederim çok sağ olun güzel yorumunuz için. Ben de boşluktayım büyük ihtimalle ve bosluğu da doldurmaya çalışıyorum galiba kendi içimde...

Sonunda yargılamasan cevap yazan bir insan...
Konuşmayı denedim ama hep yoğun kısa cevaplar veriyor. Nedenini sorsam kavga çıkıyor. Bir yemekten sonra bile teşekkür etmeden öylece gidiyor.
Bir evlilik karşılıklı çaba ve mücadele ile sürdürülür , üzgünüm ama tek taraflı sürdürülmez.

Back