Evli olmak ve hep yanlız kalmak....

ama arkadasım ıkı defa evı terkettı annesın ın yanına gıttı

evlilik dediğiniz öncelikle iki kişiyle oluyor. bir süre adapte olamaması siz gelince varlığınıza alışamaması ona göre davranamamış olması çok normal fakat bu sürekli böyle devam ediyorsa hiçbir bahanesi olamaz. eşiniz size ihtiyaç duymadan hayatını sürdürüyor, ya da evli olmak nedir onun hala farkına varamadığı için bekar bir erkek gibi işine gücüne, arkadaşlarına, oyununa sizden çok vakit ayırıyor. ben bunun pek düzelebilecek bir şey olduğuna inanmadım. iki aşık ya da sevgili birbirinden bu kadar kopuk olursa zaten her şeyi aşabilir gibi geliyor bana. ayrılıklar koymaz, yokluk rahatsız etmez. birçok çifti bir arada tutan birbirini kaybetme korkusu ve birbirine alışma duygusudur çoğu zaman. birbirlerinin bir parçası haline gelirler ve diğeri olmadan hayatın nasıl aktığını unuturlar. siz birbirinizin ne parçası olabilmişsiniz, ne birbiriniz olmadan hayat size dar geliyor. bence bu evliliğin pek kurtulur bir yanı yok. hayatında başka biri olmadığının bile garantisini veremiyorsunuz bence kendinize. ki ben okuduklarımdan başka biri olabileceğine de kanaat getirdim üzülerek.

ne garip sanki insanlarin helede kadinlarin yazisi hep ayni
ayni seyleri yasamis biri olarak esinden bir sonuc cikmaz esin icin hic tin degil seni zerre dusunmuyor varsa yoksa zirzop arkadadlari gezmesi tozmasi ickisi
esin seninle evli cunku duzen seviyor ondan gelince evi temiz yemegi hazir yemesefe camasiri yikaniyor niye bosansib

n bizde zaten salak asik onlari bekliyoruz oh daha ne cozum sende sen bunu biliyorsun bu adamla olmaz bosver ikinci kez evlenirsin kurtul cocuk yapma

evet şu arkadaşlarına gelemicem diyemiyor zaten arkadaşlarına karşı değilim ama ev,arkadaş ve iş arasında dengeyi kuramıyor ben şu anda tamamen en son geliyorum,evet dediğin gibi evde temizlik yapılıyor,çamaşır yıkanıyor,ütü yapılıyor zaten istediği de bunlar gerçi ne olacak ki kadın tutarım temizliğimi yaptırırım diyebiliyor çünkü ben yokken öyle yapmıştı açıkcası bensiz de yaşayabileceğini biliyor 1 yıl ayrıydık çünkü sanırım ondan bu kadar rahat ama bilmiyor ki ben de 1yıl yalnızdım ve her işimi kendim halletmeye çalıştım yapabildim de ikinci bir evlilik uzak şimdi bana çocuk zaten düşünmüyorum düşünemiyorum zaten böyle bi evlilkte olamaz

Canım benim ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN İŞAALLAH...bak daha kimsenin yorumunu okumadım etki tepki yok içime ilk gelen şeyi yazıyorum,evliliğin zaten çoktan bitmiş görünüyor ,eşin seni gözden çıkarmış hayatını yaşamaya devam ediyoru sende köşeden onun hayatına girmeye çalışıyosun yada izliyorsun ..yani yaşadığınız şey evlilik yada eşlik değil bu kesin ,aile olmak ta bu değil,eşin ev eş çocuk böyle sorumlulukları alamayacak biriymiş ki zaten patlak vermiş zaman aslında sana gerçeği göstermiş,çocuğunuzun olmaması büyük kısmet (çocuk olsa değişmezdi emin ol sadece ayrılık kararı bu kadar çabuk düşünülmezdi ama sen çocugunla yalnız kalacaktın bu sefer.)(daha 2 aylık evliyim ama eşimle 8 yıllık zorlu bi ilişkiden geçtik evli gibi bişeydik sürekli birlikteydik yani o tecrübelerime dayanarak yazıyorum bunları)
Canım bence boşanmanız en mantıklısı,evet çok üzüleceksin belki kendini suçlayacaksın ama böyle giderse daha az üzülmeyeceksin unutma ilişki iki kişi yaşanır ve iki kişinin çabasıyla kurtarılır..o da vazgeçmiş oluruna bırakmış bence kendini yorma üzme canımm,boşanmak çok kötü ama eşinin ellerinden kayıp gitmesi sen yokmuş gibi davranması daha kötü,
İNAN ÇOK ÜZÜLDÜM...

evet beni yokmuş gibi saymasına çok üzülüyorum amam o beni üzdükçe ben de onu yok saymaya başldım ve devam ediyorum buna
umarım senin evliliğin iyi olur çünkü öncesinde bizim de 5 yıl birlikteliğimiz vardı sonra evlendik öncesinin bu kadar uzun olması çok da iyi değilmiş aslında onu anladım umarım mutlu olursun
teşekkür ederim düşüncelerin için

evet benim düzeltebileceğim bişey yok herşey onun elinde zaten herşeyin farkında dün gece geç geldi yine baya geç hemde ben uyumuştum ve yanıma geldi öptü sen bitanesin ama benden bi b...k olmaz dedi.Farkında olan bi insan neden çabalamaz ki,çok üzülüyorum ya,artık sabrımın kalmadığını da anladı zaten o da önünde sonunda ayrılık var diye düşünüyor eskisi gibi olmamız çok zr çünkü bu haayata alışmış ve vazgeçemiyor dediğiniz gibi olana benim hayatıma oluyor.

SAOL CANIM AMİNN..ALLAH KİMSENİN SEVDASII YARI YOLDA KOYMASIN İŞAALLAH..bEN İLİŞKİMİN YILINI VURGULAMAMDAKİ NEDEN :hani 2 ay görünüyor evlilik sürem daha nerden biliyosun bu kadar şeyi diye düşünürsün diye..yoksa 1 yıl 10 yıl herşey yürekte bitiyor canım..ama ohani senin vardır kenarda memur falan demiş ya canım suçluluk psikolojisine benziyor biraz sanki kendisinin varda seninde böyle gizli işlerin olsa içi rahatlyacak vicdan yapmayacak gibi bi suçlama olmuş..ya ben kimsenin üzülmesini istemem sende mutlu ol işaallah biz ikinizide tanımıyoruz sadece dış göz olarak yorum yapıp duyduklarımızla yaşadıklarımızla fikir üretiyoruz sen doğru yolu bul daha fazla üzülme diye umarım herşey gönlünce olur:44:

teşekkür ederim inş hepimiz mutlu olruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…